Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
Florentina G spune:
Salutare!
Exact cum am spus, mor de ciuda ca nu am putut ajunge! Sper sa mai existe si alte ocazii, ce sa spun... cat de imprevizibili pot fi copiii astia... aseara nici nu ma gandeam ca o sa patim asa o bucurie cu enterocolita asta
.
Elisor, imi pare rau pentru aventura nefasta a lui Andreas si mai ales pentru Bianca, mititica.... Chiar ca ai avut o zi proasta azi! Daca n-ar fi asa de dureros, sigur s-ar bucura Andreas - ca nu mai trebuie sa scrie la scoala!
Pisik, e frumoasa foc Olivia! Chiar mi-era dor sa o mai vad!
La noi e ciudat diagnosticul asta... Vad ca azi Maya a facut kk o singura data si atunci foarte tare. Pe ea mai rau o deranjeaza nasucul ca nu poate respira si curge ca la robinet. De baut bea ceai la greu, i-am dat numai de menta dar cred ca o sa i-l mai combin cu ceva ca acum mi-e teama ca s-a constipat. Ea facea kk de 2-3 ori pe zi... e adevarat ca nici nu prea a mancat azi, sa vedem maine! De vomat nu a mai vomitat de dimineata.
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Florentina G spune:
Olga, mi-ai amintit de sarcina trecuta cand beam si eu Ensure la greu, mi-l recomandase dr. pentru ca eu cam saream peste mese - ca si acum de altfel, dar acum am scuze mai serioase.
Ce sarbatoriti voi astazi, ai spus cumva si mi-a scapat? Distractie placuta oricum!
Androix, Chrisdun, vroiam sa va intreb daca au fost si sotzii vostri la intalnire ca si al meu vroia sa vina sa se cunoasca... au ei ceva in comun
!
Andutzy, cred ca inimioara apare cand faci donatii.
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
elisor spune:
Multumesc pentru suport si sfaturi dragi mamici, fiecare din voi a trecut cu puiutii cel putin o data prin spaime si temeri, asa ca stiti cum e cand nu sunt puii ok, dar cand situatia e dublata nu stii unde sa te imparti si pe care sa-l alini mai intai.
Dar a trecut cumva ziua asta, acum dorm ca doi ingerasi.
Andreas e cu mana in ghips, dupa ce i-a tras-o doctorul de garda (apropo de urgente de cate ori am ajuns pe acolo am avut sentimentul ca problema noastra e cea mai importanta pentru ei, daca intelegeti ce vreau sa zic) parca i-a luat durerea cu mana, 3 saptamani trebuie s-o tina in ghips, el e preocupat ca nu mai poate sta la compu. Probabil ca voi fi secretara lui in zilele ce vor urma ![]()
Bianca s-a oprit la 8 kk si trag nadejde ca maine va fi mai bine, Maya cum mai este?
Ma bucur ca v-ati intalnit asa cum v-ati programat, imi imaginez cata actiune a fost pe metru patrat.
Iulia esti grozava daca ai reusit sa ajungi la intalnire fara David, probabil ti-a fost foarte greu sa vezi atatia copilasi si sa nu-l aisi tu pe al tau 
Androix bine ca mi-ai amintit de lavoderm, stiam ca stii
un produs ieftin si bun dar nu-mi aminteam numele.
Ti-ai schimbat nr. de telefon?
Clara ii dau Milupa HN
Andra am vazut pozele dar tare ciudat mai este yahooul tau, a trebuit sa dau slideshow ca sa le pot vedea sa ies si iar sa intru pe fiecare poza, astept poze multe, multe...maine
OlgaT petrecere frumoasa!
Flore sa ne auzim maine cu vesti maibune!
Gabitza asteptam o
in lista...cand te intorci din rodaj
Noapte buna si voua!
Eli mami lui Andreas si Bianca
andutzy spune:
Eli, yahoo-ul meu e intr-adevar ciudat, si-a schimbat configuratia deodata, acum comenzile sunt altele si abia m-am acomodat cu ele. Sincer, le preferam cum erau inainte! Bine ca Bibicu s-a oprit la kk8, maine ar fi cazul sa le reduca numarul!
Flori, ma gandeam eu ca e de la donatii! Va invidiez pentru sotii doritori de astfel de intalniri! Al meu fuge mancand pamantul, desi el din fire e un tip sociabil...e de studiat problema!
Scurt rezumat al intalnirii:
Singurii baietei : Filip si Dragos, care bineinteles ca s-au duelat pe cateva jucarii (din vina mea mai ales, ca nu am venit cu jucarii de acasa).
Carina si Ema cred ca au fost cele mai energice si nastrusnice fetite, la un moment dat Carina era asa dragalasa, tragea dupa ea pe trepte si un carucior si o alta jucarie(fluturele cu bat), avea amandoua mainile ocupate. Amandoua pupacioase. Ema ca de obicei, multa personalitate si super vorbareata, de parca nu zici ca are doar 1an si cateva luni...
Clara si Teodora au venit cu o prajitura buna buna care a facut deliciul mamicilor si piticilor. teodora stie sa imite animalele, e chiar haioasa.
Monu si sotul au venit cu Alexia dormind ca un ingeras, dar cand s-a trezit s-a alaturat si ea grupului de nazdravani. Pe Monu nu o tradeaza decat salopeta de gravidutza ca are bebe la purtator!
Mai la sfasitul intalnirii au aparut si Fran cu sotul si cu Iepu(cred ca Iepurica e cea mai inalta din grup)si Simiena cu sotul si micul stelist Elian.
A mai fost si Margot, dar din pacate fara David.
Daca am uitat pe cineva, sa nu se supere pe mine, dar abia mai vad tastele de somn, merg si eu la nani curand!
Un moment super dragut a fost cel in care s-a facut la final poza de grup, cand taticii prezenti au facut poze la mamici si pitici, stateam pe loc si flash-uiau blitz-urile unul dupa altul, de parca eram mari vedete...
Acum asteptam pozele alea multe si frumoase!![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
Buna seara! mey, lipsesc o zi si uite ce gasesc...bolnaviori si accidentati!
multa sanatate!
Elisor - imi inchipui ce spaima ai tras cu Andreas, eu am avut rupte cam toate cele si pot sa-ti spun ca doareee...partea buna e ca devii vedeta la scoala
...toti vor sa-ti semneze pe gips!
Pupam si minunea cu ochisori albastri sa-i treaca repede buba la burtika!
Florentina - sanatate Mayei si sper sa nu iei si tu virusul ala! eu am avut o gastroenterita cand eram gravida cu Alyssa in 6 luni si tare nasol a fost, poate daca aveam experienta de acum scapam mai usor!![]()
Andutzy - multumim pentru recenzia de la intalnire...eram curioasa cum a fost! pozele inca nu le-am vazut, sper maine.
Pisik - bine ai revenit! am inteles ca v-atzi mutat...sa va fie cu noroc!
ufff...a terminat masina de spalat...merg sa intind piticaria!
Album Alyssa
nelia spune:
Salutare, fetelor! Scriu repede si fara sa fi citit ceva. Sint la universitate, cica invat, dar am descoperit ca pot sa intru pe net de la biblioteca si atit mi-a trebuit... direct pe DC am aterizat.
Multumesc, OlgaT ca le-ai informat pe fete, sint mai bine, dar astazi am trecut pe acolo si e plin de flori si de oameni care se roaga, a murit o fata de 18 ani absolut fara nici o vina, alti patru se zbat intre viata si moarte in spital si alti 11 sint raniti si spitalizati. Nebunul s-a sinucis, nu a fost impuscat de politie, glontul politistului l-au gasit in umar, in creier era unul de-al lui. Avea trei arme cu el si a tras mai mult de 50 de gloante. Eterna intrebare: de ce, de ce si iar de ce...
Noi nu avem calculator, astazi l-a adus sotul reparat, updatat, dar mai trebuie sa refacm contractul pentru net si apoi voi avea net acasa. Am inceput tot ce ne propusesem sa incepem: Agata face de doua ori pe saptamina patinaj, o data inot, o data salsa, o data step, o data desen si simbata doua ore de scoala chinezesca. Are ziua si activitatea, mai putin miercurea cind eu am doua cursuri: unul dimineata si unul dupa-amiaza. Greeeleeeee! Si am niste temeeeee! Of! Eu am inceput si Tai chi, e foarte frumos si interesant, imi place de nu mai pot, chiar daca senseiul (o ea) vorbeste numai mandarina, nici o boaba de franceza sau de engleza. Noroc ca sint chinezi care stiu ori una, ori alta si imi traduc. Astazi nu am fost nici eu, nici Agata pentru ca Tai chi-ul si chineza sint in colegiul Dawson, cel cu atentatul si care e inchis pina marti. Tudora are duminica o jumatate de ora de inot si o mai duc eu inca o data la baie libera, inca nu am o zi bine stabilita.
Acum va las, sper ca sintem bine, dupa ce scap de testul de miercuri, promit ca joi stau o ora sau doua si va citesc si va mai scriu! Va pup si mi-e taareee dor de voi!
Ah! Mi-a sarit in ochi... Androix... felicitari!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
ce zi de cosmar, elisor! azi e deja duminica si o sa vina si trei ceasuri bune! sanatate puiutilor si refacere rapida!
sanatate Mayei! sa fii cumintica si sa nu ii dai si lui mami dureri de burtica!
noi am fost in concediu 2 saptamani, prima in yellowstone si a doua in rocky mountain national park langa denver. am inchiriat un camping car si a fost excelent pentru puiuta, care s-a adaptat rapid si a rezistat s-o trambalam pese tot dupa noi. am aici niste pozici!
... si
albastricile lui mami 08.05.05
loreen spune:
Buna dimineatza...
Sa dau pe spate cand am deschis calculatorul...atatea pagini si atatea probleme...
Elisor sa mor de inima cand am citit de Andreas...bietu baiat prin ce dureri tre sa fi trecut...vai vai...iar cu Bibi ce sa-ti zic...ma doare pe mine cand ma gandesc ce chin este pentru ea...dar iti trimit urarile mele de sanatate multa ...
Noi o sa plecam joi cat mai de dimineatza ca sa apuc cat mai multe perioade cu somn( eu asa sper cel putin) si drumul liber.O sa trecem prin Brasov dar numai in trecere ...poate la intoarcere sa ne oprim
putin...oricum daca e sa ne oprim te sun...
Florentina multa sanatate si voua va dorim...oare de ce-or fi medicii astia asa de ...inumani ca sa nu le zic altfel...sau macar sa se orienteze si ei in functie de pacient...
Pisik sa va fie de bun augur mutarea ...
Nelia
Olga in comparatie cu tine,eu dorm noaptea,iar cand nu dorm nu-i din cauza Deliei...cred ca asta ar umple nu paharul ci cada cu probleme...dar stii cum spuneam la inceput...o sa treaca si perioada asta...or sa creasca ...pana atunci
...
Tdi vad ca te-au lamurit fetele cu cazutu-n cap...Delia a experimentat si asta cand aveam vreo 10 luni...direct pe gresie...si dupa cum vezi este intreaga si nevatamata si plina de perspective ...am zis ca la urmatoarea busita in freazao duc direct la tomograf ca nu sunt sigura ca mai are creierii intregi...ma tem ca se pasteurizeaza...
Fug sa ma uit la poze de la intalnire ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

18+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)