Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
andutzy spune:
Ooops!Scuzati omisiunea, au fost si cativa tatici cu noi, draguti si ei de asemenea!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Urla de durere cu poponeata rosie, sta cu picioarele in sus si cracanate sa nu se atinga buculitele, a facut 8 kk, sper ca pentru azi ajunge!
Nici un alt simptom, doar respingerea oricarui aliment, in afara de ceai nu vrea nimic, nici macar laptele HN.
Eli mami lui Andreas si Bianca
andutzy spune:
POZE DE LA INTALNIRE. Mamici si pitici au fost mai multi, i-am prins insa numai pe primii veniti, dupa aceea se descarca bateria si nu mai avea forta telefonul sa faca poze...
Eli, imi pare tare rau ca ati avut o zi atat de nenorocita, tinem pumnii sa se faca repede bine ambii pui!
Flori, ne pare rau ca nu ai ajuns, sanatate maxima!
- 31.05.2005
monu spune:
Olaaaa,
noi acum am ajuns acasa. Am plecat ultimii
Noi ne-am simtit super. Pacat ca am stat asa de putin.
A cui este jucaria tip fluture impins de bat? (nu stiu cum sa o descriu
) Noi am recuperat-o.
Elisor, imi pare rau sa aud ca ai avut o zi atat de grea. Multa sanatate si refacere rapida.
Flori, pupam Maya si ii dorim multa sanatate.

18+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Cloreta spune:
Elisor, chiar zi neagra ai avut. Ce face Andreas, i-ati pus mana in gips? Mititelul prin ce dureri o fi trecut, sa le ia si naiba de locuri de joaca, nici nu stii unde sa ii mai lasi. Nu ma pricep deloc la fracturi, cat timp dureaza refacerea?
Biancai sa ii alternezi pentru fundulet ce ii dai de obicei in astfel de cazuri si crema de galbenele. Anul asta a fost al enterocolitelor.
Florentina, imi pare rau ca nu ai ajuns dar lasa sa se faca Maya bine. Asa cum spunea si Elisor, orezul e mai hranitor si mai bine incearca sa ii da asta si mucilagiu, banana daca papa _ Teodora nu a mancat banane deloc de cand am inceput diversificarea pana dupa enterocolita - ca sa ii tina de foame. Mie la Budimex mi-au spus ca pot sa ii dau si mamaliga cu branza de vaci, de covrigei si sticksuri cred ca stiai deja.
Voi ce lapte HN le dati? Eu am alternat Humana cu Milupa dar amandoua au cate o aroma - banane respectiv morcov - si abia le-a inghitit. Verisoara mea i-a dat Nan, nu stiam ca au si ei - se pare ca ala nu are nici o aroma.
Pozele mele
Androix spune:
Monu, a noastra este
am si uitat de ea. Acum e musai inca o intalnire ca sa recuperam fluturele
Dar cred ca sunteti de acord ca de data asta sa lasam piticii cu taticii si sa ne vedem ca fetele la o cafea ceva.
A fost tare frumos, copiii au misunat care incotro, au facut schimb de jucarii, de mancare si Ema si Filip au schimbat si canile de apa.
Mi-a facut placere sa va intalnesc, mi-ar fi placut sa putem sta mai mult de vorba. Din pacate pe mine m-a pocnit un acces de rinita alergica de am stranutat de rasuna tot parcul. Am terminat si 2 pachete de servetele si ma mancau nasul si okii de numa. Nici acum nu m-am linistit.
Ma duc sa dusez un pitic cu kk la curulet, ca mi-a mutat nasul.
Eli, imi pare rau ca ai avut asa o zi. Refacere rapida pentru Andreas. Ati mers sa-l puna in ghips? Cred ca-l doare saracutul, am avut si eu cotul dislocat din incheietura si o noapte am plans de durere, singura internata la gr. alexandrescu.
Later edit: Acum am citit ci de Bia. offf, 8 scaune, incearca sa-i dai cu ceva pentru fundic. Eu ii dau cu LAVODERM lui Filip cand mai are probleme. E echivalentul bepanthenului. Si crema de galbenele e buna. Incearca totusi sa-i pui si smecta in ceaiul ala.
Flori, imi pare rau ca nu ati ajuns dar si mai rau imi pare ca Maya are probleme cu burtica. Tine-o pe regim si da-i inainte cu tratamentul ca n-ai ce sa faci. Sa speram ca odata scapata n-o sa tot revina diareea.
Noi sper ca am scapat. Azi singurul kk e asta de acum de pe seara, oricum ciudat. Luni sun sa intreb daca a venit rezultatul la copro. Si asa medicamentul ala de mi l-a dat nu l-a luat asa cum trebuie ca nu mai vroia sa inghita nici un fel de praf dubios.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Margott spune:
Buna seara fetelor!
Mai dau si eu din cand in cand un semn de viata! Nu am mai scris, caci eu il am pe David la mama. Pot sa zic ca imi este tare dor de el, cu toate ca nu trec mai mult de 2 saptamani fara sa-l vad. Dar asta e situatia si nu am ce face.
Am fost si eu la intalnirea din parc si mi-a parut bine sa revad mamicile cu puiutii lor. Copilasii sunt scumpi tare si nastrusnici pe masura. Mi-ar place sa ne mai vedem si alta data!
Flori, Elisor sanatate fetitelor! Maya sa fi luat enterocolita din parcul de langa noi? La cat este de mare si ce densitate de copii este acolo, nu prea ma mira!
http://community.webshots.com/user/arcultro
OlgaTarziu spune:
Eli nu am cuvinte. sanatate si unuia si celuilalt. O doamne bietul Andreas. Pe Bia las-o mai mult in curutzul gol, cat despre diaree, naiba s-o ia. Presupun ca sti si tu remediile. Tony a inceput sa se simta mai bine, acum ia de 3 zile Biotics Baby, dar tot nu arata kk asa cum ar trebui.
Flore sanatate multa Mayei.
Bravo fetelor pt intalnire. Noi aici inca nu am avut decat o semi intalnire la ziua lui Tony cand ne-am adunat 4: Newmami, Sim76, kittyB si eu. Iar timp de povesti-nici vorba ca alergam ca disperatele dupa pitici.
Noi am avut iar o noapte de cosmar, o zi la fel. Nu vrea sa doarma de amiazi, nu mananca. Ce sa mai pot zice? Norocul meu ca mai bea cate un Pediasure, un milkshake cu multe vitamine si minerale si asa mai compenseaza. Va las acum ca ne pregatim de party.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
andutzy spune:
Eli, acum am culcat piticul si pot si eu sa scriu mai pe larg, asa. Fetele deja ti-au dat sfaturile de rigoare, tot ce pot sa adaug e ca pentru fundulet oparit eu ii dau cu Nidoflor si pentru diaree l-a ajutat mult Debridat-ul. Daca erai in Bucuresti, va dadeam sticla noastra ca i-am dat doar de 3 ori si aia dupa o luna se arunca...
Flori, deci pana la urma Maya este si racita?? Of! Noi v-am tot asteptat in parc, dar lasa ca va mai fi si o data viitoare!
Androix, multumim inca o data pentru iesire, ne-am simtit minunat, Dragoselu a fost chiar intr-un apogeu de distractie, daca a obosit el intr-atat incat sa atipeasca in carut la ora aia...a fost ceva!
- 31.05.2005
andutzy spune:
Olga, cum ai facut de ti-a aparut inimioara aia langa nume? E tare dulce!
- 31.05.2005