Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pentru intalnire a ramas asa:
Parcul CAROL, la tunuri, unde sunt soldatii, la ora 17:00
Lista:
Invitati speciali: Loreen & Delia si Elisor cu Bianca si cu gandul
1. Androix & Filip
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia & Tati & samburelu' De ce nu ma tragi mey de maneca? dusa sunt...
4. Flori & Maya & samburelu'
5. Fran & Patricia
6. Andreea & Eric
7. Maysa & Rares
8. Chris & Carina (dupa ce termina somnicul )
9. Andutzy & Dragos
10. Margott
11. Cloreta & Teodora

Cloreta, gata, te-am pus pe lista, scuze ca am uitat
Flori, sanatate la pitica! Mai vomita? Ai reusit sa-i dai ceva de mancare?
Eu sunt varza de somn. M-a trezit Filip la 4:30 dimineata. Nu stiu ce=a avut cu mine. E drept ca dupa sticluta de lapte s-a culcat la loc dar la 8 gata, ajunge atata somn. Si din cauza ca de aseara am lasat tigarile mananc ca vaca. Nu ma pot opri. Mi-e rau cat am putut sa mananc. Offf.

Vad la stiri acum ca cica 3 din victimele nebunului din montreal erau elevi de liceu de origine romana, din care unul e in stare critica.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, nu crezi ca ar fi cazul sa treci un samburel si in dreptul numelui tau? PAREREA MEA...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ne-am intors de la spital cu diagnosticul de gastroenterocolita!

Clara, exact asta ne-a dat de la Budimex iar in loc de Biseptol luam Sumetrolim. Cica doua saptamani sa-i dau formula HN 25 ! Mi se pare cam mult doua saptamani, in fine.....

Asa ca iar o sa scada la cantar, chiar acum cand ziceam ca a inceput sa recupereze ce pierduse!

Acum doarme, sa vedem cum se prezinta cand se trezeste si in functie de asta ne hotaram daca venim sau nu in parc.
De mancat nu a mancat nimic pe ziua de azi, o sa-i fac o supita de regim si ii iau niste biscuiti cu mine daca plecam.

Chiar, mi-au spus ca nasucul tot din cauza asta ii curge, e posibil?

Ma duc sa mananc si eu ceva, azi nu am mancat nimic si cand am coborat din masina cu Maya in brate am zis ca mi se taie picioarele si cadem amandoua pe jos!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Am uitat.... imi trimiteti si mie un PM cu un numar de telefon unde sa sun daca ajung dupa ora 17.00?

Multam' mult!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Androix, oau... Sa fie intr-un ceas bun, mai... Bravvvvvooooo! Sa fiti fericiti si sa ai parte de o sarcina usoara fara probleme...

Eu acuma sunt in bucatarie ca maine avem niste musafiri si fac niste preparate...

In rest ieri Pifosul a invatat sa puna cuburile unul peste altul fara sa le darame... In schimb daca le aranjam noi le da jos, asa ii place lui sa si le arnajeze.
Apoi sub nicio forma numai vrea sa pape ajutat... Numai singur daca s-ar putea... Dar partea aiurea este ca se face ca porcul, asa incat il mai si ajut!

Ieri Pifosul si-a aruncat biberonul cu ceai la vecinul de la parter... Nu stiu cum naibii... si a venit la mine sa-mi zica ce a facut aratand cu mana in jos... si zice: uitiiiiii! Asa in cat pe seara a trebuit sa ma duc in curtea omului sa iau bibe, ca el stand la parter are si o mica curticica.. Noroc ca nu era casa ca altfel zicea ca cine stie ce-i sparlesc...

Va pupacesc

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Noi n-am ajuns la intalnire!

Maya s-a trezit la 17:45, indispusa si mucioasa, nu a vrut sa manance nimic, nici macar mar copt, abia a baut 100ml lapte HN.

Acum e nervoasa tare, nu suporta sa-i ating nasul iar cand stranuta se ascunde ca strutul in nisip, isi baga nasul in perna sau in ce apuca, numai sa nu i-l sterg.

O sa mor de ciuda cand o sa ma uit la poze dar sper sa va fi simtit atat de bine incat sa mai vreti sa ne intalnim cat de curand!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am avut o zi neagra cu 3 ceasuri rele ca sa-mi confirme mie chestia cu sambata.
Andreas si-a rupt mana de data asta dreapta (fractura cu deplasare), a cazut in parc de la vreo 2 m si numai ieri ce l-am apostrofat cand l-am vazut calare pe acoperisul tunelului de la locul de joaca si uite ca azi l-au adus copiii acasa cu mana rupta. M-am speriat rau cand i-am vazut ca mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva cu Andreas, vad ca in fiecare vara imi face cate-o "surpriza". Acum sa vedem cum vom face cu scoala. I-am dat nurofen sa-i mai atenueze durerile, Bianca a inceput si ea sa planga.
Bianca are diaree, deja am avut 6 kk si e rosie ca o maimutza, o ustura si e miorlaita. Am banuit de vreo 2 zile ca va da in diaree vazand ca sunt tot mai nasoale scaunele.
Am pierdut si cheile de la casa, mi-am dat seama cand am ajuns in fata blocului, noroc ca mi-am amintit unde mi le-a "lasat" Bianca si le-am recuperat dupa un drum de cale-ntoarsa.
Sper sa se termina cu bine ziua!

Flore inseamna ca Maya are tot intestinul iritat daca i-a pus diagnosticul de enterocolita, exact cum e la Maya a debutat si la Bianca cand am fost la mare, am tinut regimul cu HN in jur de 2 saptamani. Din pacate isi va pierde pofta de mancare, exact ce va lipsea cum spuneai si tu. Sanatate multa!

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

androix, am citit vestile noi FELICITARI!

am vazut pozicile din parc,multumim, imi aduc aminte de el, acolo langa parc e o magaoaie de intreprindere unde faceam practica in facultate asa ca va dati seama ca stim bine parcul asta... dar asta de care zic eu cum se cheama?!?

cat despre instalat, ... greu greu... inca mai avem cartoane nedesfacute pe aici dar cum nu am schimbat hainele de sezon nu ne grabim cu desfacutul...

am pus niste pozici din septembrie cu puiuta, ca n-o mai recunoasteti dupa atatea luni fara vizionare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Flore nu o forta sa manance, acum importanta e hidratarea, da-i ceai de menta cat de mult poti, marul lasa-l pe mai incolo incearca mai bine o lingurita sau cat reusesti de orez fiert sau mai bine doar zeama, mucilagiu.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

INTALNEALA A FOST SUPER! MAMICI FRUMOASE SI COPII MINUNATI! Acum descarc pozele! Din pacate ale mele sunt facute cu un amarat de telefon si ala cu bateria descarcata...Asteptam pozele facute de ceilalti mamici si tatici!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput