Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Dana, ce sa fac mai daca asta e adevarul si inca nu v-am spus cum se vine aici la servici imbracat: in slapi si in chiloti (hai sa zic pantaloni scurti). Noroc ca a venit toamna si si-au mai pus si ei pantaloni pe ei, barbatii ma refer. Si nu e numai la mine la servici asa, ca am mai intrebat si pe altii, sunt curioasa Madishor pe la voi cum e?
Eu inca nu ma las, ma tin bine deocamdata inca n-am ajuns la blugi si adidasi..

Dana ia zi cu dintele Stefaniei ce-ati mai facut?

Andra, lasa mama nu mai vrea sa stii cum e cu ofertele alea , e naspa, nu te poti abtine.

Apropo de gradinite, scoli, pe panoul de pe gazonul scolii de vis- a-vis de blocul meu scria azi: Miercuri, intalnirea parintilor cu prefesorii, la ora cutare... ce mi-a placut asta, sa vada dom'le toata lumea si sa stie cand e sedinta cu parintii.

va pup, maine am iar o zi grea, muncesc fratilor aici...sa-mi iasa pe nas cat am lalait-o pe acasa...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna fetelor...
Am absentat ceva dar in ultima vreme cu noul job parca sunt cam izolata. Singura zona pe care o vad zilnic e doar centura de nord de parca as lucra in alta profesie.
Ieri am iesit sa fac ceva cumparaturi de prin Unirea si aproape ca ma simteam intr-o alta lume, vazant atata aglomeraie si lumini...
Andra am sa te intreb pe tine, ca sigur stii, unde sa ma duc sa caut niste pantofiori de toamna pt Flaviu si ceva hainute...Nu de alta dar ce mi-a plcut din Unirii la pantofi, costa 2 mil si sigur nu dau atatia bani. Ii mai caut ceva hainute de toamna ca s-a lungit serios si nu mai face fata garderoba.
Legat de jucarii din pacate nu am ajuns nici acum la "Casa retro" si la programul meu de 8-17 nu vad cum as putea ajunge.

Asa sa va mai zic de gradinita... suntem deja in a 3-a sapt de gradi si cred ca se simte bine acolo pt ca acasa vine si incepe sa coloreze , sa taie singurel foi , sa cante si sa danseze insa daca il intrebi cum afost azi sau ce a facut la gradi spune repede "Lasa ca spun eu altadata!"
Cand vorbesc cu el la telefon imi spune "saru'mana", deci suntem pe drumul cel bun. Cel mai dificil pt educatoare a fost si este sa-i dea sa manance, pt ca il baga separat la masa, el refuzand mereu masa a reusit sa-i starnica si pe ceilalti care mancau si se iscase o revolta acolo...Deci este hranit sub diverse atentionari pe care eu nu le salut dar in schimb vad ca dau roade: adica a inceput sa manance cate putin.
Pana acum nu mi-a racit si nici alte boli nu a facut insa ma apuca groaza ca stiu ca va face aceste boli ale copilariei...
Voi ati trecut de etapele astea?!

Probabil ca saptamana viitoare voi absenta, va trebui sa plec la Dusseldorf la un curs de pregatire pentru proiectul de care voi raspunde si din cate am inteles o sa calatoresc o bucata probabil si prin Polonia si Olanda. Momentan aici unde sunt am vazut jumatatea goala a paharului si sper sa vad si cealalta jumate cat mai repede, ca altfel o sa regret serios schimbarea facuta.

Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Nu te supara pe mine, dar dimineata mi-am dat seama greu cine si de ce claxoneaza. Noroc ca mi-a picat fisa ca altfel cred ca ma faceai in toate felurile . Se pare ca la gradinita doar la serbare ne vom intilni, daca astia nu fac sedinte cu parintii.
Cind am ajuns acolo l-am vazut pe Luca, nu plingea, era cuminte.
Eu nu inteleg de ce , pina acum, nu le-au dat paturi copiilor. Sa stii ca eu am dus una de acasa deoarece nu mi se pare normal sa doarma dezvelit. Azi educatoare a zis ca ii acopera cu cerceafuri. Pe mine nu ma multumesc cearceafurile.

Bibi: De ce crezi ca nu-mi curge singe prin vene? Oare ce ar putea sa-mi curga ? Cafea nu beau, dulciuri nu mai maninc, nici faina alba, nici cartofi, nici morcovi fierti, nci orez. Nu amestec lipidele cu glucidele. Maninc ovaz, secara, griu. Ma simt mai usoara cu 5 kg cit am slabit de la inceputul lui septembrie de cind urmez dieta lui Montignac.
Am inteles intrebarea, dar eu in cea mai mare parte a timpului nu sint singura cu cei trei copii. Mai am si eu momente cind ma lasa nervii, dar cred ca si daca ai un singur copil te mai si enervezi ori te deranjeaza ceva ce face.

Cel mai greu mi se pare seara , deoarece mie un somn pe la ora 22 si astia micii nu se lasa culcati. De citeva ori am adormit eu inaintea baietilor, lasindu-l pe sotul cu ei. Maria dormea, ca altfel nu adormeam eu.
Momentan Maria e cea mai teorista deoarece nu se desprinde de mine, vrea tot in brate. Sper sa-i treaca mai repede faza asta.

Va pup, ma duc sa spal vasele.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am ajuns la concluzia ca ccc cu cat ai mai multi copii esti mai calm . Ma uit la Romana si la inca o prietena a mea care are tot 3 si zau daca le-am vazut vreodata nervoase, pe cand noi restul lumii...

Eram in parc acum vreo 3 zile, ma intalneam cu o prietena tot cu 2 copii. Ma gandeam admirativ ce viteze suntem noi cum iesim in parc singure cu 2 copii, si tocmai a aparut in fata mea o frantuzoaica ccc care avea 3 si mai si zambea. Strainii astia sunt ceva de groaza, zau daca inteleg cum pot fi asa calmi cand eu .

Astazi Stefania iar mi-a facut o scena de zile mari in parc, cu plansete si urlete, si dupa multiple amenintari care nu au dat roade m-am vazut nevoita sa recurg la solutia finala, si anume plecarea din parc. Sa ma fi vazut cum aratam, cu o mana impingeam la carutz, cu cealalta trageam de ghidonul bicicletei in urlete de "vreau bomboaaaneeeeee!" ca la dl Goe...

Magdone dintele a cazut, acum e stirba, o sa ii pun aparat. Am dat de urma ortodontului cel mai tare din Bucuresti care mi-a facut si mie aparat cand eram mica, si acum am dinti de revista . Dar mai stau un pic ca nu arde, poate se mai calmeaza cu plansul.

Mihaela eu recomand cu incredere Lumea Copiilor de la Ciuperca. Eu i-am luat adidasi (chinezesti) care arata foarte bine cu 45 de lei. Si au si multe haine. Trebuie sa ai rabdare sa iti arate vanzatoarele, dar zau ca merita.

Ieri la sedinta cu parintii nu am discutat mai deloc ce ma asteptam eu. A fost un fel de mustruluiala. Nu aduceti copiii inainte de ora 8 si nu i lasati dupa ora 6, nu folositi decat scara alba, nu ii trimiteti cu bijuterii de valoare sau cu dulciuri de acasa... ce sa zic, toate lucruri de bun simt, nu pot sa imi inchipui cum si-ar trimite cineva copilul cu ciocolata la gradinita iar ceilalti sa stea sa se uite la el . Dupa care am trecut la modalitatea de achizitionare a rechizitelor si cam atat. Ma intreb daca au caiete unde noteaza evolutia, am tot auzit de asta dar nu m-am gandit sa intreb. Cred totusi ca se poarta numai la gradinitele particulare.

Ce nu mi-a placut a fost ca au venit numai 14 parinti din 25 de copii cati sunt in grupa, sper sa nu insemne ca o sa fie genul care nu isi dau interesul, pentru ca asta ar fi cel mai rau...

Mergi la inceput

Dana uite ca era in coasta mea aici si nu am stiut niciodata de el. mereu ma intrebam ce magazine sunt pentru copii ca de Victoria, Unirii m-am saturat; adica au si lucruri accesibile si bune dar voiam si altceva. Daca mai aveti idei de magazine va rog ca macar dupa un an de Bucuresti sa fac progrese la capitolul magazine copii

A, si la Flaviu au strans banuti pt rechizite comune ca sa se cumpere toate la fel, insa pe mine m-a tentat o plastilina alba, ceva nemtesc ce se modeleaza usor si e mereu usor umeda(am vazut-0 la Cora). In materie de plasteline si alte jucarii astept sfaturi...
Cel mai mult regret ca nu sunt niciodata la o sedinta ci e doar mama mea prezenta!
Dar altfel inca nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Pojo stai linistita ca eu stau cu copilul (teoretic) si tot mama a fost la prima sedinta.
Daca te-ai prins tu, lamureste-ma si pe mine, unde e ciuperca asta ?

De cand merge la gradi a devenit mult mai tupeista, adica mie mai greu sa o vrajesc si mai mucoasa (dr. de la gradi mi-a zis sa nu o tin acasa pt. ca atunci cand o duc va face la fel), mai ia siropele, mucosolvan e f. bun asta.

Aseara de exemplu era rau, mataiala, muci, azi dimineata nu mai avea nimic, nu stiu ce sa zic, nu tuseste, nu are febra, dar nici bine nu e, dar tot am dus-o.

Romana parca tu ziceai de Cristi ca nu vrea sa ia siropele si Teo facea la fel, am constatat ca de fapt seringa de nurofen inspira teama sau asa ceva, i-am pus apa in ea mai intai, de atunci nu am mai avut probleme cu siropelele. Mai ia ursuleti echinaceea, vitamina C.

Dana ce mi-a lacut faza cu bombonelele in parc, parca era Teo, care tot timpul vrea ceva cand mergem in parc, ceva, nu conteaza ce.

Bibi ce faci, mai stai acasa, spunea cineva Anamaria parca, e bine-i la servici, te mai odihnesti, nimic mai adevarat !

hai va pup si servici usor indiferent unde ,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

mihaela: mie mai imi plac si lucrurile de la Crido Kids si de la Andy Kids. Mi se par frumusele si accesibile. Si, mai ales, nu au chinezisme. Iar la pantofi cam tot pe acolo ne invartim sau mai luam de la Ortopedia (ii gasesc tot la Andy Kids).
Eu acum sunt in cautari de jeansi matlasati, ca asta iarna taaare bine ne-a fost cu ei, mai ales ca zapada nu prea mai avem prin Bucuresti.
Dana: nu ca ridic in slavi gradinita noastra, da zau ca-mi place. Singurul lucru care as avea de reprosat este ca nu il schimba cu lucruri de interior, desi ii duc si am gasit de vreo 2 ori bluza de strada in saculet, murdara de ciorba. In rest,numai cuvinte de lauda. Dar pana sa ajung aici m-am ars si eu cu o gradinita (tot particulara).

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Nicoleta nu stiu dinc e directie sa-ti spun ... dar sa o luam din piata victoriei iei autobuzul 300 si cobori la la a 4 sau a 5-a statie; e usor de recunoscut ca e imediat statia dupa piata Domenii (deci pe partea dreapta cum vii din Victoriei) . Dupa ce cobori in statie mai mergi un pic si faci dreapta pe o straduta... magazinul se vede.
O sa ajung si eu poate azi! Insa nu stiu programul cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetele cochetele,
intru de zeci de ori pe zi pe DC dar nu apuc sa scriu. nu ca as face mare lucru la birou, dar e mereu un du-te-vino si nu apuc sa imi adun ideile.

alexandra mea s-a acomodat foarte bine la gradinita, pot spune asta cu mana pe inima. mananca, doarme-sau macar sta cuminte in patut.a invatat cantecele, poezii.
am fost si noi la sedinta cu parintii. amandoi.eram cei mai tineri parinti.
s-a discutat despre bani, evident, dotari,etc.nu s-a vorbit despre fiecare copil in parte.

sunt insa cam amarata din pricina alexandrei.este foarte rasfatata, tipa, imi spune "taci din gura!", incearca sa plesneasca...ieri am fost cu ea si cu soacra-mea in oras sa intolim cupilul.ne-a pus parul pe moatze!!!
dar macar i-am luat niste chestii atat de frumoase!cel mai mult ma incanta cizmele gen cowboy,pana la genunchi,adorabile!

am descoperit un magazin misto pe bulevardul cu fantani de la unirea un magazin super misto, cu haine mai deosebite.se numeste pinki blue.au si hainute diesel dar eu una nu ma bag ca sunt totusi exagerate ca pret.adica vreo 3 mil o geaca de blugi pt ada.

voi va vaccinati copiii contra gripei?mai ales cei care merg la gradi?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Alexandra, ma plang si eu de comportamentul lui David cand ies cu el in oras. NU are nici un pic de jena..intra dupa tejghele, freaca vanzatoarele la cap, pune mana pe orice, ia produse din raft si le incearca, se tranteste pe jos, etc. Al meu zici ca-i apucat, dar apucat de-a dreptul.
Vaccin contra gripei nu cred ca am sa-i fac pt. ca nu cred ca este eficient.
De luni incepe si David gradinitza si oscilez intre sentimentele de mila si cele de satisfactie meschina ca are sa sufere (asa cum sufar si eu in FIECARE ZI cand:
il strig si nu aude nici picat cu ceara
ii intrezic sa faca ceva si exact aia face
cand il rog frumos si se uita la mine ca la masini straine
cand plange din orice numai ca sa faca atmosfera
cand imprastiejucariile si refuza sa le stranga
cand ma acuza ca sunt o mama rea si "da telefon" la Politie spunand : Alo! Domnu Politist? Venitzi sa o amendati pe mami, sa o impuscati si sa o bagati la cushcarie (combinatie intre cushca si pushcarie)".....si lista poate continua...

Mergi la inceput