Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bibi: Dragalas foc David.

Eu cred ca daca am reusi sa privim latura comica a situatiilor astora care uneori ne exasperaza ar fi mult mai bine si pentru noi si pentru ei. Acum ne enervam, dar peste ani si ani vom zimbi duios amintindu-ne de nazbitiile lor si de replicile nazdravane.
De ce sa nu zimbim de acum, de ce sa nu ne vada copiii fericiti si relaxati?

Nicol: La Cristi e tocmai invers. El vrea doar sirop "din ala bun cale me place mie, nu de tuse", adica doar Nurofen cu seringa. Cind i-am pus in lingurita si sirop de tuse amestecat cu nurofen nu a fost bine deoarece a simtit diferenta. Oricum, cu siropuri sau fara le trece raceala, dar eu ma gindeam sa-l ajut sa nu mai sufere atit. De ieri l-am dus din nou la gradinita.
Azi trebuia sa-i duca la teatru pentru copii. Sint curioasa ce-mi povesteste cind ne intilnim.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - am ris ca prostu'n tirg cind vede linguri citindu-l pe David...Eu credeam ca a ramas in stadiul ala cu "Doamna Bianca" .. vremuri de mult apuse inteleg...Ce pot sa-ti zic altceva decit distractie placuta la cushcarie, doamna!

Romana - mie imi place din ce in ce mai mult gradinita, Luca e mult mai dragut si amabil de cind merge la gradi, a inceput sa manince singurel, nu mai plinge dimineata, azi chiar a topait singurel pe scari spre clasa, de unde la inceput nu se dadea dus din mina mea, ieri au avut petrecere de ziua unei fetite, au primit cadouri si au mincat tort, au dansat...

Dana - mai eu n-am identificat Ciuperca aia de care stiu ca ne-ai mai zis, poate acum cu descrierea Mihaelei sa ajung cindva...nici eu nu stiu cind ca iarasi muncesc in disperare. Om vedea, multumim ptr pont oricum Cit despre crize, acum parca s-a mai calmat al meu copil, dar in vara asta a avut si el atitea pe cap, si vorbea infiorator, cu povesti macabre, banui eu ca era impartita vina intre noi care l-am cam abandonat cu bunicii la munte, la mare si nu numai, bunicii care-l rasfata si nu-i zic "stop" si Cartoon care difuzeaza numai povesti horror sau stupide. Acum s-a remediat situatia cum am scris, dar atunci imi cam venea sa-mi iau lumea-n cap stind cu el. Si ma gindesc cum va fi cu bb 2, la ce posesiv si gelos e Luca

Sa va spun: saptamina asta am venit cu metroul la serviciu, sa vedeti ce acrobatii fac - dimineata plec cu Luca cu masina de la mine de la pta Rm.Sarat, il duc la gradinita care e linga pta Alba Iulia, ma intorc la Dristor unde las masina si iau metroul pina la Aviatorilor . Oricum sint fr. multumita, ca asa ajung pina la 9:20 la birou, cu masina nu ajungeam decit pe la 10:00 si dupa ce-mi facusem o mie de draci in traseu, imi omorisem 20 de neuroni gindindu-ma pe unde sa o mai iau ca sa evit ambuteiajele si consumam si benzina. Nu stiu cit o sa reusesc sa fac asta si pe viscol si zapada la iarna, dar deocamdata sint happy asa.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Bibi, m-a distrat tare faza cu cushcaria. Sa vezi obraznicatura dupa gradi.
Taisia acum 2 zile l-a facut pe taica-miu prost si in weekend pe taica-su tampit.
Cat despre alintaturi; cateodata ma inteleg cu ea, cateodata se tranteste pe jos si face ca toate alea.

Andra, sa-ti zic cum ajung eu la magazinul ala; dupa piata Domenii spre Buc Noi, prima statie de tramvai si mai mergi f putin pe dreapta, chiar pe colt, bagat putin in spate; imposibil sa nu-l recunosti. Merita; eu am gasit acolo niste blugi de baietei matalsati cum zicea Magda erau chiar misto - H&M si vreo 350 mii. Au si lucruri mai din bazar asa dar si de calitate. Ghetutele iarasi mi-au placut.

Eu am scapat deocamdata de faza cu cumpra-mi nu stiu ce; inca nu-mi cere si daca-mi cere o ignor sau ii bag faza cu n-am bani n-a venit postarita cu alocatia..saracul copil, de parca in aia sta baza noastra...

am pus poze noi;
http://good-times.webshots.com/album/554740176GyWPIh

Pupici

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
vroiam sa va povestesc ca ieri am fost cu baietii la Mc Donald's, a fost clownul Ronald. s-au distrat si au ras intr-o fericire, ba chiar si pe mine m-a bufnit rasul de cateva ori... si zau ca i-au reusit taaare bine scamatoriiile, eu banuiaqm pana la urma ca le cam scotea din maneca da picii nu s-au prins deloc-deloc! in rest ce sa va zic, muzica super tare nu prea inteleg de ce, ca daca e pt copiii cred ca interesul nostru ar fi sa-i pastram cu toate simturile intacte, inclusiv auzul.... in fine, una peste alta ne-am simtit toti 3 super-bine, ei au mancat si cate un happy-meal.

in rest, pe la servici pe la mine e destul de mult de lucru, zapaceala mare, asa ca de-aia nu prea reusesc sa va scriu cat de des as vrea. totusi ma bucur ca inca am reusit sa va citesc 'la zi'...

noi vom face vaccin antigripal, de obicei apare pe la sf lunii sau inceputul lui noiembrie. eu l-am facut in fiecare an dupa ce am intrat in colectivitate si am fost din ce in ce mai multumita. si dr nostru e de acord, so...

cam asta e, tudor se tot miorlaie si plange dimineata, in general se vede ca trece printr-o perioada stresanta pt el... adaptarea la gradi. sper doar sa nu raceasca iar (prea curand) si sa reuseasca sa se invete cu gradinitza. acolo e cumintel, mananca tot si doarme, se joaca, participa la lectioare, da acasa e intors pe dos (si ca atare si noi suntem tot cam asa: PE DOS! ) si dimineata e o adevarata teroare, pana il conving ca tre sa imbrace/ spalat pe dintzi/ fatza, etc... si pleaca cu lacrimile siroind de cele mai multe ori, iar la gradi urla efectiv dupa soacra-mea 'mamaiuca mea, mamaiuca mea...

pupici cu lipici

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cornel joaca pititea cu David. De juma de an ducem munca de lamurire cu copilu ca : atunci cand te pitesti, taci malc in nici un caz daca intreaba cineva : " Unde e David?" tu sa nu raspunzi senin si candid : "AICI".
E randul lui Cornel sa se piteasca si ma intreaba din ochi unde e tati (obisnuit sa-i mai suflu) Nu am ce face si ii fac semn complice spre sertarul de 30 cm/20 cm de la biblioteca si...plodu se duce...deschide sertarul si dezamagit spune : "Nu-i aici!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Ne-am intors si noi de luni din concediu dar, spre rusinea mea, pana acum n-am apucat sa va scriu. De vina sunt si ritmul infernal de la birou, dar si starea mea, ca m-am intors racita cobza si inca si acum ma chinui cu raceala asta.

Copilu' a reinceput gradinita, tot fara probleme , au inceput si lectiile de engleza si de dans. Dupa prima ora (15 min) de engleza, o intreb: "ce-ati invatat mami azi la engleza?" si ea zice: Hello. Zic, "bine mami si ce inseamna hello", la care ea raspunde mandra: Mariuca . Acum a evoluat, stie hello, bye-bye si good morning teacher, dar ce inseamna o invat eu acasa, ca la gradi nu prea stiu ce le spune, dar in capul ei e varza. Dupa parerea mea, trebuiau sa inceapa cu lucruri simple, gen "mar", "caine", "pisica" si etc, nu cu "good morning teacher", care oricum ei nu aveau habar ce inseamna, dar asta e. Voi "superviza" eu englezeasca ei, ca altfel nu cred ca se prinde mare lucru de ea.
Altfel, am vazut si prima "lucrare" a copilului, au facut patrate, indoind o hartie dupa linii desenate, si erau afisate in hol capodoperele copiilor, cu numele scrise pe ele, sa stim care ale cui sunt.

In rest, dupa 4 zile de gradi a reinceput si Mariuca sa tuseasca putin, dar nu pare grav, asa ca incerc s-o doftoricesc in w-e si sa continuam de luni.

Apropo de pititea, cand se joaca ai mei, taica-su intreaba (cand se piteste ea):"unde-o fi Mariuca?" si, evident, copilu' scoate capul de unde e bagata si raspunde candid aici sunt....

V-am pupat si incerc sa tin pasul cu voi...

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Tie ti-a spus Luca de petrecera cu tort si dans? Ca mie Cristi nu mi-a zis nimic. Dar ieri nu au fost la teatru? Parca trebuiau sa mearga.
Cristi minca singur si pina sa mearga la gradi. Acum dupa ce i-a trecut boala maninca foarte mult , mai ales de cind vine de la gradi. Am ajuns sa ma intreb daca acolo maninca sau nu cit ar trebui.
Luca e la program lung, pina la 18.

Madishor: Felicitari pentru ca ati reusit sa va mutati. Si la noi "sufrageria" e camera de joaca ( cu jucariile intinse peste tot) si eu ii supraveghez uneori din bucatarie deoarece am peretele spart intre bucatarie si camera, e construit un fel de bar. Si la noi miroase in toata casa cind fac mincare dar asta e. Ma bucur ca pot sa-i vad cind se joaca si pot sa mai fac si ceva treaba in bucatarie.

Cornelia: Ce mai faci? Sinteti bine toti?

Am o curiozitate, daca tot sint obsedata de greutatea mica a lui Cristi. Oare Carmenutza ne poate spune ce greutate are Maya? Ea a fost perfecta la capitolul asta.
Cristi e mai usor decit Alin care e un dolofan.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
romana - la capitolul greutate mica...cred ca stef e campion! eu m-am obisnuit cu el asa. important e sa fie sanatos, nu conteaza greutatea....conteaza calitatea nu cantitatea!
stef e bine, e din ce in ce mai vesel la gradi. au un program variat si imi place tare mult.
pupici tuturor si multa sanatate. sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

bantui pe forum la ora asta pt. ca incerc sa ma pregatesc de gradi.
anamaria-multzam de lista cu cele trebuincioase pe acolo.
maine fac vaccinuri baietzilor. am sa intreb si de antigripal si daca avem ok de la dr. il facem si pe asta.
crisa esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bibi: bafta multa la grdinita si sper sa se acomodeze cat mai repede acolo.
La noi la gradinita a fost ieri Profesorul Trasnit. Au facut pasta de dinti si i-a si invatat cum sa se spele pe dintisori. Alex si toti copiii au fost f incantati de tot ce au invatat ieri. Am inteles ca va veni saptamanal. Am ajuns si eu spre final. Erau asa de atenti piticutzii! Foarte frumos si captivant pentru ei.
Pe 31 vor avea o serbare de Halloween si vor avea si o trupa muzicala de copii invitata acolo. Ne-au spus ca putem sa-i aducem costumati. Abia astept!
Acum, spre final de saptamana, normal ca a inceput sa-i curga nasucul, again, dar deja m-am obisnuit cu asta si pana luni sigur se face bine.
In seara asta vom avea si o nunta , la care il iau si pe Alex. Sambata trecut am botezat; o tinem numai in petreceri.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut !

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput