Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
romana spune:
Bychi: Ce simpatic e bebeul!!! Anul trecut cam pe vremea asta, poate in noiembrie, ti-a ramas gindul la Maria mea, dar uite ce copilas reusit ai si tu acum.
Daca ma mai uit mult la bebelusi cred ca ma apuca iar pofta de bebe mic, dar nu mai pot, adica nu mai am curaj de inca unul, acum ca a crescut mare si Maria.
Andra: Sper sa nu se mai imbolnaveasca nici un copil din grupa iepurasilor ca sa poata sa mearga si Cristi in mod continuu fara sa mai ia virusi. Acum e casa plina de mucosi mici si "stranuciotori".
Cristi e criminal. Nu vrea sa ia nici un medicament, nici vitamine. I-am cumparat si minimartieni (vitamine) si nici pe astea nu le ia desi sint ca niste bomboane. Mooor...
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
bibi spune:
Anne, e demential Theodor cu parul lui bogat si blond. E un urias in comparatie cu licurici al meu, noroc ca noi recuperam tare din urma si am ajuns acum la fabuloasa greutate de 5,100 kg. Ce sa-ti urez, "lapte-n tate" si burtici fara gaze!!!
Hai, mai Romana!!! Nu spune si de number 4 ca-mi ies ochii din cap
. Daca totusi te bagi eu ma apuc sa strang bani ca sa-ti ridicam o statuie.
Andra, ce face burtica?
bobi spune:
e frig afara, nu cred ca ne mai vedem...
vreti sa ne vedem indoors? la boo-boo jungle, sau ala de pe pache protopescu? tot duminica.
astept respunsuri,
va pup
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
romana_74 spune:
BYCHI- e superb, sa fie sanatos si sa creasca mare si sa se iubeasca fratiorii intre ei, iar tu sa fii sanatoasa sa ii poti creste! Vorba Romanei... asa ma apuca un dor de micut... si eu vreeeaaauuuu!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
amarantina spune:
Bychi e un scump Theodor.
Amik, Crisa, Romana74, Bobi, Magdone, Pufulet, Nicol si Bibi
multumim de urari.
Am pus si eu niste poze cu David.
romana_74 spune:
amarantina- tu nu ai somn? nu doarme bb noaptea? Ca am vazut ca postezi la ore infernale! sa te odihnesti ca ai nevoie... David e un scumpel seamana cu baietii mei care si ei sunt blonzi ca papadiile. Iar huski e foarte frumos... e catelul vostru? Stati la bloc sau la casa? Sa imi fac si eu o idee ca acum problema noastra este catelul!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
amarantina spune:
Romana 74, bebe doarme noaptea, eu ca o proasta am asteptat sa se scoale ca sa-i dau papa si mi-a facut-o... s-a trezit la 5 (dormea de pe la 11 fara ceva).
Cainele sta la soacra-mea, ca noi stam la bloc. David il plimba prin parc de cand avea 2 ani.
bibi spune:
Eu sunt singura tot we, sotul plecat in Delta. Sper sa rezist si sa nu sun bona maine, desi tare ma bate gandul sa-l duc pe David la inaugurarea salonului auto despre care se tot vorbeste in presa in ultima vreme. Pe el l-as duce pentru pista cu masinutze si pe mine pt. mister world, ca daca tot nu-i sotzul acasa....
Amarantina, te invidiez pt. programul lui bb. Ianis, nu rateaza nici o masa noaptea iar din cauza de colici mananca putzin la o masa si consecinta imediata e ca din 2 in 2 ore da alarma. mia rau e ca din cauza gazelor TOATA NOAPTEA se screme asa ca somnul meu numai somn nu s epoate numi. Cred ca am sa revin in patul conjugal iar pe baietzi am sa-i culc impreuna in aceeasi camera. Poate asa ma odihnesc si eu mai bine.
Bobi, eu la loc de joaca nu ma bag, cel putzin nu saptamana asta.
Marox spune:
Amarantina, sa-ti traiasca fetita, sa fie (cel putin) la fel de frumoasa ca fratiorul ei! Asteptam si poze cu Irena!
Bychi, am vazut pozele, mi-a placut asa mult cea in care Tiberiu era la patutul lui Theodor!
Romana, Alex imi povesteste de la gradinita. Problema mea e ca acolo nu vrea sa vorbeasca!
Pentru Cristi, ai incercat sa-i amesteci medicamentele cu un sirop sau cu lapte?
Andra, eu am o colega care da lectii de pian. Mi-a zis ca nu incepe decit de la 5 ani si atunci lectia tine un sfert de ora. Ca pt cei mici e foarte, foarte greu sa se concentreze si se plictisesc repede pt ca o piesa dureaza 1-2 minute, deci o repeta de 10 ori in 15 min. Mi-a mai spus ca daca sint mai multi elevi parintii dau banii pe fereastra pt ca un copil nu cinta daca proful nu e linga el, iar ala trebuie sa se ocupe de mai multi. La scoala de muzica de aici au un atelier de familiarizare cu instrumentele, cu sunetele, dar tot de la 5 ani incepe.
Magda, cred si eu ca au facut canadezii fete! Sa apari tu, fara interes particular pt hockey si sa le cistigi biletele la sportul national!!!
Saptamina asta am avut 3 nopti cam agitate: in prima noapte ne-am trezit, Christophe si cu mine, nu se stie de ce, dar n-am mai reusit sa adormim decit 2 ore mai tirziu
.
In a doua noapte s-a trezit Alex, a venit plingind la noi ca-l doare urechea. Facea ca i-au pus copiii nisip in ureche
. Bon, am mers dimineata la doctor...nix, avea o otita de toata frumusetea! Ufff!
A treia noapte a cîrîit Julia. Din nou la doctor...rinofaringita!
De vreo luna l-am scos in fine pe Alex din dormitorul nostru si l-am pus in camera cu Julia. N-a zis nimic saracu'. Nici Julia la inceput, apoi s-a smecherit, nu mai putem s-o punem la culcare daca Alex nu e si el in patul lui. Totusi sint bine amindoi, mi-era frica sa nu se scoale unul pe altul, deocamdata sint OK.
bibi spune:
Marox, eu ma gandeam sa-i pun pe baietzi sa doarma impreuna chiar de acum. Am observat ca pe David nu-l deranjeaza cand plange noaptea Ianis, asa ca ma gandesc sa profit acum, ca mai incolo nu se stie.