Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 24
cgaby spune:
fi-miu e un magar! dimineata l-au dus ai mei la gradi si n-a zis nici pas! fetele de acolo se mirau ce e cu el de nu plange! si cu noi face un circ...de-l aude toata strada!

romana spune:
Gabi: Nu e magar. E smecherut. Un pupic din partea mea. Trebuie sa faca si el ceva ca sa se exprime, sa-si arate personalitatea. Intreaba-l de ce nu a plins azi. Sint curioasa ce-ti raspunde.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
cgaby spune:
romana - termenul de magar..era un fel de alint!
nu zice nimik...el zice ca nu plange de felul lui...
am zis ca-i creste nasul ca la pinochio...![]()
poate avem noroc si reusim sa ne vedem.
bibi spune:
Pe super scurt ca stau groaznic de prost cu timpul (nu din cauza de copii, Doamne ajuta!).
Anne si Amarantina, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Bobi, sa ma bag...sa nu ma bag...? Cornel lipseste de acasa 4 zile incepand de sambata. Daca nu o sa am parul cret vin si eu cu copii, dar nu promit nimic.
va pup
ps gio, crisa asteptare usoara!!!
bychi spune:
Multumim mult de urari!!!
Ne-am intors acasa, suntem bine cu totii si tare fericiti. Inca in proces de acomodare si de dezvatare a unor obiceiuri proaste (biberonul din maternitate), dar suntem pe drumul cel bun.
Tibi e tare incantat si nu da (inca) semne de gelozie!
Va mai scriu maine detalii ca e prea tarziu acum.
Asta e puiul nostru!
Va pup si va multumesc!
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
alexandrueduard spune:
bychi: bine ai revenit acasa. Sper sa va acomodati cat mai repede. Va doresc sanatate si numai bine.
Ieri am avut sedinta la gradinita. Ne-au dat un dosar cu ce au facut ei in acest timp si o fisa de evaluare a copilului. Imi place f mult la gradinita asta ; sunt f multumita.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Andra_ spune:
Buna fetele,
sa scriu si eu una-alta rapid ca am de lucru ca la balamuc:
Bychi - felicitari, e frumos rau Theodor si fr. bine facut
. Mi-e un drag de falcutele lui...
Romana - Luca a mers la gradi saptamina asta, sa vedem daca trecem peste w-e cu bine sau incepe o noua raceala. In doua zile a si mincat singur, evident in altele n-a vrut si pace. Miercuri cind l-am dus n-a mai urlat, in schimb joi iar a inceput sa miriie...Oricum nu mai plinge asa din suflet, mai mult miriiala de complezenta. Eu vreau sa-l inscriu la pian ca activitate suplimentara, ieri am inteles ca au avut ora de muzica si am rugat-o pe educatoare sa testeze daca vrea/ poate, sa stiu cum sa procedez.
pup u,
Andra
nicol74 spune:
ANNE felicitari pentru Theodor, e un gragutz, puiu mic, sa fie sanatos, oricum asa pare !!
AMARANTINA felicitari pentru Irene !!
Am vazut si eu marul colorat la gradi pe care scria Teodora, de fapt era o capsuna, fiecare trebuia sa colorez un fruct diferit, eu suspectez ca au fost ajutati de cineva ![]()
Teodora spune tot de la gradi, sa va zic cum, avem noi un joc pe care il joaca numai cu mine cu degetelele (Andra mama sa traiesti, de la Casa Retro le-am luat), nu stiu ce au animalutele astea dar cand sunt in degetele mele, i se dezleaga limba bine si povestim multe, multe, pana ajungem si la ce a facut la gradinita !!
Bine asta in general, ca azi sunt la Bruxelles, iar la prima sedinta cu parintii se duce mama
.
Adevarat, tendinta e sa nu spuna, inca nu m-am prins de ce, dar nu mai am mult, nu a plans nici macar o data, o mataiala ceva, insa nu pot sa spun ca ar fi super incantata de gradi, poate doar din ce in ce mai curioasa.
tare as vrea sa vin si eu in Tineretului sa va vad si mai ales pe copii dar ma intorc abia Duminica seara.
pe aici e o ploaie si urat ...
sper la voi sa fie mai insorit !!
va pup,
nicol
bobi spune:
BYCHI, SA VA TRAIASCA, E TARE DULCE SI CAT-AI PLEATA ARE!
OK, DECI RAMANE VALABILA INTALNEALA DACA NU E FRIG SI NASOL, DA?
VA PUP, WEEK-END PLACUT!
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?