Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Sa va spun perle de-ale lui Matei

Duminica se juca singur si la un moment dat imi spune..." mami, asa ma bucur ca esti mamica mea... asa ca se putea sa am alta mamica?" eu:" Da", el:" ma bucur ca esti tu si nu alta, te iubesc mult" MOOOORIII

Alta... Matei a primit de ziua lui o catelusa rasa pulli, poate va mai amintiti, care acum are 5 luni! E o nebuna de mori, de fapt o cheama Honey, dar noi ii spunem Nebuna! Vineri dupa gradinita, Matei a iesit in curtea casei la groapa cu nisip. Nebuna, tot pe langa el, tot pe el, il lingea il pupa, il rasturna, ii strica constructiile din nisip. La un moment dat, Matei disperat imi spune...:" mami, da-o pe nebuna asta altor oameni ca nu o mai suport, uite ce tot face!", eu: "bine, o dau altcuiva". Peste cateva ore, dupa ce i-a trecut supararea imi spune.." auzi mami, stii ce m-am gandit, te rog nu o da pe Honey ca nici tu nu ma dai cand sunt rau!"

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

romana74 - hehehe..chiar ca e un dulce!
bobi - ma bag si eu la intalnire...dar nu stiu daca ajung chiar la 10...posibil 10.30.abia astept....
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bychi si Amarantina, sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii, refcare usoara!
Romana_74, ce scump e matei, nu ne pui si tu o poza sa-l vedem..

Bobi, mai dar esti pusa pe fapte mari, bravo tie! ma bucur ca iti merge asa bine la serviciu, ce mai face Simona, transmite-i salutari din partea mea.

Si noi pe aici cu gradinita la fel, merge bine, asteptam sarabtorile de pe aici, urmeaza Halloween, trebuie sa-i iau un costum lui Razvan ca o sa aiba petrecere cu costume la gradi, costum cu Scooby bineinteles

La servciu la mine e f bine, am uitat sa va zic ca atunci cand am fost la inventar toata lumea, s-a facut o tombola cu premiu 2 bilete la un super meci de hochei, cine credeti ca le-a tras: EU!!! eu am tras prima si le-am si luat, au facut aia niste feteeee, dar ce sa le fac, asa ca am fost si la meci de hochei, e super atmosfera, ca n-am prea inteles eu mare lucru din joc

Fetelor va pup, sarcini usoare in continuare, stati cumintele!
O astept si eu pe sormea acusica, mai are vreo luna, am fost la cumparaturi de hainute, o nebunie...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

magdone - imi pare bine cand ne scrii...inspiri efervescenta!
pupici la mamici, burtici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

Lista:
1. Bobi si Andi
2. Gabi si Stefan
3.
4.

Magdone - ma bucur sa aud numai de bine de voi! Bravo voua si tineti-o tot asa!
Simona nu e chiar asa cum ai vazut-o tu, noroc ca nu ai apucat sa lucrezi mai mult cu ea... dar asta e alta discutie...
te pupic si cel putin la fel de multa bafta in continuare, pupici lui razvan!

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MAGDONE- chiar ca as pune, dar in primul rand habar n-am, iar Pufulet si aici o cert, mi-a promis ca ma ajuta, dar s-a dat la fund, si in al doilea rand nu prea am timp de stat pe net. Intru rapid, citesc ce ma intereseaza si ies ca am famelie grea.... in viitorul apropiat voi pune si eu poze cu baietii!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Bychi,Amarantina -felicitari pt. bb-i sa fie sanatosi si iubiti de fratiorisi lor.
Romana-sa stii ca nici Mara nu povesteste nimic despre gradi.Eu o tot intreb dar ea refuza sa-mi raspunda.Mara in continuare spune ca nu mai vrea sa mearga la gradi si e tare suparata si agitata.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Spre bucuria lui Vladut, nu l-am mai dus zilele astea la gradi! Ne pregatim pt vaccinul de 2 luni al Alexiei si mi-e teama sa nu-mi aduca tocmai acum vreun virus.
Ieri am fost si eu cu Alexia la birou, caci aveam ceva de lucru. Numai ca a fost cam agitata(era si un pic cam gros imbracata pt caldura care a fost ieri). Asa ca azi trebuie sa ma mai duc inca o data la birou(sa termin ce aveam de facut), iar pe fie-mea o plasez pt cateva ore la bunica-sa.

Gio: merci pt carticele!
Crisa: e ceva mai bine cu puiutii. S-a mai linistit si Alexia, e toata un zambet si a inceput sa gangureasca, iar Vladut o iubeste...o tot pupa si o alinta.

Cred ca a venit si Bychi cu puiutul acasa...De-abia astept sa ne spuna cum e!

Va pup!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

neatza.
bobi - astia au anuntat frig si ploaie in we!poate n-o sa fie!sa reusim sa ne vedem.
pupici multi tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Pufulet: Imi pare rau ca Marei nu-i place la gradi.

Cristi merge cu bucurie. Acum e acasa deoarece , cum am spus e bolnav. Are aceleasi simptome pe care le-a descris Andra. Am fost azi sa platesc gradinita pentru luna octombrie si erau copiii de la grupa mica adunati in sala unde au pianul. Cred ca ii astepta un concerct cu cintecele. Educatoarea lui Cristi mi-a spus ca lui Cristi ii placea sa asculte cintelcele si pianul. Ce rau imi pare ca e bolnav... Dar recupereaza el saptamina viitoare.

Voi le dati ceva copiilor pentru pofta de mincare. De preferat ar fi ceva dulce gen sirop deoarece Cristi nu vrea sa ia nimic decit Nurofen sirop. Si e asa de slabut, e numai piele si os.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput