Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

amaratina - sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatoase. multi pupici tuturor.
stef e din ce in ce mai cuminte si mai ascultator...nu stiu ce sa mai cred! cred ca mi-au schimbat copilul la gradi!
pupici tuturor si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Amarantina: Felicitari pentru fetita cuminte . Sa creasca mare si sanatoasa. Tu cum te simti?

Andra: L-ai dus pe Luca la gradinita? Eu azi nu l-am dus pe Cristi deoarece ieri a facut febra si tuseste urit. Cred ca pina la sfirsitul anului tot asa o sa o tinem. Citeva zile la gradi apoi iar acasa bolnav. La Cristi e si mai propice terenul de captat virusi deoarece el a stat cam izolat, nu prea a fost racit iar acum "primeste cu bucurie" orice virus care-i bate la usa. Dar o sa trecem si peste astea.
In rest ii place la gradinita dar nu-mi povesteste nimic din ceea ce fac ei acolo.

Lya: Ai baiat mare! La multe luni si ani.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Magda, Martta, Gio, Cgaby si Romana
Romana, eu ma simt nesperat de bine. Mi-era cam frica de a 2-a cezariana dar vad ca m-am refacut mai rapid ca prima oara. Adevarul e ca la prima nastere nu am vrut calmante de teama ca trec in lapte, dar acum mi-au facut o gramada de injectii cu ketonal, ca sa nu ma doara deloc. A treia zi dupa operatie iar m-am plans de dureri, iar acritura de asistenta sefa mi-a spus pe un ton intepat: "Doamna, sa stiti ca o sa va doara operatia un an de acum incolo, ca e facuta pe uter cicatricial!" si chiar intrasem la idei. Dar nu e adevarat, la o saptamana dupa dansam prin casa. Am fost si la Baby Expo, am batut Sala Polivalenta vreo 3 ore de ma dureau picioarele (fiind si pe tocuri), dar burta nu ma durea.
Si am mai avut o "mare" realizare: nu am facut furia laptelui si nici ragade, nici macar nu m-am dat cu garmastan si nici nu m-am muls nici o secunda. Nu am ascultat de sfatul medicilor si am procedat de capul meu, bazandu-ma pe experienta de la prima nastere, si sunt tare incantata de mine. Poate ca m-a ajutat si copilul, care nu e haplea ci suge incet, ca o domnisoara. Mai greu este cu explicatiile pe care trebuie sa i le dau lui David, ca el pur si simplu nu intelege cum papa Irena de la san si zice ca nu papa, pupa. Avem discutia asta in fiecare zi, el zice: "Uite mami, te pupa!" eu zic: "Nu ma pupa, asa papa ea, ca de acolo iese lapte" el nu ma crede si pace. Am incercat sa-i spun de capra cu 3 iezi, ca stie povestea, dar n-a mers. Poate are cineva vreo sugestie.

David (10.06.2003)
Irena (10.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

amarantina, bychi va pup cu drag si va doresc sa fiti sanatoase si fericite cu puiutii vostri!!!

alexandra e bine la gradinita, musca/bate copii, dar asta nu e noutate pt noi.a inceput sa manance, insa evident ca nu sta nimeni dupa ea sa o indoape cum stam noi acasa.
dimineata face scandal in fiecare zi dar educatoarea spune ca ii trece imediat ce pleaca razvan, adica atunci cand nu mai are pe cine impresiona!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

amaratina - bine ca nu cere david sa bea si el...
si stef face scandal dimineata cand il las la gradi...pana iesim pe poarta.eu m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

AMARANTINA, sa-ti traiasca fetita!!! Si faptul ca David a acceptat-o usor e super. Vorba Lyei, ce poate fi mai frumos!!!!

ANAMARIA, ti-am vazut "ochelaristul". Dulce foc.

GIO, io, dupa statul in casa la sarcina cu Tudor, am devenit mult mai comoda. Va dati seama cum o sa fiu acum???? Noroc ca o sa fiu inconjurata numai de baieti harnici si iubitori .

MARTA, cum faci fata cu puiutii?

ANDRA, te-ai hotarat la ce medic o sa mergi??

CALINA, burtica ta ce mai face???

Astazi de dimineata, la gradinitza, iar plangea juma de grupa. Io sunt ca Penelopa, astept sa-mi aduca bona copilul... Ce-i mai descos si pe ea si pe tati, doar, doar, aflu si io mai multe din ceea ce fac copii acolo. De fapt cred ca nu am ce sa aflu .

Pupa Crisa

Crisotexa (23 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

BYCHI, AMARANTINA- FELICITARI SA VA FIE SANATOSI BB-II! sa aveti lapte si sa nu va chinuiti cu colicii! Maiiii, ce de evenimente placute in ultima vreme...

sa stiti ca intram si noi in clubul celor cu febra, Matei e racit cu febra si gat rosu!

Am inceput de luni scarbiciul... e odihnitor! Stiu, sa imi fie rusine, dar asa e... nu se compara cu nebunia de acasa!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele,

in primul rand bychi, amarantina sa va traiasca puiutii mici si dragi, sa aiba mult noroc in viata si sa-l foloseasca cu intelepciune

in al doilea rand:
vreti sa ne vedem duminica dimineata daca e frumos cu copiii? parcul tineretului, orele 10.00?

Lista:
1. Bobi si Andi
2.
3.
4.

in al treilea rand, despre andi:

de luni merge la alta gradi cu program prelungit, de stat.
e pe strada armeneasca, am intrat am vb cu directoarea si ne-am inscris. sunt 16 copii in grupa, totul e renovat, urmeaza sa primeasca patuturi si dulapioare noi, au inceput cu optionalele, l-am inscris deocamdata la muzica si dans, mai era si engleza.
sa vedem cum va fi pe parcurs, si il bag si la engleza.

s-a acomodat din prima zi (il pregatisem in prealabil, i-am spus ca il ducem la alta gradi unde o sa faca si nani), nu am treaba cu andi din punctul asta de vedere, de fapt din nici un punct de vedere... uneori ma intreb ca am facut ca sa merit un copil atat de bun, si scump, si dashtept...

In rest e ok, s-a mai potolit cu tusea, tuseste foarte rar, inca nu a contatctat nici un virus mai puternic decat cei cu care a avut de-a face de cand e la cresa/gradi...
Cred ca a contat foarte mult si propolisul cu miere pe care i-l dam zilnic.

Io sunt bine, muncesc, mananc, dorm... dar nu pentru mult timp! m-am inscris la fac la engleza/franceza la distanta. asa ca am de tras. plus ca vreau sa ma specializez si in ce fac eu pe aici pe la biuro -si vreau sa citesc neste carti de specialitate, poate niste cursuri acum in primul an cand o sa fie mai usor la facultate...

va pupic pe toate si haideti sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

"Am inceput de luni scarbiciul... e odihnitor! Stiu, sa imi fie rusine, dar asa e... nu se compara cu nebunia de acasa!" Romana_74 Ma faci sa-mi doresc sa merg la servici. Dar eu ma gindesc cu graoza cu va fi cind ajung acasa.
5

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROMANA-hihihi te intorci cu forte proaspete si faci fatza, crede-ma!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput