Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Scuze ca tot revin, dar tot imi aduc aminte de chestii.... basca am de strins prin casa si chef deloc. La noi azi e caldura mare si vreau sa savurez... In mod normal la ora asta stau cu sosete groase si cu pulover, dar acum mor deja de cald. E cea mai calduroasa zi a anului. Si-mi aduc aminte cum exact anul trecut pe vremea asta ma plingeam de acelasi lucru. Ma rog, de plins nu ma pling eu niciodata de caldura, ca-mi place, doar constat.

Lavi, Mai era Habarnam in Tara Soarelui si a treia carte nu mai stiu cum se cheama. S-a discutat si pe forum despre carti de copii din copilarie. DAca gasesc link-ul ti-l trimit. Oricum, in Ro nu se mai gaseste nimic din cele vechi. Din anumite motive pe car enu are rost sa le detaliez aici, noi nu mai avem decit foarte putine carti de copii, si in nici un caz cele care imi erau dragi mie. Am umblat pe la anticarii de la Universitate si nu am gasit nimic din ce cautam.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

piticu meu a descoperit apa fiarta si reductorul de cada . I-am luat din ala ieftin de la Cora, cu ventuze, a fost superfericit in el

Laviia-ti "ghiveta" visurilor tale !!! eu am renovat cap-coada casa acum 3 ani si n-am luat atunci din spirit de economie ce mi-am dorit, si tare am regretat!!! Da-i naibii de bani, ghiveta o sa o ai ani de zile !

ma duc sa-mi alimentez sotul, mai citsc din urma si revin

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Helou!

Moama, dar ce harnicie pe voi la scris!
Io nu mai apuc sa intru in timpul zilei, alerg sa mai iau cate ceva pt concediu' de la mare, dar tot trag un ochi seara . Plus mancarem curatenie, etc.
Noki te admir ca reusesti sa smotruiesti intr-o zi toata casa, mie parca nu-mi mai ajunge timpul in perioada asta. Azi am dat cu aspiratorul in juma' de casa si nu stiu daca apuc sa finalizez maine.

Azi am fost intr-un en-gros si mi-am golit portofelul pe hainute pt Maria, ca tot se vorbea de asa ceva pe-aici. Io la cele de firma nu ma bag, mai gasesc ceva productii de la o fabrica care lucreaza in lohn si zic si io ca-s "de marca". Nu gasesc papucei, i-as lua o pereche de ghetute pt iarna, din piele, sa stiu ca am scapat de-o grija. Am oroare de musamalele in care transpira piciorul, dar si sa dau peste un milion pe o pereche care sa-i fie bune numai un sezon...Offfff, am sa vad ce-oi face.

Maria e dependenta la somn de suzi. Recunosc ca i-o mai dau si cand am treaba in casa si bazaie, dar incerc sa-i limitez accesul la ea, numai pt somn. EU sunt ff multumita ca adoarme singura cu ea, 'om scapa cand va considera ca e momentul.

Ina, si eu as sta acasa cu puiul mic.

Muuulta sanatate la bb bolnaviori!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Intru si eu repede inainte de baita ca sa ma laud cu ultima realizare a ficami : sta in picioare, se tine de pat cu o mana si se apleaca cu grija , si-si culege de pe jos jucariile pe care le arunca imediat ce le ridica-sper ca ma intelegeti...e super haioasa cum se lasa dupa jucarii, mancaoar mama pe ea de fata mare .

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

ma duc pe 23 la un botez (fetita unor prieteni f. buni) si tocmai ce ma suna tanarul tata sa-mi comunice ca la botez nu vrea bani, cine vrea, sa aduca cadou. Eu oricum ma duceam solo, k al meu barbat o sa fie in delegatie, shi ma gandeam sa dau 1.5 - 2mil maxim.
La faza cu cadoul m-am blocat... Nu vreau sa iau hainute.
Dati-mi si mie niste idei, fetita are 1,5 luni. . Sunt dispusa sa cheltui 1.5 mil....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Addya,nici eu nu ma prea pricep la cadouri ,bani ar fi fost mult mai simplu dar daca asa nu mere ,ia-i un animaloi maree de plus.

Dati-mi si mie idei pentru papica de prinz ,sint in pana rau si baiatu' meu de vreo 2 zile nu prea mai papa ,adica din felurile lui preferate ...
Si inca ceva ,nu-i place Vi-sol-ul de nici o culoare ,cum sa i-l dau ?Il pot da in ceai ,apa ...?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Madutza10incearca in suc de portocale.
la pranz poti sa incerci sa ii dai din papa voastra, ciorbita de pui, de perisoare, de vita- data la blender sau cum ii place la bb, cu un pic de paine sau cu cereale.Piure de dovlecel cu ou, piure de cartof, cu morcov, orez si piept de pui, piure de brocoli cu ficatel, etc...

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli si Addya multumesc de raspunsuri!

Addya noi la fel am facut la botez, am fost doar 21 de persoane, asa ca am atras tuturor atentia sa nu aduca bani si am primit cadouri. Cel mai mult m-am bucurat de hainute frumoase si jucarii insipirate. Decat sa iei un sac de prostii, mai bine 1-2-3 obiecte faine. Din Carrefour sau Cora poti alege jucarii de calitate. Sfat: sa nu fie din genul apasa un buton si jucaria face nu stiu ce. Apasa o data, de 2 ori si s-a plictisit. Jucarie cu care se pot face mai multe chestii. Si care pune copilul "la munca".

Poti sa-i iei o jucarie si o hainuta mai frumoasa daca vrei. Sau si un biberon, o suzeta, etc, daca foloseste.

Exemplu: O jucarie f f f iubita de Silvia si cu care s-a jucat vreo 2 ani, si acum e preluata de Nati, e o masina verde cam 20x20x30 al carei tavan se scoate si inauntru sunt 12 piese tip lego, de dimensiuni marisoare, 3 din ele cu figurina. Piesele astea se pot monta si inauntru si pe capacul (tavanul masinii). Erau in Carrefour in aceeasi gama si vapot si autobuz. E, Silvia a primit-o de la Mos Craciun la aproape 2 ani, a costat vreo 700.000 atunci si mosu era cam reticent. Dar s-a jucat sute de ore cu ea de atunci si acum o fascineaza pe Nati care deocamdata scoate si pune piesele in ea. Asa ca si-a scos pretul cu varf si indesat.

Ela super mesterii, imi place tare mult de ei ca sunt harnicuti rau, se pricep, sunt organizati si mai lucreaza si curat in masura posibilului. SI nici nu sunt mincinosi. Am fost eu reticenta la inceput (din cauza experientelor nefericite) dar acuma sunt incantata.

Bic eu nu mai am nici o carte din copilaria <10 ani. Din spirit de ordine si curatenie mama le-a cam dat. Nu banuiam eu ca asa repede trece timpul si voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Addya, de 1.5 mil iei un lantisor de aur dragut plus un medalion micut si simbolic. Sau o bratzara mai deosebita. Ca doar nu pui oricum acum lant la bebe ci ceva mai tarziu. Sau o pereche de crecei micuti draguti, ai bani de 3-4 grame, depinde de model. Eu as opta pt o bijuterie, astea raman... o jucarie de plus, sau de alt tip de anii astia posibil sa nu-i placa copilului veci, si atunci sa fie inutila. Plus mai cred ca de botez dc sunt apropitati trebuie sa faci un cadou-amintitre, ceva sa ramana. Parerea mea.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Madutza, , nush ce e vi-soul ala, dar nu poate fi mai oribil ca B-urile. Eu storc niste zeama de fructe si dau cu lingurita.
Cat despre papa de pranz, cu placere ti-as da niste retete dar nu prea stiu ce mananca puiul tau...noi suntem destul de avansati cu diversificarea. I-ai facut vreodata perisoare de pui? Nu te gandi k e ou+carne in aceeasi zi, ca dintr-un galbenus faci portie pt 3-4 zile...
Animaloi zici??? Hmmmm, ce-mi place mie e cam la 7 mil....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput