Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 27
lavi02 spune:
A, da, fusese la un mom dat o discutie pe forum ca H&M in lohn se fabrica pe la Buzau sau Focsani.
Pai si hainutele Mothercare primite de Nati sunt facute unele in India, altele in Malaezia. Dar sunt f bune calitativ.
La un magazinas prin Cocor am mai vazut H&M pt adulti (adulte de fapt), pposibil furgasite de pe la Buzau, Focsani, etc.
simona la Pol. cu plata Batistei, care e in spatele Intercontinentalului, pe langa ambasada SUA.
Da, Stanciu are cabinet in Rahova, dar consultatia e tot 5 minute, asa face si programarile, din 5 in 5 minute. 
ilenuta scot toate zarza; ceapa, verdeata si fasolea verde deocamdata le arunc, restul le mixez si le pun inapoi in zeama ramasa. Le amestec, apoi le mai dau un clocot.
Noki Nati isi suge degetelul mare atunci cand:
-se culca (o iau de la san, o pun in pat si ea isi pune in loc degetelul pe care apoi, cand adoarme, si-l scoate)
-se plictiseste (f rar)
-ii e frica, de ex daca ii apar persoane straine
Gandacel multe inanite! 
Sunt intr-o dilema maaaaareeeee..... cu "ghiveta" vorba Divertisilor.
Cine are chef, sa citeasca si sa-mi raspunda, cine nu, sa sara, ca nu ma supar de nici o culoare, ca aveti voi bebelusi bolnaviori/plangaciosi pe acasa + alte treburi.
In baia mica e simplu: avem numai WC si masina de spalat, nu mai e loc si pt chiuveta. Deci e numai una in discutie.
WC-uri mi-am luat Mondial. Sunt romanesti, facute la Lugoj, par OK, la hotelul de la Herculane in care am stat tot ob sanitare Mondial aveau si erau OK.
Acuma logic ar fi sa-mi iau chiuveta tot Mondial, e vreo 7-800.000 una, plus piciorul vreo 6-7, as iesi pe la 1.5 milioane.
Dar mie mi s-a pus pata pe Gala Metropol.
E mai rotunjoara, muchia e rotunjita, la Mondial are mai multe muchii, e mai sexy, ce mai! Broblema e ca e 2.1 milioane lavoarul si 1.3-1.4 piciorul, deci vreo 3.5 in total.
Uitati-o aici:
http://www.1001case.ro/Lavoar_Gala_Metropolp4396.html
Sper ca asta e, ca nu-s prea sigura, am vazut-o in mai multe locuri dar...
Rezonabil din partea mea ar fi sa iau Mondialul, sa ma impac cu ea, ca urata de tot nu e si gata.
Daaar, pe de alta parte, chiuvetica aialalta e chiar frumoasa si finuta. Si de fiecare data cand as folosi-o m-as uita cu placere la ea si m-as bucura ca mi-as luat-o. Mi-a cam ramas pata.
E mai mult decat dublu, asta-i nasol; aia 2 milioane exista in cont, dar daca raman acolo nu strica.
Alt dezavantaj: baietii astia trebuie sa o monteze joi. Mondial poate lua sotul meu de la magazinele de pe la Mihai Bravu, intr-o ora dus intors n-are ce face. Pe cand pentru cealalta, ca sa fiu eu sigur ca o luam pe aia la care visez, trebuie sa mergem iar toti 3 (cu Nati cu tot) pe Valea Cascadelor, sa treieram pe acolo, si in precedentele dati ne-a luat juma' de zi. Care nu prea este, ca al meu sot e la servici zilele astea. Am vazut-o si la Brico Store parca(!) dar mai scumpa. La o adica am putea sta pana sambata fara chiuveta si sa mergem atunci in Valea C.
Are vreuna din voi Gala Metropol sau Mondial?
Ce
sa fac, follow my dream ca banii ii dau o data si de "ghiveta" ma bucur zilnic cat mai stau in apt asta; sau sa fiu rezonabila ca si asa au intrat destui bani in toata renovarea?
Edit: am mai studiat pe net ca si Mondialul are mai multe modele, nu numai ala cel mai des intalnit care e prin Praktiker, Brico, etc. Cred ca cea mai buna solutie ar fi inca o plimbare in Valea Cascadelor cu studiu amanuntit la ciuvete. Dar nu stiu daca ar rezista Virgil ca pt el orice chestie in care curge apa e Foarte Buna. Plus ca sambata vin mesterii si ar trebui sa stam cu ei.
Morgano spune:
Am vb cu Silvia la tel. E la tara, Stefanel e bine. Nu au venit decat rezultate partiale la analize, sunt unele la care a trebuit sa astepte sa se stranga de-un set (adik rujeola, varicela, etc), la restul rezultatele sunt toate negative, ceea ce e super. Oricum, medicii i-au spus ca n-au fost cazuri de boli infectioase de copii in ultima vreme, asa ca probabil e totusi alergie la antibiotice. Va ajunge vineri in Buc., dc primeste intre timp rezultatele ma sms-este si va anunt.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by melku
Hainute H&M, Tchibo si alte marci beton am auzit ca s-ar gasi la magazinele TCM. Este unul in militari, pe virtutii, de mult am zis ca bag si io un ochi acolo, ca prea e laudat...
Cica hainute de bb+copii, noi, de firma. Mai au si ustensile de bucatarie si alte dracovenii.
melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Unde mai exact? Ca m-as duce si eu. In schimb, am fost la TCM-ul din centru (undeva pe langa Lipscani). Oribil! Parca erau la mana 2. Sau poate chiar erau. Nu am vazut nimic pentru bebei.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Lavi daca www.cripal.ro/obiecte_sanitare.html" target="_blank">aceasta este Mondialul, eu zic sa nu te complic. Mie mi se pare foarte frumoasa. Asta daca nu gasesti repede Metropolul.
felicia74 spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=102195&cdate=20060912&ctime=190922" target="_blank">urcam trepte
Hildegard spune:
Am aflat de unde provin mucisorii nostri, a lui Steff. Are gingia de jos in stg. inflamata de mama focului. o sa iasa cel de-al 7 dinte.
Nu stiam de ce ii curge usor nasucul. Uite de ce?
Il dau cu Dentinox si ii dau si Panadol 5 ml.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
dordia2000 spune:
Felicia felicitari Ilincai pentru performantza. Superba nor'mea!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Bic spune:
Merci de sfaturi. Deocamdata parca sint mai bine. M-am dat cu usetel si glicerina si parca s-a imbunatatit situatia. Sa mai vad cum evolueaza azi.
Noki, Sarah merge deja singura???
Cit timp a stat in picioare singura inainte de a merge?
De asemenea, mai sint bebelusi care merg deja?
Cit despre doamna suzy, noi sintem inca dependente si nu cred ca o sa scapam prea curind. Dar nu am lasat-o niciodata sa o foloseasca decit in casa, la adormit. Initial nu o foloseam decit noaptea, dar acum o folosim intens si la somnicii din timpul zilei. Nu o luam cu noi niciodata cind plecam de-acasa. Degete? nici vorba, din pacate. Si tot din pacate nu cred ca o sa scapam de suzy prea curind.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Uite ca tocmai incheiasem abrupt mesajul anterior, ca sa ma duc pina in camera Smarandei, ca plingea sacadat si enervat si clar avea o problema. Cind ce sa vezi? Isi pierduse suzeta pe jos si de-asta scincea. Acum i-am dat-o la loc si nu mai plinge. Sper sa adoarma in curind ca e beata de somn.
Mai, cind citesc postarile voastre de ce mai fac, zic bebelusii vostri asa mi-e o pofta sa-i vad si eu si sa-i smotocesc. Si mi-am dat seama ca nu am apucat sa smotocesc nici un alt bebelus cind am fost la intilnire. :-(
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC