Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am revenit si noi de afara, am papat supa un castron cu varf si acu mai bantui nitel pe aici pana vine tati sa plecam la .

Noki noi vrem suzy doar ziua cat adormim, apoi o scuipa singura si adoarme. Cand mai are nervishori mai apelam la ea, insa noaptea nu o cere niciodata si nici nu adoarme cu ea. Deci nu e dependenta, am mai plecat si fara ea de acasa si a fost ok.

Joy eu eram aia cu pasta de dinti ptr plita....

Madutza kk inchis la culoare e de la fier..poti sta linistita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

vreau sa va aratam si voua cat de foame ne este si cum puteti folosi olitza

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi acum imi dau seama ce vrei tu: masina de spalat vase?
Pai hai sa-ti zic, care este principiul: mai intai trebuie sa iei grosul cu buretele apoi le bagi in masina. Deci in loc sa dai de 4 ori cu buretele dai de 2. Nu e nicio afacere doar se mai consuma niste curent

Of, imi pare rau sa vad atatia chitzitci bolnaviori Sa va faceti repede bine Mi se face frica...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,vreau si eu un sfat:pot face orez cu laptele fara lactoza?Nu cred ca se fierbe dar ma gindeam sa pun laptele cald peste orezul fiert ,merge oare?Ca pe pui il doare burtica ,a marait azi si nu mai vreau sa-i dau iaurt sau brinza de vaci la 18:00
Madau ,haioasa rau poza cu olita ,e bine ca o foloseste si asa ,eu nu i-am luat deocamdata ca stiu c-o iau degeaba!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Madutza poti face de ce nu? Fierbi separat orezul ca lumea, apoi il pui nitel in lapte si ii mai dai un clocot ca sa prinda gust. Eventual pui si niste coaja de lamaie rasa sau zahar vanilat ca sa-i mai dea o aroma. Asta daca-i place bineniteles.

Gata, vine tati, fugim la doc, tineti-ne pumnii

pozici la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Stiti vreun soi de CEREALE FARA OREZ? Am auzit ca cele cu iaurt de la Milupa n-au orez. Are cineva?

Referitor la suzeta: prestam la greu. Si tot din aia de 0-6 luni. De la Nuk. I-am dat-o pe aia pt. varsta ei si nu-i place. O arunca cat colo. De, e prea mare pt gura ei finuta!.
Odata nu i-o gaseam si i-am dat-o pe cea mai mare ca era timpul de nani si nu mai aveam chef de cautat suzeta.
Domle, n-a vrut sa se culce pana nu i-am gasit-o pe cea buna. Mai si tipa la mine si-mi intindea mana cu suzeta intrusa, ceva de genul "nu vezi ca nu-i asta buna?! Cum vrei sa dorm cu ea?!" A trebuit s-o caut pe cea buna pitita bine in pachetul de pampersi.

Doarme cu ea si i-o mai dau cand e agitata. Si-o ia si singura, o pune in gurita, mai roade ceva de durere de gingii, ce stiu eu.
Nu-mi bat capul...s-o dezvata ea pana sa se marite! Oricum, nu doarme fara ea! Atata timp cat o linisteste...Si prefer cu suzeta decat cu degete murdare in gura.

Madutza
, io zic sa fierbi orezul in apa si apoi sa-l amesteci cu lapte. Decat sa i-l dai crud...

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Scuze, acu am citit ca-i vba de orez fiert. La fel ca Madau zic si io...merge foarte bine.

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,Melku ,merci mult pentru sfaturi ;am fiert orezul in apa ,apoi am pus 100 ml lapte peste si 2 biscuiti ,a iesit bun la gust ,acum astept sa se trezeasca piticu sa vad ce zice si el:)
Mada ,iti tinem pumnii!Pupici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Hainute H&M, Tchibo si alte marci beton am auzit ca s-ar gasi la magazinele TCM. Este unul in militari, pe virtutii, de mult am zis ca bag si io un ochi acolo, ca prea e laudat...
Cica hainute de bb+copii, noi, de firma. Mai au si ustensile de bucatarie si alte dracovenii.

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua fetelor,

Am intrat sa va spun ca de multe ori am cumparat haine de la H&M care au etichete " made in Romania " sau China, etc. Sant luate de aici din Germania.Pupicei la bebelini si sarcina usoara pt. Gandacel

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput