Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 25
dordia2000 spune:
Noki eu am masina de spalat marca Gorenje si sunt ultramultumita de ea. A costat cam mult(8 mil acu' 7 ani) dar de 7 ani nu am avut nici o pb cu ea. Si spala mititica..... Poate ai nimerit tu un aragaz mai nasol ca din cate stiu eu marca Gorenje e o marca buna! Sau nu???
Mada saru'mna pt servetzele si daca nu te superi o sa ti le iau de pe cap prin weekend ca pana atunci suntem cam full cu programul. Daca ies prin parc o sa te sun da?
si tie si Mirunei!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ilenutza spune:
neata si de pe la noi!
ne laudam cu un puisor bolnavior, luam ospamox de 2 zile
asta e!
am pus poze noi la album, in sfarsit m-am invrednicit!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
camelia_daniela spune:
Ile, pupici puiutzului bolnavior de la alt puiutz bolnavior !
SANATATE MULTA MULATA ! 
Noki, Dariuca mea e cu degetelul - unu sau doua, dupa chef si posibilitati !
Isi suge degetelul cand este foarte obosita, sau cand se plictiseste, sau cand ii este foame !
Cam atat ... pupici!
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
Ilenutza,sanatate lui Victor !!
Fetele ,Orlando a facut kk negru azi ,este de la fier ???
La prinz a papat ditamai castronu' de conopida ,brocoli ,dovlecel ,brinza de vaci ,ou si iaurt la cuptor :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 9 LUNI
anda77 spune:
da, de la fier
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ilenutza spune:
Camelia,Madutza, multumim si sanatate si voua!
Lavi, am recitit reteta ta de supa pt nati.Supa cat de groasa i-o dai? Sau ii dai numai zeama fara legumele pasate ca nu am inteles.Daca ai timp, lamureste-ma si pe mine!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
addya spune:
si noi, si noi...
"Izvorul mucilor" doarme fericit in patul personal, femeia face curat, sotul si-a luat campii shi eu bantui pe net
Intai sa multumesc fetelor care si-au amintit k am mai imbatranit un an... Oricum sunt printre Senioare
Si sa editam si noi o mare "placinta"
Din ce mai imi aduc aminte- k ati scris fetelor cu un spor!!!
Noi suntem la 4 mese k asa a vrut el de vreo saptamana. De fapt 4 mese si o "ciguleala"
Adica:
ora 9-9.30 lapte cca 100 - 120 ml (ca nu vra mai mult neam)
Inainte sa iesim afara (cca 10.30) ceva fruct ca sa alunece mai bine fierul. Nu-i dau prea mult- o piersica cu pulpa sau o portocala (zeama doar)sau ceva pepene galben
ora 13- piure de care o fi cu ce pica - ou, carnita, brinzica..cam 250 ml,plus cca 100 lapte (nu se culca fara lapte!!!
)
ora 17.30- fructe cu biscuit, sau cu iaurt, sau mai o prajiturica de casa dupa rete adaptate, budincuta, sarlota...depinde de timpul meu din ziua aia..
ora 21 - 210 lapte + 5 mas cereale.
Masa de la 5-6 dimineata si-a scos-o singur de vreo saptamana.
SUZI - hm, greu de zis. Cand o vrea,adica o cauta si o cere insistent, cand parca vede otrava. Inca nu m-am prins dupa care algoritm...
Vitamine la BB - noi luam acum: Ca, Fe, Vigantol si B-urile.
Desteapta chestia cu B-urile, de cand i le dau nu se mai scoala noaptea des- max. odata. A ramas cu reflexu de a se scula la 6 pt masa aia pe care nu o mai vrea, ii predau Suzi in labuta si se linisteste, se culca la loc pana pe la 8.30-9. Ced k o sa scape si de reflexu asta candva..pana se insoara...
hai k m-am intins, dar cine stie cand mai apuc...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
felicia74 spune:
noi prestam degete in gura. Dar mai rar dupa ce a mancat sapun.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Noki, urlete am avut si noi ieri pe drum, chiar si in timpul mesei de iaurt. Ca asa a vrut el. Isi mai baga DEGETUL MARE in gura, apoi iar incepea. A avut altceva. Degetul nu l-a ajutat in situatia de criza de ieri. Dupa ce am plecat de pe bancuta pe care am stat ca sa manance
toata lumea a intors capul dupa noi, sa vada cum aratam, o mama cu un copil crizat rau si tipator de-ti spargea timpanele! Dependenta de deget, da! Daca i-l scot din gura cu forta plange si face urat. Am citit despre suptul degetului duminica din cauza asta. Scrie ca nu trebuie sa i-l scoti cu forta, nici subtil, nici sa nu-i atragi atentia ca e urat, nici altii sa nu o faca! Ca va renunta treptat cand nu va mai avea nevoie, in jurul varstei de 3-6 ani. Despre suzeta n-am citit!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
ILENUTZA,
Victoras bolnavior. sa se faca repede bine.
CAMELIA, pup si fata frumoasa si bolnavioara...
da, vladut eset mai cuminte, azi a dormit 3 ore si acum doarme cam de 2h si 40 minute...
Mai ma speriati voi cu augmentinul asta, ca-i cam tare.....dar am incredere in stanciu ca era ce-i trebuia copilului meu.
apropo de antibiotice: o prietena de-a mea, imi zicea dupa 5 zile de antibiotic sa ma duc cu copilul la alt dr ca nu se vede nici o imbunatatire si ca nu-i bun antibioticul.
a 6-a zi, sun pe stanciu, ii zic ca copilul nu-i prea bine deloc, ca mai am doar 1 zi antibiotic si el este la fel...
eram 100% sigura ca o zi intr-o zi nu se va ameliora starea lui ...
uite na ca nu a fost asa:
imi venea sa urlu cand am fost la spital a doua zi, ca fimiu avea chef de joaca, tipa dupa toata lumea, radea, vroia pe jos....

o fi zis stanciu ca-s una de aia....truli truli.
ideea era ca prietena mea i-ar fi intrerupt tratamentul si i-ar fi dat ceva mai "tare", chiar si fara avizul dr...pe motiv ca augmentinul trebuie sa-si faca efectul in maaaaxim 4-5 ore de la prima doza, adica copilul sa inceapa chiar sa mearga de la el!!!!
ADDYA, LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI FERICITA !!!! 
GANDACEL, de ce nu pui
la semnatura????
asta asa, zic eu ca mi-e dor de semnaturile astea...
MADUTZA, da, sigur e de la fier, nu te speria.
NOKI SI FELI, multam de ponturi...habar nu aveam c epoti face cu pasta de dinti...mai stiu ca se sterge argintul cu ea.
LAVI, daca gaseam incastrabile albe, crede-ma ca de alea imi luam!!!
nu de alta, dar acum ma vad un pic silita sa iau si hota tot de inox...sau poate nu.
oricum nu-i pe lista de prioritati.
ANDA cu suzi...da, avem novoie de ea cand este f obosit, sau ii este foame...dar de cele mai multe ori, doarme si adoarme fara ea.
acum e de 2 ore cu ea in guritza!!!!! ![]()
SIMONA, STANCIU are si cabinet particular, dar pana in sectorul 5....
ti-ar trebui ceva muuuult mai aproape.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut