Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lordra, spirulina voiam si eu sa iau, insa am auzit ca ar contine cam mult iod ... Eu nu ma prea pricep, dar cred ca o sa iau si eu pana la urma !
Multumesc de raspuns Gandacel, Feli, Lavi !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Simona ,Medlife este pe Grivitei ,spre Bucurestii Noi ,nu este aproape de Voluntari dar doctora este super buna ,sora mea are 2 copii pe care dr. Marcu i-a tratat de bebelusi ,au fost tare bolnaviciosi dar intotdeauna le-a dat ce a trebuit .Si noi am locuit in Voluntari ti-am mai zis dar pentru copii nu i se parea departe ,cunosc si problema taxiurilor ,nu vin nici la comanda :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la pranz! Super misto discutiile de aseara, Ando, ai fost in maaare verva!

Io deja sunt rupta in 2 de oboseala, am debutat ziua cu o curatenie generala - a se citit aspirat, sters de praf si smotruit toate cele 3 camere + buc + baile + holul. Simt ca pic, asa ca am intrat putintel sa vaz noutatile.

Sa va povestesc ce-am patit aseara: am iesit in parc si am uitat suzeta acasa. Dupa plimbari cu fii-mea in picioare, tras de jucariile copiilor, mancat iaurt, uitat la caprele de la circ, iar mers si tot asa, a venit momentul plimbarii - ca deja ma dureau salele - si cand s-o pun in carucior, incep urletele. in mod clasic, i-as fi dat suzeta, dar n-o aveam.
Si cand a inceput, nenicule sa se cramponeze in carutza si sa zbiere de se uitat tot parcula la noi...dezastru! Am crezut ca mor. i-am dat apa, a baut. Tot urla, am luat-o in brate, urlete, in carca - pozitia ei preferata -urlete si facut arc, ce sa va zic DEZASTRU!!!!!!!!!!!! A trebuit sa si fug cu ea acasa, ca pur si simplu nu ma mai intelegeam cu ea, dar urlete de-alea cu crize si spasme, cu prefacut ca tuseste si se inneaca...

Deci: SONDAJ: COPILASII VOSTRII MAI SUNT DEPENDENTI DE SUZI? Ma refer la cei care au folosit-o.
Si subsecvent: CINE NU A FOLOSIT SUZI, ISI SUGE DEGETUL? SAU PUMNII CU MAI MULTE DEGETE ODATA????????????? Please detaliatza, ca ma apuc sa fac un tabel.
Ma batea gandul sa renuntza la suzi ziua, dar vad ca nu s epune problema. De fapt, dupa-amiaza, cand e deja ff obosita, ca pana atuncea nui trebe. Si noaptea, ca nu doarme fara. Adica adoarme, dar se trezeste si o cauta.

Anda- hehehe...H&M-ul NU cred ca va venit vreodata in romania, din acelasi motiv ca GAP-ul - alta pasine de-a mea: nu sunt interesati de piatza de desfacere in trarile din est. Pentru ca avem, din pacate, reputatie de hoti si neplatitori.Da' zi-i prietenei tale sa-ti aduca din germania, ca vorba aia, sunt la mama lor acasa.

Mai citesc si revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,al meu este dependent de suzy ,nu se potoleste fara ea ,nu adoarme fara dar daca nu o are baga si toata mana-n gura ,cind era mai mic incepuse sa-si suga degetele ,asa ca i-am indesat-o pe suzy ,cu degetele e jale mare ,eu am supt 2 degete pina tirziu:))),greu a fost sa renunt .
S-a amanat intilnirea cu fina'mea pentru maine ,deci azi sint acasica!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

NOKI,Patricia nu adoarme fara suzeta dar afara nu i-o mai iau de vreo luna(nu doarme niciodata in carucior) in schimb i-si suge degetele la greu.

Chiar,v-am povestit cum adoarme fata mea acum? O duc in patut,ii pun jucari,miorlaie f putin(dar nu mereu) si adoarme cam in 5 minute.
Apoi merg la ea si o descilcesc din jucari !
De fapt cred ca ar fi adormit singura de mai mult timp dar zbiera f tare de vreo doua ori si eu alergam si o leganam.
Probabil ca daca mai asteptam putin se potolea dar pe atunci nu stiam..

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, si un deget si doua si trei. maxim 3. lui nu i-a placut suzeta si cand era mic-mic ce va mai invidiam pe voi, cele carora le-au acceptat copii suzeta...acu' nu va mai invidiez. si cand o fi sa trebuiasca sa-i dezvatati (gradi etc) ce o sa-mi scot parleala, ca pe vremea cand voi bagati suzeta in gura (de la o luna la 5), io tratam orice plans, acasa, in parc, in somn etc, cu brate si leganat

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

SUZY

fi-mea nu baga in gura decat sanul, sau lingurita cu iaurt... in rest nu vrea nimic. suzy scuipa, bibe.. trb sa-i fie f sete... piure de fructe, cand are chef.
si a fost dependenta de ea!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki noi am folosit suzeta mult timp dar de vreo luna si jumatate nu a mai vrut-o. Ca si Tatza a scuipat suzeta de cateva ori si am intzeles ca nu o mai vrea. Apoi o lua si o arunca printre zabrele. Deci...am scapat de suzi repede si fara probleme!

Fetelor sa va zic mare realizare mare. Acum la pranz i-am facut repede lui Stefan piure de conopida cu pui si marar ca ii place la nebunie. Puiul nu l-am blendaruit ci l-am taiat bucatzele mici. surpriza mea a fost sa il vad pe Stefan cum mesteca carmitza si cum o aduce in dintzisorii din fatza, o mesteca dupa care o inghite. Eu initzial am vrut sa o scot dar...nu m-a lasat. E mortal sa vedetzi ce fetze face si ce bucuros e cand da de ceva de mestecat!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ina- multumesc mult de ideea cu sucul de porto. la noi nu merge treaba, ca face instat eritem fesier. dar ii voi da o cura de Vitamina C. Ca tot aia e de fapt, dar parca nu face la fel de rau.

Bic- si la noi e faza de rautatzi: s-a smecherit rau de tot: cum vede la alt coil o jucarie, cumi trebuie ei si nu-i chip sa nu i-o ia. Daca copilul nu i-o da, e deastru, plange de mama focului. Nu stiu cum vom trece peste chestia asta, ca io nu-s deloc pe principiul: trecem pe langa standul de jucarii, copilul zbiara ca vrea aia si aia si io-i cumpar. No way! Musai trebuie educata treaba asta. Io sper insa sa fie doar o perioada, cum sa zic..in care descopera simtul de proprietate.

Ina, iar- votez si io pentru stata casa. Din ce-mi dau io seama, cu banii stati binisor, deci de unde graba asta de a te intoarce? daca nu era asa, intelegeam. Macar pana la 2 ani. Adica io una atataam de gand sa stau acasa. e drept ca incep acuma si facultatea si asta-mi va da o alta perspectiva si ca banii castigatzi la serv nu ar fi cu mult mai multi decat daca sta acasa...dar asta e decizia mea. Pup si sper sa iei si tu decizia corecta!

Joy- mie mi-a reconadat Feli - doamne ajuta, ca nu stam ce ma faceam fara ea!- degresant de la ASEVI. L-am luat din Cora, nu e f mult, vreo 80.000. E super bun. nainte am luat de-ala special pentru inox, de la Whirlpool, am dat vreo 200.000 pe ea si nu face treaba deloc. Dar si la mine ramane patat inoxul pentru ca io am CEL MAI DE KKT ARAGAZ DE PE PIATZA!!!!!!!!!!GORENJE!!!!!!!FETELOR, SA U CUMVA SA VA LUATZI VREODATA ASA CEVA! Si am dat si o carca de bai pe el.

Lordra- asa si noi. tot 2, doar, asta de 3 luni jumate. Am inceput acum 4 zile cura de calciu, 10 zile. Ii dau fiole de la Sicomed. Acum ii dau din 2 in 2 luni.

Trimit carnatul sa nu-l pierd.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, inainte cu un minut:)sa citesc mesajul tau ii dadusem telefon prietenei ca am avut revelatia ca, cu banii de carucior mai usor, imbrac copilul din cap in picioare, de iarna, de la h&m!!!! si vedem noi prin primavara de carutza estivala..

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput