Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sa va zic si voua ce face Miruna acuma..e in bucatarie in carut si se plimba singura cu el...adica se impinge ca si cum s-ar da in leagan si avanseaza putin cate putin. Rade de lesina ca vine spre mine, s-a impiedicat de un cablu de pe jos si acu sta si striga la el " ba, ba, ba". Si el nu vrea sa se dea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mi-am adus aminte ! Mamici alaptatoare voi mai/ luati vitamine ? Daca da, ce fel? Eu as vrea sa iau ceva, dar nu stiu ce ... as vrea ceva care sa nu-mi dea pofta de mancare ...

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Camelia, io iau spirulina. Are tot ce trebuie in ea si nici nu ingrasha. Ba, cica mai stimuleaza si lactatia (deshi, parerea mea e ca acum doar suptul intensiv o stimuleaza ca la carte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!
INcep cu Lavi, nu de alta, dar tu m-ai mai intrebat o data cum ma simt, si am uitat sa-ti raspund... Acum a doua oara ar fi chiar culmea sa te uit! Deci: ma simt excelent, imi vine sa vomit doar dimineata de foame, dupa ce mananc imi este bine. Am avut doar alea trei zile de mai demult cu rau-rau, dupa care cand m-am speriat eu ca nu imi mai e rau deloc, de credeam ca s-a oprit din evolutie... ei bine, a fost inceputul unei perioade roz. Nu imi mai e rau de atunci.

AM fost intre timp la eco la Medlife, ca nu am mai avut rabdare. Sarcina e la locul ei, inimioara lui bebe bate, mi-am facut eco si la sani, sunt in regula... Am facut colposcopie, ca trebuia si nu mai facusem de mult... Sunt cat se poate de sanatoasa. Ambele doctore la care am fost m-au asigurat ca-i totul bine si ca nu o sa am probleme nici cu operatia, ca pana se face burta mare-mare o sa fie operatia si mai bine! Acum ramane sa ma vada si ginecoloaga mea, sa-i spun surpriza. Cred ca si ea ma va incuraja.

Despre Bogdan. Azi noapte a fost tot rau, in sensul ca la 12:15 s-a sculat prima data, tot cu urlete, insa eram atat de rupta de somn, ca abia ma culcasem, incat nu ma putea scula din pat. Pana m-am dat jos incpeuse sa suspine, asa ca m-am starduit sa nu mai scartai parchetul si l-am lasat sa se potoleasca, ceea ce s-a intamplat. Partea proasta este ca s-a trezit plangand cam din jumate in jumate de ora, iar se potolea... A fost de cosmar si noaptea asta. Si abia astept sa ne mutam odata in casa, ca sigur voi avea cateva saptamani de nesomn si acolo, pana se va obisnui! Abia astept sa dooooooooooorm!!!

Ina, ti-am raspuns la subiect la Parinti. Pentru aici pot spune doar atat: avem impresia ca CEL MAI BINE ii e copilului cu mama lui, pentru ca avem impresia ca noi suntem cele mai atente. Insa mai avem si alt motiv: dorim sa avem controlul asupra tot ce tine de dezvoltarea lui: atitudine, intonatie, limbaj, dezvoltare fizica/psihica, joaca, buna dispozitie etc. Poate o sa sariti pe mine acum, insa cam la asta se reduce totul, la control. Eu am probleme de natura psihica in a-l lasa pe Bogdan in "grija" altcuiva, fie si pentru cateva minute. Zau! Am impresia ca nu poate sta fara mine. Poate fi perfect adevarat, ca asa s-a invatat... Insa cea mai mare problema e ca EU nu pot sa-l las fara mine. Asa ca am decis sa incerc sa mai las putin fraiele din mana, pentru echilibrul psihic al amandorura!

mandyksch, tu zici ca mobila stil, cea din lemn masiv, de la Mobexpert, e de calitate? Merita atat de multi bani? Sau nu prea?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau hi, hi! Tare imi plac fazele astea comice!

lavi Ilinca zice mda frecvent si ma distreaza cand se potrivestew cu ce zicem noi. Odata ma zgaria pe fatza si am intrebat-o: "vrei sa-mi scoti ochii?" "mda!"

Cat despre "shoping window" sunt de aceeasi parere - de ce sa admiri ceva ce nu-ti poti permite? E plina lumea de "scumpeturi". Cu aragazul mai vad, ca ma vazut unele frumoase din inox.

Apropo - nu stiu daca se mai merita sa iau pe gaz, ca am inteles ca se va scumpi "combustibilul" foarte mult. Oare va depasi energia electrica? Oare cat costa ambele in UE?
camelia eu iau vitamine (mai ales toamna) si nu alaptez.
anda noi folosim orez cu 3 fructe tot de la Nestle. Si e de la 6 luni.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Camelia_daniela, eu luam materna, din cand in cand. Nici un complex de vitamine nu face foame, numai lipsa mancarii face foame. Vitaminele regleaza metabolismul, ajuta chiar la slabire, contrar credintei populare ca ingrasa... SI sunt absolut necesare nu numai in timpul atator luni de alaptat, dar mai ales DUPA ce incetezi cu alaptatul. Cel putin asa mi-a zis mie doctora, ca trebuie sa ma gandesc sa-mi repun organismul pe picioare dupa ce alaptez. Ceea ce fac acum... cu o noua cura de oua de prepelita!

Lorda, era sa uit de intrebarea cu calciul la bebei: eu nu i-am dat deloc, insa initial imi prescrisese dr. 10 zile pe luna. Cresterea dintilor are o legatura cu calciul, insa fetele mai de specialitate iti pot spune daca am sau nu dreptate. Eu am inteles ca in perioada eruptiei dentare e bine sa suplimentezi calciul, ca are nevoi mai mari. In nici un caz lipsa lui nu ar duce la aparitia intarziata a dintilor... NU a venit vremea altor dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel ma bucur ca te simti bine cu sarcina si mai ales ca bb2 e bine. In cate saptamani esti acum?

Eu nu iau vitamine, am luat Fe 6 luni dupa nastere si atat.

Ca nu-i dau pt ca are fontanela prea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri.
Eu as vrea un pediatru la care sa merg pt pb serioase(nu cintarit,vaccin etc)si as prefera sa fie la un cabinet particular.
In spital e mai aglomerat..
MADUTZA unde e Medlife?
LAVI la ce pol. cu plata e dr ta?
Ca ideal ar fi sa merg la un cab care sa fie si cit de cit aproape de Voluntari pt ca pina in primavara avem tatic de weekend si taxi dupa ora 15 nu gasesti pe aici!

Acum Patricia e mai bine,cu toate ca nu sint lamurita ce a avut pina la urma...
Dupa ce am gasit eu pe net si dupa simtome ar fi herpangina ...dar ele(dr)mi-au spus ca-i stomatita.Sint in ceata .
va pup.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Lavi, am intrat in a 9-a din 40. Long way to go... Inca nu se cunoaste decat dupa-amiaza, cand incep sa ma balonez putin. Chiar sunt tare curioasa sa compar pozele de la prima sarcina cu cele de la a doua... Ca am inteles ca e burta mai mare mai devreme la a doua, mai ales ca e asa de aproape de cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele eu am terminat mancarica, astazi avem in meniu supa de pui cu legume si galusti. Acum fug sa imbrac fata si plecam o tura pe afara, apoi la doctor. Revenim cu vesti..sper eu bune. Va pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput