Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

stiti ce fac eu acuma???
aproape ca nici nu respir, ca usa de la dormitor se inchide cu scartaieli si trosneli (nu de la balamale, ca-s unse, pur si simplu usa proasta care a nimerit la dormitor!!!!) si pt a-l lasa sa doarma, nu fac nimic.

si asa se fataie, se maraie....da jos suzi o pune iara...

si am treaba!!!!!

mancare pt el, plus ca vroiam sa sterg un pic peretii in buc sa dau o mana de lavabila-este un picut galbui in dreptul aragazului, aspirat, mai am de spalat...de calcat cateva camasi....

plus altele....

INA, eu as alege sa stau acasa.
job-ul il vei gasi si peste 1-2 ani, momentele in care RACHEL are nevoie de tine acum sunt mai multe si mai "mari"
mai ales daca zici ca dpv al banutilor nu o duci rau...

BIC, garmastanul este f bun, eu am avut probleme cu o titza in spital cand nu l-am pus bine la san si cand l-am scos din guritza lui era plin de sange.
poate ai facut vreo candida (sau cum i-o zice), de zici ca-i alba zona acolo.
cand sugea piticul, aveam si eu dureri de sfarcuri si erau mai albicioase iar el era mereu cu limbuta alba.
degeaba imi dadeam cu glicerina si eu si il mai chinuiam si pe el, nu a trecut decat cand a inceput sa pape exclusiv cu bibele.

asta nu inseamnca sa incepi a-i da cu bibele, mai degraba ti-as recomanda sa te duci la dr daca nu trece.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!!!!

Vad ca din ce in ce ma multi bebelusi sunt bolnaviori..of..pupici multi si sanatate

Joy eu plita mea o spal cu dero de vase, apoi o clatesc si o frec cu pasta de dinti. Tot asa cu buretele, ca si cand ai da cu dero, apoi o las nitel si sterg cu laveta uda. Si imediat sterg apa cu un prosop uscat. Ramane bec. Cam multa munca..dar merita macar din cand in cand, ca nici io nu fac zilnci treaba asta.

Ina eu sunt total hotarata sa stau acasa cu pitica pana pe la 3 ani. Apoi om mai vedea, daca lucrurile raman asa cum sunt acum sau se mai imbunatatesc (noi avem un business propriu care merge destul de bine pana acuma), probabil ca o sa o duc la o gradi cu program redus, ptr ca eu cam am treaba de dimineata pana pe la 12. Pana atunci insa...am zis ca o sa mearga cu mine la birou cateva ore, avem acolo inca o sala de conferinte unde o sa-i improvizez un coltisor de jucat si asta e.
Stiu ca sunt o privilegiata din punctul asta de vedere, insa parerea mea e ca merita sa faci orice sacrificiu daca poti sa stai acasa cat mai mult cu ea. Cred ca nici o educatoare sau bona nu-i poate oferi atentia , educatia si dragostea de mama.

Simona eu iti pot da nr de tel al pediatrei mele, uite chiar o sa vb azi cu ea sa vad daca mai ia copii. Policlinica e la Dorobanti, langa ASE, cam departe de mine, insa imi convine ca dr e o dragutza si foarte buna profesionista. Iti comunic maine un raspuns, daca te mai intereseaza

Dordia mai voi luati unul de la altul raceala????? Cand iti trece tie incepe Stefanelul, si invers. Hai sanatate multa la amandoi..ca ne-am plicitisit sa ne tot plimbam singure. Plus ca te asteapta si baxul de servetele

Addya scuze..sunt o proasta...nu mi-a mers mailul ieri si n-am vazut reminderele. Deci cu intarziere..., sa fii sanatoasa si iubita!!!!

Dau send asa, ca deja e kilometric mesajul...sper sa aveti rabdare sa-l cititi (FELI)..mai citesc si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Feli, eu sunt in sistem, de asta rad , cred ca cele mai multe din voi cumparati mobilier din import ca altfel sincer am indoieli legate de calitate. Mai avem drum lung de parcurs in directia asta si avem mentalitati de schimbat.

Anda, la Mobexpert Gallery eu ma refer la mobilierul de casa masiv/ furnir si mobilier stil nu la mobilier PAL/MDF. Cele 3 fabrici mari ale grupului produc asa ceva, alea mai mici sunt specializate pe mobilierul cu linii mai simple PAL/MDF se aseamana cu mobilierul IKEA. N-am intrat pe site - o voi face cand am un pic de timp, dar ce am vazut eu in magazinele lor din strainatate nu prea seamana a mobilier stil. Oricum IKEA ramane IKEA.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bic si eu cred ca punctuletele alea albe pot indica o micoza ceva. Glicerina cu nystatin ar fi perfecta, eu o dadeam zilnic in guritza pe Miruna cat timp sugea, acum doar daca mai vad ca are limbutza incarcata. Si garmastan ptr rani. In rest..nu ma pricep tare bine, eventual mergi la doc si intreaba. Pupici si sanatate

Ma bucur ca v-a placut poza noastra in care papam pruno-nectarina, ma asteptam eu sa credeti ca e orice alt fruct, numai pruna nu.

Si ca sa ne laudam si noi cu ceva....de doua zile facem kk singure la olitza. Am vazut eu ca de obicei dimineata dupa ce se trezeste face kk, asa ca am incercat sa o pun direct pe olitza sa vad daca face. Si a facut!!! Deci perseveram, poate nu o sa ceara la olita prea curand, dar macar va stii la ce se foloseste.

Azi mergem la pediatra sa vedem ce zice, revenim cu amanunte, metraje si tonaje

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O-ho, cat e de raspuns!! Nu-i corect! Cand scriu eu atata?

simona si eu pot sa-ti recomand pediatra mea, imi place de ea ca e desteapta, logica, citita, la curent cu ultimele chestii, stie ce vorbeste si in plus e foarte atenta cu copilasii, imi da o tona de sfaturi cum sa ma port cu ele, cum sa le fac mancarea etc. Consultatia dureaza cam 35-45 de minute si costa 250.000, fiind la policlinica cu plata - de stat. Drita e mai in varsta, si e o doamna, e genul careia n-as putea sa-i bag bani in buzunar. Are consultatii miercurea si joia, de la 14. Daca te intereseaza zi-mi repede pentru ca de saptamana viitoare pleaca in concediu pentru 3-4 saptamani.

Mai este Stanciu pe care il gasesti zilnic la 10 la Budimex la etajul 7 dar e cam reticent in a-si mai lua pacienti noi; e f f bun, dar e pediatru de spital, care in 5 minute te-a vazut, dat tratament, plecat. Nu are timp de prea multe explicatii si discutii.

Camelia si eu zic ca augmentinul numai in cazuri grave. Asa se da el, la 12 ore iar Ospamoxul la 8. Mergi 5 zile cu Ospamox, asta e parerea mea.

Bic Habarnam-ul avea 3 volume? Ca eu si Virgil numai pe asta reeditatul, l-am prins cand eram mici..
Garmastanul, Bepanthene-ul, etc sunt daca ai ragade in primele zile de alaptat; acuma nu se mai pune problema ca tzitzi-s batucite deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, ce amuzant e sa ai copil!
i-am dat un biscuite de la Nestle (prima data am incercat acum o luna, dar nu a interesat-o l-a aruncat cat colo). Acum l-a studiat indelung, apoi l-a bagat in gura, rontaia de doua ori si zicea "mda". Dupa 5 minute o intreb "e bun?" - "mda". L-a mancat aproape tot! S-o pape mami de chiti mic

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ina, de ce vrei tu sa provoci nefericirea a 2 persoane (tu si Rachelina) facând pe plac unor prietene ce n-au nici un drept sa-si dea cu parerea intr-o asemenea situatie? Daca ai si bani destui si, pe deasupra, mai si vrei sa stai acasa fiindca simti ca acolo-i locul tau acum, de ce mai ai dubii? Tu esti singura care stie ce-i mai bine pt. copilul tau. Si sunt sigura ca prezentza Inei langa ea e ceea ce-si doreshte mai presus de orice, Rachelina. Lasa prietenele sa spuna ce vor si tu vezi-tzi interesul.

Voi le mai dati calciu la bebei? Lu' Dara nu i-a mai ieshit nici un dinte de 3 luni (are doar 2 jos) si ma gandesc daca n-o fi vreo legatura cu o posibila lipsa de calciu. Micutza nu mananaca decat lapte de-al meu si iaurt (brânza n-o agreeaza in nici o combinatie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02

O-ho, cat e de raspuns!! Nu-i corect! Cand scriu eu atata?
Camelia si eu zic ca augmentinul numai in cazuri grave. Asa se da el, la 12 ore iar Ospamoxul la 8. Mergi 5 zile cu Ospamox, asta e parerea mea.

Lavi, am inteles ... asa fac !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata' fetele!
Tre sa plec intr-o ora ,sint pe fuga ca de obicei ,cunun pe 7 octombrie si tre' sa ma duc cu fina la cumparaturi dar mi-e o lene ...
Ieri am testat scaunul de masina ,adica doar eu si Orlando in masina ,am mers la tati la sev ,in Dorobanti ,apoi la terasa ,a fost super cuminte si in 10 min a adormit ,sint tare fericita ca acum putem pleca doar noi doi unde vrem :),a dormit baiatu afara pina la 22:30 ,super infofolit ca era frig ,iar toata noaptea nu s-a mai trezit deloc ,pina la 8:00 ,deci ii prieste aerul ,ar trebui sa-l culc afara every night :)))))))
Simona ,eu iti pot recomanda pe doctora Marcu de la Medlife ,sint super multumita de ea ,acolo merg eu cu bb periodic,chiar daca mai marg din cind in cind si la med de familie ,asa sa-mi fac datoria...,este 650 000 lei consultatia dar cred ca pentru copil nimic nu este scump!
Ma duc sa fac papita de prinz si o tai !!Va pup

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli eu aragaz am unul Zanussi si-s tare multumita de el. Intr-adevar, incastrabilele arata mai bine, vezi si tu. Al meu are cuptor pe gaz (nu ameteste contorul de prea multa invarteala), termostat la cuptor, grill si rotisor, aprindere electrica. Si e alb ca se curata mai usor. E cumparat la nasterea Silviei si arata ca nou.

Despre Mobexpert cam aceeasi parere: design-ul fain, de f multe ori, pretul pe masura, dar calitatea e cam in urma acestor 2. Noi avem numai maruntisuri de la ei: masuta in sufragerie, cuierul din hol (pe care cand sa-l monteze Virgil a tot bombanit privind locurile unde se puneau cuiele), masa de bucatarie.
La Class nu ma prea uit ca asta e principiul meu: nu ma prea uit la ce nu-mi permit, ca sa nu-mi fac sange rau. Nici mobila, nici tzoale, etc.

Noki

quote:

Dupa care cand a inceput sa-mi fie rau-rau si greatza, am crezut ca am facut alergie la apartamentul meu si la tot ce tine de amenajarea lui - vopseli, muncitori, etc.
Io cand ma satur raaau de tot de ceva, in sensul ca ma intoxic de prea multa chestie de-aia - aliment sau persoana, asa patesc, mie- rau numai cand ma gandesc la lucrul ala.
Si cand colo, era Saralyna cea habauca, care facea prostioare prin burta mea, de-mi era rau!

Ce mi-a placut postul asta al tau... m-a si emotionat nitel O pe Saralino habauca!

Mandy eu revin: poate e prea gros cu cereale laptele ala de seara de nu-l bea tot. Mai bine muta-i cerealele peste zi, in fructe sau iaurt. Incearca.

anda ai fost mortala cu placinta ta.
Nu eu am zis de nocivitatea microundelor, am mai citit ceva dar nu m-a prea interesat fiindca n-am. Si nici nu simt nevoia.

quote:

o sa inaintezi in varsta si o sa gatesti din ce in ce mai mult:))) (statistic demonstrat)

La mine se cam verificaaaaaa In tineretile mele visatoare nu credeam ca o sa ajung la asa ceva
Adevarul e ca ai o senzatie de confort deosebita atunci cand tu si familionul mananci o mancare facuta de tine, buna-buna, in care stii ce-ai pus si de cand dateaza.. etc.
Pe mine mai nou la gatit cel mai tare ma irita spalatul vaselor si tare mi-as dori o masina dar nu as avea unde sa o pun.
De unde rezulta ca mi-ar trebui o locuinta mai mare. Naspa.

Anda, cu cerealele, trebuia sa ma suni! ce, eu nu te-am sunat pe tine din Mega Image cand cu sosul pt creveti? De la varsta asta ai putea sa-i dai cereale cu gluten. Sau ti-e frica de poet ca e mai alergic? Fara gluten preferatele mele sunt Orez, porumb si tapioca de la Milupa, cele cu ambalaj albastru, fara lapte.

Bic am mai recitit postul tau de la Parinti, s-ar putea sa fi fost intial o micoza(candidoza) la sfarc care sa se fi extins si in interiorul sanului (de te doare SUB sfarc) si sa nu fie suficient sa te dai cu ceva (glicerina cu nistatin) pe exterior. Asa ca cel mai bine si mai bine, du-te la gineco. E f posibil sa-ti dea ceva tratament pe cale interna, antibiotic, antimicotic, ceva. Dr trebuie sa stie ce.

Feli o pe Ilincuta. "Mda". Si Nati mai scoate cate un mda si e mortal.

Mergi la inceput