Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
joy04 spune:
mi-m mai adus aminte de ceva:
noi am luat usile de interior de la BRICOSTORE, am dar cam 300 lei pe una (sau mai mult, nu mai stiu exactt) si-s de tot kk-tul.
adica-s frumoase, nimic de zis, dar se inchid prost, pt ca au tot felul de luft-uri (nu's daca-i bine cum am zis), burti si alte cele, singurele cu care nu am probleme sunt cele de la baie si bucatarie cu holul.
asa ca tare rau imi pare ca nu am facut de pvc...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
anda77 spune:
'neata,
repede la cafeaua de dimi, vorba lui mandy
mandy, te contrazic cu segmentul de piata. dk te uiti la designul mobilei si compari asa iti vine sa zici, ca e foarte diferita, dar prin cercul meu de prieteni si cunostinte s-a facut asa: lumea si-a pus in casa tot ce-au putut sa prinda, sa aduca, sa rupa de pe la ikea (adik mai cumparau un dulap si un set de umerase cand se duceau la ski in austria si le inghesuiau in portbagaj, mai luau o lampa si 2 scaune cand prindeau o delegatie de serv. in germania sau fr. etc) si doar ce n-au putut aduce si-au luat de la mobexpert) deci segmentele se intrepatrund:))
felicia, dk vrei sa ai o dimineata placuta si cu vise frumoase cu ochii deschisi, voila: http://www.ikea.com/
eu am spray nazal Marimer. f. bun si tineeee f. multe luni.
meems, dar rianna papa muuult! cu tot cu suplimentele alea...nichita se apropie de cantitatea riannei fara suplimente:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
quote:
ca sa nu va mai spun ca de cateva zile s-a facut rea,nu mai sta singura,plange si daca ii iau o jucarie,dar cel mai rau este atunci cand vrea sa o i-a taica-sau in brate si el nu poate si o iau eu ca sa taca si ea da cu picioarele in mine si cu palmele peste fata,si plange si se intinde catre marian,
Ela, wow, aproape identic se intimpla si la noi, numa uca-uca noastra nu ne bate, dar se zbate si plinge. Ce-o fi? Am citit ca la virsta asta incep sa fie mult mai constienti de mediul inconjurator si de aceea fiind prea multa informatie simt nevoia sa fie protejati mai mult. Dar de ce criza cu tatii??? Simbata am fost intr-o vizita la o fetita de 2 ani si jumatate, iar barbata-meu a luat-o p-aia in brate. Sma a inceput sa plinga cu hohote si suspine de ziceai ca a batut-o cineva.
Anda am facut experimente cu Smaranda si coaja de mar a tolerat-o (la blender), dar la coaja de para a facut o iritatie nasoala pe piele. Asa ca eu cu cojile nu ma mai joc decodamdata.
Cit despre MacLaren, mie-mi place ca e usor de manevrat. Il poti plia si desfae cu o singura mina, si cu copilul in cealalta. Dar iti trebuie incaltari mai solide, nu e asa de usor de desfacut cu o sanda, de exemplu. E un fel umbrella stroller dar mai solid.
Lavi. Am luat Habarnam editia noua. Eu aveam de la tata editiile vechi, ca au fost trei volume. Dar uite ca eu atita le-am citit ca le-am dezmembrat de tot si le-am si pierdut intre timp, asa ca nema urmatoarele doua volume care nu s-au mai retiparit.
camelia, programul nostru e destul de similar si cantitatile sint cam la fel. Dar noi avem doar cinci mese, ca se trezeste mai tirziu si se duce la culcare mai devreme ca Daria. Eu nu i-as da formula.
Dordia,
pentru performanta de a se da jos singur din pat! Ai scapat de o mare parte din griji. Ma, sa stii ca i se trage de la castronul ala cu brinzica de casa si banane. 
Ma, da' voi vorbiti de dat jos din pat. Da' unde-i culcati de se dau jos singuri??? Ca din patutul cu zabrele e mai greu de coborit daca nu-ti da mami zabrelele in jos. Voi ii culcati in patul vostru?
addya esti morala cu prizatul deroului.
Cit despre rosii, si eu sitam ca-s alergogene si de-aceea aici se recomanda introducerea lor dupa un an.
Ina, poate m-am ramolit si ti-am mai scris...totusi. .. am fost cu Sma la bazin si am urmat intocmai intructiunile tale si i-a placut, dar s-a crispat la inceput. Apoi ne-am alaturat unei clase, asa ca uite cum mi-am facut program in fiecare zi de la 5 p..m. pentru inca cinci sedinte (am fost deja la doua si pe prima am ratat-o). Eu nu sint convinsa ca ei invata cine stie ce deprinderi de inotatori care sa-i salveze, Doamne fereste, la ananghie, dar macar se obisnuiesc cu apa.
Apropos de microunde, eu nu am si nu aveam nici o intentie sa-mi cumpar, dar de cind cu bebe tare mi-ar prinde bine. Eu fac de mincare si apoi o inghet in congelator; mai intii am folosit tavita de cuburi, dar acum - tocmai pentru ca NU am cuptor cu microunde - le fac sub forma de fursecuri pe tava, ca sa fie mai subtiri si mai usor de decongelat la cuptorul normal.
Voi cum faceti cu mincarea, ca sa gatiti mai mult odata si sa tina?
Mandy, eu am observat ca Smaranda nu tolereaza bine brinza grasa, asa ca o sa mai accept. Dar alti bebelusi o rad. Ea face o diaree usoara cu bucati de brinsa nedigerate. A facut asa de la brinza de vaci (din aia la pachet) din Romania si la divserse asai-zis cascavaluri de-aici.
Mamicilor, am probleme cu tzitzi. Uitati-va va rog la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83892" target="_blank">mesajul meu de la "parinti", poate aveti vreo idee.
No, uite ca am terminat si eu placinta mea. De cind am inceput, am vazut ca pe Anda nu o mai interesa raspunsul meu, dar ca si ea, nu mai dau edit. Asta e.

Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Maaama ce discutii de mobilier pe aici! Imi placa discutiile dar...eu inca nu am lovele sa ma pot gandi la schimbat mobila. Asa ca...imi place doar sa ma gandesc ce frumos ar arata....
In alta ordine de idei noi suntem cat de cat bine, parca tuseste mai bine Stefan, adica parca expectoreaza un pic ceea ce zic eu ca e mai bine. Tb sa il sun pe dr. sa vedem ce mai zice. Dar azinoapte a dormit bine in schimb azi tuseste mai des ca ieri. Asta e. Ma duc pe la 12 sa ii iau Colargol de la farmacie si poate in cateva zile ne trece si noua ca tare nasol e sa fi racit.
Pe mine vreau sa va zic ca m-a luat iar o miniraceala. Adica aseara si azinoapte m-a durut in gat. Am luat oropivalone si vit c si sper sa imi treaca.
Cam atat despre noi!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Bic spune:
Cum, Ina, cresa mai costisitoare??? De obicei bona e mai scumpa.
Eu iti au raspunsul aici. Eu cred ca cel mai fericit e copilul cu ma-sa, dar si daca ma-sa o ia razna ca nu merge la serviciu, nu mai e fericit copilu'. Deci eu zic sa te uiti bine inima ta si sa decizi accordingly. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
anda77 spune:
bic, ba nu, ca tot ma intereseaza, dk nu-i iau maclaren in toamna asta, sigur ii iau la primavara, fara discutii
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Ina eu ti-am raspuns si la topicul dat de tine dar iti zic si aici in 2 cuvinte: Eu sunt de parere ca daca ai posibilitatea de a sta cu Rachelina...sa stai cu ea. Nicaieri nu ii e mai bine decat cu tine. dar daca tu simti nevoia sa mai faci si altceva.... Eu una m-as sacrifica pt copilul meu sa stiu ca ii e bine. As gasi alte activitati pe care sa le fac sa imi treaca de pasa proasta cu schimbarile din programul zilnic.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Bic-ule noi ne jucam in pat cand l-am vazut ca vrea jos si se apleca in cap si apoi se intoarce tacticos si se lasa usurel pana da cu picioarele de jos. Si Stefan doarme in patutz cu zabrele!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Ina am o prietena care a avut un post super-bun, banos. baietelul ei e mai mic cu 3 zile decat Ilinca si o fetitza are 4 ani. Cand si-a intrebat fetitza "ce vrei, sa se duca mama la serviciu si sa avem bani de toate - Milkshake, jucarii sau sa stea mama acasa cu tine", cred ca iti dai seama ce a raspuns copilul. In cele din urma a si anuntat ca nu se mai intoarce la serviciu deoarece isi va gasi ceva de lucru acasa.
So, daca ai de ales, eu zic sa nu pregeti: anii trec repede si se fac mari imediat!
Cum ar reactiona Rachel fara tine? Din cate am inteles nu e obisnuita cu altcineva. Dar tu cum ai putea sta la serviciu fara ea?
Mie mi se face dor de Ilinca si cand pleaca la bunici o ora-2, dar sa stau 8-10-12 ore fara sa stiu ce face mi se pare deja imposibil.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Mirela, Feli, mutumesc pentru raspunsuri!
Sa stiti ca nu ma grabesc deloc cu Augmentinul (imi spusese sa-i dau 2 ml la 12 ore, in cazul in care dupa inca doua zile nu scapam de febra) Eu nu prea voiam sa-i dau nici ospamox
... dar avand in vedere ca asta e deja a treia zi cu febra , ii dau ospamox 5 ml la 8 ore.
Bic, m-am hotarat - nu-i dau formula! Si cand va fi cazul de supliment ii voi da lapte din comert Fulga sau altceva, voi vedea la momentul respectiv!
Joy, ce mai face Vladonele? Sper ca e bine micutzul 
Silvia, da-ne vesti bune despre Stefan ...
Simona, ce mai face Patricia? Eu nu-ti pot recomanda pediatrul .......![]()
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~