Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Maaama da ce viteza aveti la scris...

Vad ca sunt cam multi copilasi bonlaviori, ii pupam pe toti si le uram mamicilor sa aiba nervi tari si rabdare!

Gandacel , si Bianca se mai trezeste plangand sau gemand noaptea, am observat ca face asa cand e prea obosita ziua, adica atunci cand nu doarme suficient la pranz.

Voi ce spay nazal aveti in casa? Eu nu am asa ceva, multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut nevoie pana acum de el. Eu ii dau in fiecare zi cu ser fiziologic, 1ml in fiecare nara de cateva ori pe zi, si e ok. Am avut probleme o singura data cand era mai micuta, atunci i-am dat ambroxol sirop si in cateva zile a fost bine. Si acum o luna cand ne-am intors de la mare , a fost iar mucoasa, atunci i-am dat cate o picatura in fiecare nara, de 2-3 ori pe zi de Ophtamesone. Si iar in cateva zile si-a revenit.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai ca am mai citit din urma...

Madutza , si eu ii dau fier, 10 picaturi pe zi si Vi-sol o lingurita pe zi timp de 10 zile la 2 luni.Fier eu nu-i dau 10 picaturi ca mi se pare mult, ii dau 7/8 depinde cate pica , i le pun direct in gurita, chiar ii plac.

Apropo de fier, cum se da? Continuu sau se face pauza? Eu i-am dat 2 luni, acum ii dau Vi-sol si apoi incep iar sticluta de fier. Voua ce v-a spus dr? Se face pauza? Cate zile? La ce perioada?(hai ca v-am zapacit)

Dordia , felicitari pentru Stefan ! E baiat mare de acum, stie sa se dea jos din pat ! Bravo lui!!!

Am primit si noi hainute de la H&M, si taare mult i-mi plac, au magazin si la noi? Mie mi le-a adus o prietena din Elvetia si-mi plac ca sunt material bun si foarte cool.

Fug la nani ca iar e tarziu si eu bantui pe aici...

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mandy, Rianna are 4 mese pe zi, plus 2 suplimente micute de lapte inainte de fiecare somn de peste zi. Deci, daca ai aduna suplimentele, poate ar iesi cumva a 5-a masa. Programul ei arata cam asa:
9 - cereale cu lapte
13 - masa de pranz (1 borcanel legume + 1 borcanel fructe)
18 - cina (1 borcanel carnita si legume + 1 iaurt)
21/21:30 - 240 ml lapte
Pe langa asta, mai bea in jur de 140 ml de lapte pe la 11 si inca pe-atat pe la 16, orele ei de somn. La fel ca si Dordia, i-am facut programul asta aproximativ cand am observat ca 5 mese pline erau prea mult pentru ea si nu mai termina mancarea pe care o aveam pregatita pt. fiecare masa.

Lavi, chiar, s-a insurat Andi?? Adevarul e ca eu nu l-am mai vazut... cred ca dinainte de-a pleca eu in America... deci de cel putin 11 ani...

Pupici si multa sanatate bebeilor bolnaviori si maraiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata! Mor de somn, asta nu e ora mea de trezit, dar vecinii au fost mult mai galagiosi ca de obicei. Ce-or fi avut, frate, de povestit, la 7?
Ikea - in ea imi pun si eu baza. Au anuntat ca deschid in ianuarie 2007. Pe DC se povesteste ca sunt pentru toate buzunarele - si mai bune, si mai rele. Acum sa vedem ce aduc la noi si la ce preturi

Despre racit - cele mai frecvente raceli de aici, din grupul nostru, au fost cauzate de un parinte gata bolnav. Asa s-a intamplat si cu Ilinca - a luat-o de la Doru si s-a dezvoltat in bronhiolita. A doua oara cand a fost tati racit, a stat saracul, numai cu masca in casa si nu s-a intamplat nimic.
Dordia stai linistita, nu a luat Razvan raceala de la Stefan. In cazul asta trebuia sa aiba muci de a doua zi.

Ok, nu cuptor cu microunde in loc de cuptor. Cred ca voi sta linistita si voi lua un aragaz normal, ca macar e cu cel putin 5 mil mai ieftin decat cele 2 incastrabile.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata, neata, iata-ma prin zona, la cafeaua de dimi. Asa mai intru si eu din cand in cand.

Da, deci non-raspunsurile le consider ca 5 mese , stii cum e Anda, cand intri mai rar nu prea iti mai da raspunsuri ...recunosc ca nici eu nu mai apuc sa raspund ca de multe ori nu mai apuc sa citesc. Meems, la noi de cateva zile apare un fenomen, seara la 8 cand isi ia ultima masa de laptic a inceput sa lase un sfert/jumate in sticla (din 210 ml apa+lapte praf, cat iese din asta???). Peste zi mananca si ar manca non-stop daca i-as da, seara nu mananca tot. Nu in fiecare seara dar se mai intampla. Noi trebuie sa inghesuim cele 5 mese in aproximativ 13 ore si mi se pare ca e prea mult. Hai ca ma mai gandesc si eu.

Sprayul nazal, mai eu am unul pe care l-am luat de vreo doua luni, ma credeti ca nu mai stiu de care e? Da' mai bine asa ca n-am avut nevoie de el.Tot asa si cu batista bebelusului, mai bine sa zaca in dulap si de acum incolo.

Oare ce or fi avut bebeii urlaciosi? Al meu doarme cam de la 20,30 seara pana la vreo 6,45-7,-7,15 dimi. Se mai trezeste noaptea o data de doua ori dar adoarme la loc, nu inainte de a se mai cocota odata pe zabrelele patului, asa ca exercitiu, sa nu uite pana dimi cum se face chestia asta. Nu urla cand se trezeste, il auzim povestind de obicei.

Anda, Class, s-a desprins de Gallery inainte de divort si de toate cele , pentru ca reprezinta altceva si se adreseaza oamanilor cu bani. La Gallery ai dreptate, nu mai e ce a fost si calitatea e asa cum e. Preturile sunt mari si partea proasta e ca cel care castiga e comerciantul daca intelegi ce vreau sa spun. Si Ikea va fi un concurent serios, dar daca stii produsele de Ikea atunci stii ca nu se adreseaza aceluiasi segment de piata. Mobila IKEA e simpla, materiale usoare, design simplu de tot.Preturile sunt mici pt. ca ei daca cumpara in cantitati f. mari au de unde negocia preturile de achizitie in jos. Iar mobila comercialaizata de ei se face tot prin Europa Centrala caci aici forta de munca/materialele sunt mai ieftine. Uite chiar fabrica din Gherla lucreaza pt. ei si le merge super bine. Astep si eu cu nerabdare intrarea Ikea pe piata.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mooama, Anda dar stiu ca reeditezi! Iar eu ma specializez in citit placinte. Ceea ce se pare ca nu e foarte greu, mai ales in cazul tau. Intr-adevar, accesoriile de la Mobexpert au niste preturi de te cocoseaza. Mie imi plac, dar nu ma indur sa dau atatia bani.
Mandy de ce razi? Chiar asa te-ai obisnuit sa auzi numai lucruri rele despre Mob?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirelaispir

camelia danielaai grija cu aumentinul. monica a primit (de la un medic incompetent de la camera de garda din spital) augmentin la 6 luni . (ulterior am aflat ca avea rosu in gat si nu pneumonie interstitiala cum ne diagnosticase medicul). pt ca a fost foarte tare si administrat mai degeaba, copilul a facut alergie la antibiotic (cu asta ramanem pe viata si e destul de nasol). sfatul meu este sa-i dai asa ceva doar daca este absolut necesar si la sfatul unui medic foarte bun. sanatate si pupici

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Eu ce sa mai zic, ca i-a sensibilizat stomacul? Acum mi-e frica sa-i dau suc de fructe ca da imediat in diaree. Si eu sunt de parere ca trebuie apelat la el doar daca trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mandy, la noi nu se intampla sa ramana laptele in sticluta, decat ft. ft. rar cand e prea obosita si nu-l poate termina din cauza asta. Dar in general laptele intra oricand, si pe stomacul plin daca i l-as da. Insa si noi ar fi trebuit sa inghesuim 5 mese in 12 ore si era prea mult, de-asta am ales varianta cu 4 mese + lapticuri micute inainte de nani. Si Riannei ii fac seara tot 210 ml apa + formula (iasa cam 240 ml lapte). Pupici si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATA....

am dormit un pic mai bine azi noapte, numai cu o trezire, la 2.30...mancat un bibe si nani pana la 6.00....

ANDA, asa faceam si eu ii incalzeam usor iaurtelul in apa fiarta, dar DE LENE, am zis ca nu are nimic....ca pana se incalzese apa...
deci, mi-o merit ca-s nedormita, dar ma doare sufletul de el.

al meu nu ma lasa sa-i trag mucisorii decat daca-s la vedere. altfel, no way.

FELICIA, eu mi-am luat cuptor si plita incastrabila....sunt super misto, le-am luat din metro la oferta, zanussi la 1.000 lei.
so, nu cred ca-s numai 500 lei astea normale.
cuptorul este electric, era mai ieftin, dar nu am indraznit sa ma uit la contoar.

fetili...care aveti plite de inox, cu ce le spalati???
ca ramane patata rau. dar eu putoare cum sunt, i-am pus folie pe ea si o schimb cand se murdareste.

cu MOBEXPERT, cristi este superfan ca sa zic asa.
nasu are mobila aproape toata de la ei, are 2 canapele SUPERBE, nu numai frumoase, dar INIMAGINABIL DE COMODE.
si se deschid de se fac pat si la fel, dormi excelent in ele.

dar, le are de ceva ani buni..cel putin 4 daca nu mai bine...

Noi suntem la 6 mese/zi MANDY...
si la cele care nu-s de lapte exclusiv, tot avem lapte in coompletare, ca nu mananca sa se sature.

MADAU, eu credeam ca-i nectarina aia. ce mancacioasa mica!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Insanatosire grabnica bebicilor bolnaviori!

Eu am tinut-o tot intr-o “musafirime” de vineri pina astazi si uite de-aia nu am mai intrat pe forum, in rest, sint bine, sanatoasa ( deocamdata) si grasa ( din pacate!) …da’ ma consolez cu gandul ca “grasa tine casa! “

Lavi eu sint online tot timpul ca-mi las internetul on zi si noapte. Se mai intimpla ca geeorge sa lucreze la computer si cate o prietena sa-mi scrie pe mess …

Rachelina este cam trista zilele astea, nu stiu daca din cauza mea ( http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83886) sau a toamnei.
Eu tot mai am problema cu intorsul la serviciu, adica eram ferm convinsa sa nu ma duc si niste prietene mi-au spus ca sint egoista fiindca nu ma gandesc la ce-i mai bine pentru copil, altele mi-au spus ca, din contra, nu sint egoista…si eu vreau sa-i fie ei cel mai bine, atit, si sa stiu ca am luat decizia cea mai buna. Stiti si voi cum este, cand doi iti spun ca esti beat, te duci la culcare, poate ca sint prea subiectiva si atit de implicata incat nu mai stiu ce-i bine si ce nu.
Daca e’ sa fac dupa cum simt , as ramine acasa. De socializat o sa aiba parte, zilnic o s-o duc la activitati + o mai inscriu la urmatorul curs ( avansat) de inot, dar de data asta doar o data pe saptamina, ca zilnic ne-a fost mai greu cu programul de somn + papi.

Noki, de cate ori Rachel incepe sa haraie ii dau suc de portocala. De fapt, la fel si daca sint semne de raceala, si uite asa am scapat noi pina acum de luat medicamente.

Mai, dar vad ca unele dintre voi va trezirati cu noaptea in cap si sinteti pe mess...harnicutelor!

spuneti-mi si mie va rog ce parare aveti despre cresa ca imi explodeaza creierii ( ma rog, ce-a mai ramas din ei ) de atitea ganduri si scenarii

Cristinamh, si tu stai de ceva vreme pe-acasa si am vazut ca inca mai ai zambetul pe buze, deci nu-i chiar atit de rau, nu?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput