Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
camelia_daniela spune:
Gabitaco, Noki, Dordia, Tania, multumim pentru gandurile bune !
Daria a facut si azi un pic de febra, de fapt nu chiar un pic (38.9-39) ! Am ajus dupa amiaza la un medic pediatru relativ bun si mi-a placut in principiu atitudinea dansei. Si dansa e de parere ca poate fi o reactie de la vaccin insa nu m-a asperiat asa tare ca dr-ita. de la urgente cu rosu in gat, de fapt mi-a zis ca nu e foarte "urat". Vom continua cu ospamox si daca Doamne Fereste nu trece febra in 2 zile vom lua Augmentin. Dar poate o fi bin e ... Doamne Ajuta! 
Lavi, am vazut ca tu ii dai ciorbita/ supa +piure la pranz si asta incerc si eu sa fac dar nu-mi iese intotdeauna! Poate incet- incet voi reusi!
Joy, imi pare rau ca si Vladonele e marait; sa dea Domnu sa nu fie nimic grav! Sanatate multa si pupicii de rigoare! 

Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
anda77 spune:
o, ce subiecte frumoase dezvoltati in seara asta. stati sa scriu ceva si p-orma ma intorc si reeditez si p-orma iar citesc 2 mesaje si iar reeditez raspunsul meu ca sa zic ceva...din 2 motive: uit ce vroiam sa raspund, dk sunt mai mult de 3 reaspunsuri si motivul al doilea: "prostul mai mult alearga", dupa cum intelept spune bunicu-meu.
noki, nu ser, nu are acelasi efect. orice mama trebuie sa aiba in casa un spay nazal pt. pitic. sa vedeti acum ce rosii imi iau in cap pt. postulatele mele "destepte"...de ce : spala excelent, adik pana in gat si inapoi si p-orma tragi cu pompa tot (dk te lasa bebelusul, ca smecherul meu s-a prins ca daca deschide gura, degeaba ii acopar eu cealalta nara cand trag, nu se creeaza vid si ne cchinuim degeaba...asa ca acum tb sa-i acopar si gura, hi, hi.)
plus ca spunea pediatrul uneia dintre voi, acum nu stiu cate luni (un pediatru istet) ca bebelusul cu nasul desfundat mereu, nu raceste!!! nu mai stiu al cui pediatru era, dar am bagat la cap...sau era al unei prietene de-ale mele...hmmm
. vedeti de ce tb sa reeditez mereu? ca sunt boshorogita...
felicia, pai in cazul asta, cu casa, chiar trebuie sa faci economii. fii-ta o sa aprecieze mai mult, pe viitor, un apartament mai mare, cu camera ei, decat ca n-a avut haine mai scumpe prin poze etc.
in acest spirit de economie care falfaie pe acest topic, declar ca nu mai cumpar niciun carucior, ca si-asa nu mi-a raspuns nimeni pe topicul de germania, ca intrebasem de magazin cu maclaren inmunchen unde pleaca prietena mea curand. Chicco is alive!!! elvis is alive!!
felicia, nu e bine cu cuptorul cu microunde. a facut tandea asa si tareeee mai suferaaa. si asta in conditiile in care nu sunt mare bucatareasa...acum ma straduiesc sa gasesc alt loc de cuptor electric. nu cu microunde, ci electric. asa e bucataria acum: cu plita incastrata (aia e buna si da bine la oki) si fara cuptor. noaaa. ala cu microunde l-am dat acum multi ani cand am citit 50-60 de articole cu privire la nocivitatea lui (deci sunt de acord cu mama di tutti, parca asa zicea si ea). Si daca l-as mai avea, tot n-ai mare lucru ce sa faci cu el. o sa inaintezi in varsta si o sa gatesti din ce in ce mai mult:))) (statistic demonstrat) si o sa-ti bati copii (da) ca n-ai si tu un cuptor sa faci un sufleu, un porc inabusit, o alea-alea...
revin...nu plecati
primul edit: ce brenac royal, frate, azi m-a apucat pe mine economia, sa va tineti: am cumparat de la mega 10 borcane de iaurt campina, 7.900 lei vechi bucata, 2,2 grasime. asta mananca la 5! cu niste cereale, of course.
mama di tutti, ce te-am mai pomenit cand eram la stand: toate cerealele nestle pt. dupa 6 luni au gluten!! ce sa cumpar? ca am luat tot d-alea de copii mici-mici, ca sa fie fara gluten...nu m-am uitat la alta marca ca nu stiu care ar mai fi bune...
mobexpert isi traieste ultimele rasuflari dinaintea mortii!!!! va intra Ikea in romania la sf lui 2006 sau inceputul lui 2007 (au luat deja terenul, a inceput constructia) si sa te tii, nene! cred ca nici un ac nu se va mai cumpara de la mobexpert, slava Domnului. Ikea are mobila de 10 ori mai frumoasa, de 10 ori mai de calitate si de 10 ori mai ieftina, nu degeaba e nr. 1 mondial!
Am luat si io de la mobexpert, din lipsa de alte oferte: masa de 9 milioane (asta chiar e frumoasa, e drept, dar "wenge"-ul mamei ma-sii s-a scorojit dupa un an (!), perne de 1 milion si jumatate bucata(asta chiar recent, ca sunt proasta, nu exista alta explicatie!, mi-a parut rau de-am murit cand am ajuns acasa, nu stiu ce a fost in capul meu, desi erau frum., nu ma dau banii afara din casa...). prietena mea si-a luat dormitor: au cazut toate sertarele intr-un an si a fost scump. ca tot ce exista acolo, de altfel.
concluzie: unele produse sunt frumoase, n-ai ce sa zici, dar calitatea nu este buna latoate, poti sa iei niste tzepe rasunatoare, iar preturile sunt de o nesimtire inimaginabila!
revin...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Mai fetelor, oare ce-o fi fost aseara, ca si Miruna s-a trezit pe la 4 dimineata, urland cat o tinea gura, abia abia am potolit-o din plans, nu stiu ce a patit. Am banuit ca a visat urat, dar uite vad ca si voi ati patit la fel....ciudat nu?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
tania-z spune:
FELI, parerea mea e NU-NU-NU numai cu cuptor cu microunde!!!
Asa stam noi de 2 ani, numai cu plita incorporata si cu microunde si sufar ca draq ca nu pot sa fac si eu o placinta, o friptura la cuptor, ceva! Am crezut ca e mai usor si bucataria mai libera, dar nu se compara cu un cuptor in casa! Eu zic ca o sa-i simti lipsa.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
madau spune:
Anda ai fost "totala" cu postarea asta

Si eu tot asa am primit sfat de la pediatra Mirunei, nasucul curatat zilnic, si n-o sa fie probleme. Si uite ca pana acum a avut dreptate...sper sa se aplice in continuare
. Eu n-am reusit niciodata sa-i scot mucisorii cu pompa, la noi de baza sunt betisoarele de urechi, inmuiate in putin ser, nici nu apuca sa zica pss ca e gata.
Feli si noi renuntasem la cuptor, ca deh, era mai mult loc in bucatarie, plus ca era mai fitzoasa asa...dar am renuntat repede la idee, io-s dependenta de budinci, fripturi la cuptor si alte alea.Deci din experienta mea zic ca o sa-ti lipseasca rau...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
nu mai re-reeditez mesajul precedent, ca l-am facut deja de juma de pagina si va stiu io pe voi, nu va intoarceti sa ma cititi
...
ce, ce, a zis cineva ceva de h&m????!!!! unde, unde ati gasit? cine a gasit? spuneti repede ca lesin aci. sunt fan. asta da pret mic la lucrusoare bune.
edit: mandy, ha, ha, da, probabil nonraspunsurile sunt pentru 5 mese:)) nichita are meniul IDENTIC cu al lui krisztian, in prezent. nu intentionez sa-l schimb deocamdata.
noki, am uitat sa-mi manifest admiratia pt. curajul de a folosi acea culoare in bucatarie. bravo, ca da bine!
edit-edit: joy, dk mai uiti, baga repede iaurtul sau borcanasul sau ce recipient este in cauza intr-un ibric cu apa fiarta. 2 minute si se mai dezmorteste. ca p-orma dai din colt in colt ca e racit...
mandy: a devenit in timp, divizie separata de mobexpert, :)) da, si s-a desprins cu totul dupa divortul unora si altora:)
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
madau, scumpica si serioasa, chiar, mirunica, cu pruna uriasa (pare nectarina in poza)
mami de poet(09.12.2005)
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Si noi sintem bolnavioare!
Cam de marti imi facea nazuri la mincare dar m-am gindit ca-i de la dinti.
Simbata dupa somnul de prinz s-a trezit cu febra 38,9 si cum nu a scazut cu nurofen am mers la spital.
Stomatita aftoasa a fost diag. Nu mai inteleg nimic ! Nu are nici o afta in gurita doar pe amigdale si am citit ca daca-i asa, e herpangina.
Dar si pediatra ei a confirmat ca-i tot stomatita.
S-a jucat cu o fetita care era in tratament pt stomatita dar bineinteles ca mamica ei nu a gasit de cuviinta sa-mi spuna decit cind ne-am intors de la spital!
Dar se pare ca stomatita nu se ia ! si iar nu mai inteleg nimic...
va rog sa-mi recomandati si mie un pediatru bun
In rest.. patricia face greva foamei..si eu o indop ca pe curcani(sau cel putin asa cum cred ca se indoapa curcanii ca nu am indopat niciunul)
multa sanatate puiutilor bolnaviori
SIMONA si PATRICIA
anda77 spune:
simona, al meu e putin cam scump. pt. mine nu, ca e prieten cu ai mei parinti, dar stiu eu. dk vrei, imi spui
mami de poet(09.12.2005)
mirelaispir spune:
camelia danielaai grija cu aumentinul. monica a primit (de la un medic incompetent
de la camera de garda din spital) augmentin la 6 luni . (ulterior am aflat ca avea rosu in gat si nu pneumonie interstitiala cum ne diagnosticase medicul
). pt ca a fost foarte tare si administrat mai degeaba, copilul a facut alergie la antibiotic (cu asta ramanem pe viata si e destul de nasol). sfatul meu este sa-i dai asa ceva doar daca este absolut necesar si la sfatul unui medic foarte bun. sanatate si pupici
mirela si ana monica (8 dec 2005)