Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
felicia74 spune:
Noki mda, cam asa a zis si Doru - tot in jur de 45 mil numai mobila
Mama! Noroc, ca sufrageria si dormitorul le avem si nu ne-am plictisit de ele. Numai cu canapelele de la Elvila am luat o mega-tzeapa, ca s-a tasat buretele de tot si stam acum pe scanduri. Urmatoarele vor fi tot de la Mobexpert, ca tot ce am luat a fost super-ok. Sunt fana firma asta!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Io am canapelele tot de la Elvila si sunt ok. Inca. Le am de un an jumate. Ale tale cat au?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Feli, esti chiar fana Mobexpert. Hi-hi -hi, am trait s-o aud si pe asta.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Noki n-are cine stie ce smantana, atat cat sa-i creasca cant de grasime. Ulcicile alea grase au si mai multa. Si drita a zis ca-i OK.
Mandy draga
, mesele lui Krisztian sunt ca la carte. Ce vrei sa schimbi la ele? Daca ti se pare ca ia prea mult in greutate incearca sa renunti la cerealele din bibele de seara. Poate totusi nu se trezeste noaptea.
Prin articolele din Mami mai vechi (ca mai nou nu mai cumpar ca ma plictiseste revista aia) scrie ca bine e ca bebe sa aiba 5 mese. Mai scrie asa: Daca vrea 4, foarte bine, da-i patru, dar creste cantitatea de la fiecare masa. Stefan al Dordiei e fix din aceasta categorie: 4 mese dar mai mult la fiecare. El a ales asa, din cate imi amintesc.0
Astea 5 mese se vor transforma mai incolo in 3 mese principale si 2 gustari usoare.
Silvia mea de 4 ani, cand e in vacanta, tot asa mananca: dimineata (pe la 10 se scoala ea)lapte cu cereale, pe la 13 niste fructe sau un morcov crud daca curat pt supa, pe la 15-16 pranzul, pe la 19-20 cina si la 22 la culcare o cana de lapte.
Draguta Mirunica pofticioasa!
madau spune:
Feli si eu sunt fan Mobexpert, mobila din dormitor si din sufra e luata de la ei, numai ca saptamana trecuta am aflat ceva care m-a facut sa-mi schimb parerea despre ei. Am niste clienti care au o mini fabricutza de mobila si ghici cui vand mobilier la greu de vreo 2 luni???? Ei da, la Mobexpert, care o vinde apoi in magazinele lor, la niste preturi de 2 ori mai mari bineinteles. Ceea ce nu mi se pare fair-play din partea lor.....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Sa zici si io de Mobexpert:
- magazinele lor sunt super, m-as plimba acolo ore intregi, deci sunt fana
- mobila e de calitate asa-si-asa. Adica daca te uiti atent la ea, descoperi mici defecte. Io am vrut initial o biblioteca de la ei, eram pregatita s-o cumpar, tot, cand descopar ca modul de imbinare era super naspa si pica...fix in mijlocul ei, adica unde se uita omul prima oara. ![]()
- mi-am luat un bioru de la ei, acum 4 ani si sunt multumita de el. Dar nu stiu de ce, mi se pare ca a scazut calitatea de atuncea....
- imi place designul lor, dar asta e cam copiat dupa ce trenduri sunt in vest; adica ei isi lanseaza colectiile dupa cele ale mobilelor italienesti, deci au d eunde sa se inspire
- pretul e naspa; vestitul meu raport calitate-pret nu e prea "roz".
Gata, am gatat poevstea. per ansamblu reiese ca nu prea mai sunt fana, nu? Insa moooooooooooooor dupa magazinul Class. Ei, da! Acolo am vzut chestii mai de calitate ca la Mobexpert. dar preturi....si mai si! Nu te atingi!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Lavi, eu nu l-am mai cantarit pe Kriszti din iulie (dinainte de a merge in concediu), atunci avea cam 9 kg 600. Nu stiu cat a luat in greutate, am vazut ca e ok, si nu m-am mai stresat. Cereale primeste max 4 masuri pe zi, sunt zile in care doar 2 masuri, deci o medie de 3. Cu cele 5 mese actuale, mie mi s-au parut cam inghesuite de asta si intrebam daca mai sunt si alte fete care au trecut la 4.
Madau, alta fana Mobexpert? Gasesc 2 intr-un singur loc?
Mobexpertul e un grup care are mai multe fabrici si magazine in componenta, fiecare are independenta financiara. Mobexpertul nu e o fabrica. Ea cumpara de la fabricile din grup si revinde marfa in retea. Poate ca exista si varianta de care spui tu. Nu m-as mira.
mandyksch spune:
Noki, la inceputuri Class facea parte din grupul Mobexpert. Apoi s-a specializat pe mobila din import-chiar sunt importatori unici pe piata romana pt anumiti producatori din vest cum ar fi Selva sau Natuzzi (daca bine imi amintesc). Class se ocupa cu mobila f. scumpa si a devenit in timp o divizie separata de Mobexpert Gallery.
A, si pot sa iti confirm ca ce se vine la Mex Gallery nu e de inspiratie italiana. Majoritatea sunt modele concepute in fabricile grupului.Mai ales la ce tine de mobilier de casa masiv/furnir.
Hildegard spune:
Madutza, merci de raspuns. Am facut deja. I-am luat Humex ca are mucisori albi, cred ca s-a racit nitel, asta noaptea cand s-a descoperit. Cand s-a trezit si l-am luat la titi in patul mare ...era rece si la picioare si la maini saracutul
. Moama ce iresponsabila sunt
.
I-am dat Panadol dimineata si ii dau si in seara asta 4 ml.
Sper sa fie numai atat. In rest papa si e vesel.
Eu sunt mahmura d eobosita, azi noapte m-a stors ...s-a tot foit nu stiu de la ce. Sper sa dorm in noaptea asta ceva mai bine.
De fapt eu de cand l-am nascut n-am dormit inca o noapte intreaga. Ce ziceti de asta?
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
joy04 spune:
quote:
Azi noapte a plans de s-a rupt, nu imi dau seama ce motiv a avut. A parut speriat, cel putin la inceput. Insa nu voia sa se potoleasca dupa ce l-am tinut putin in brate, cum faceam alta data... N-a mai vrut sa se culce la loc, urla de mama focului. I-am dat apa, a baut, dupa care tot asa a urlat. Apoi i-am dat lapte, l-a baut si pe ala, dar iar urla! Pana la urma s-a potolit, dupa ce l-am lasat singur in camera sa planga vreo cinci minute, insa de fiecare data cand s-a trezit a plans cate putin. Nu m-am mai dus la el, ca in cateva secunde se potolea. Cand s-a trezit de tot de dimineata, nu mai avea nimic. Era la fel de bine dispus ca de obicei. Insa eu cu Gabi n-am apucat sa dormim decat vreo ora, si aia cu intermitente...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
IDEM IDEM IDEM IDEM IDEM
acum se chinuie cristi sa-i dea sa manance si poate poate se si culca.
chestia e c anici azi nu a dormit decat 2 ore, adunate, in 2 reprize, ceea ce este ffffff putin pt el.
nu stiu ce are..ce nu este bine...
sper sa nu o fi comis-o ca aseara i-am dat iaurtul din frigider!!!!!! de graba ca sa ies afara, na, cat de tuta pot fi.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005ardeiasul meu umplut