Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza si Addya nu te supara pe mine dar nuuuuuu animale de plus: in 4 ani si jumatate (cat are Silvia mea) am adunat o herghelie si n-am cumparat nici unul! Nu mai stiu ce sa fac cu ei. Aia maaaari (avem 3) sunt si mai enervanti ca ocupa loc si aduna un praf... i-am pus sus, deasupra rafturilor din camera Silviei ca nu se prea joaca cu ei. Silvia s-a atasat de vreo 2-3 de care era nedespartita si cu restul nu prea s-a jucat. Ii mai foloseste din cand in cand pe post de personaje, le da de mancare, etc, dar prefera papusile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetele, mercic de idei !!!
a avut cineva paturica cu jucarii??? nush exact cum se numeste, e un soi de pled colorat care are si un fel de leagan cu jucarii atarnate, sa dea coplilul cu mainile in ele...si daca a avut cineva, a placut copiilor vostrii? aaa, centru de joaca parca ii spune..ceva de genul asta:
http://reclama/detalii.php?cod=LI153

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

addyareferitor la cadou as opta pt niste hainute mai deosebite-ceva mai marisoare, ca de astea mici o sa ii cumpere nasii si cei din familie.Jucarii...e pre mica si tre sa cunosti destul de bine si preferintele parintilor. O bijuterie de aur??? da - poate o bratara cu numele fetitei gravat- asta daca nu o fac cei din familie inaintea ta.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hai sa incerc sa dau si eu niste raspunsuri...

Camelia, cu alaptatul: eu sunt profund recunoscatoare pentru suportul pe care l-am primit aici, nu cred ca as fi reusit fara el. Dar... de la un punct incolo am rezolvat-o in stil propriu: ii dau supliment de la 3 luni, imediat facem 9, deci mai mult l-am alaptat cu supliment decat fara. Parerea mea e ca deja copii sunt mari, nu mai are sens sa stimulezi lactatia. Este cata este, restul se completeaza cu mancare, biberon - ce vrea copilul, principalul e sa manance cat ii trebuie si sa creasca mare si sanatos.
Scuze pentru Lavi, Bic, Lordra ca le contrazic , dar ... la concluzia asta mareata am ajuns eu.
Cu vitaminele... am luat si eu Materna pana m-am plictisit. Apoi am zis sa iau doar ce simt ca-mi lipseste: Fe, Ca si Mg (eternele mele lipsuri), le-am cumparat si ... nu le iau Buna ideea cu spirulina, cred ca-i fac loc si ei pe noptiera

Anda, multe probleme ai mai ridicat tu la fileu in ultima vreme... Votez si eu pentru pastrarea caruciorului actual, eu am trecut de la Hauck la Chicco si nu-ti pot spune cate probleme ascunde achizitionarea unuia nou. Daca mai e de actualitate, fac lista cu "must-have/nice-to-have", la primul carucior credeam ca nemtzii aia s-au gandit la toate cand l-au facut, dar n-a fost deloc asa. Pe scurt, Chicco ct0.4 ar fi perfect pentru mine daca ar avea si bara in fatza, dar e mai greu decat ce-ti doresti tu.

Ina, cu mersul la serviciu, si eu sunt intr-o situatie oarecum similara: imi doresc sa merg la serviciu, nu sunt presata nici de ei sa ma intorc urgent si nici de bani prea tare. Oricum, nu peste prioritatea absoluta = copilul. Acum, vazand atatea pareri care sustin ca anii astia nu se mai intorc si sa profitam de ei, sunt in si mai mare dubiu. Ideea mea era sa creez totusi putin spatiu intre mine si copil, cateva ore pe zi sa-l ingrijeasca bunica iar eu sa-mi mai schimb preocuparile, cred ca asta ne-ar prinde bine la amandoi. E dureroasa chestia asta, ma tot gandesc la ea cu groaza de ceva vreme, si deja m-am mai obisnuit cu gandul. Sa vedem cum se va petrece si in realitate. Oricum, nu ma intorc cu norma intreaga de la inceput, asta e clar.
Tu vrei full-time? Altfel, din cate imi imaginez, cresele din Ca ii vor oferi un mediu tare fain Rachelinei...

In alta ordine de idei, daca tot suntei voi cu reamenajatul, eu am alte probleme : cu ce ma imbrac eu la serviciu dupa 1 an de si aproape unul de plimbari prin parc in tinuta sport???
Eu sunt fana casual, dar mi-e asa de greu sa gasesc cate ceva potrivit in mormanul de chinezarii din magazine . Aveti macar idee de ceva reviste cu.. idei ?

Mergi la inceput

Feli nu e Mondialul ala, cel pe care l-am tot vazut eu obsesiv peste tot, e primul din pagina asta:
http://www.sipex.ro/categorie.php?categ=Obiecte%20Sanitare

PE ala pe care mi l-ai aratat tu trebuie sa-l caut. Clar: se mai impun neshte vizite prin magazine, nu pot sa-l trimit pe sot straight forward

Mergi la inceput

dadusem si eu un link de pe bebelusultau, vad k mi l-au taiat???

de ce ala nu si ghiveta da???????????/
apropo Lavi, eu am Mondial, chiar m-am dus la baie sa ma uit. Mi se pare asa banala...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

si pe asta l-or edita???
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=100

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Adya, te referi la salteluta muzicala, sau la play-gym, sau la centrul de joaca de la chicoo. Toate se invart in jurul a 1.5 mil... insa eu cred ca la un botez astea nu-si justifica banii. Noi avem salteuta muzicala, e super, da' o iubeste si manevreaza doar de vo 2 luni, cu play gym inca nu ne iubim.... Deci... alegi ceva pt acum, pt mai tarziu sau care sau ramana ani

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya si eu ma gandeam la centru de joaca sau la un Playgim de la chicco! Sunt jucarii cu care sigur se va juca si...ii folosesc de pe acuma!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

addya, bebelusul tau, etc sunt considerate site-uri concurente, pe cand ala cu Mondialul nu.
Poti sa-l dai cu spatii.
www.bebelusul t a u.ro
Si stim noi sa stergem spatiile.

Nati a primit de la sora-mea la botez un fel de play gym din ala, adica o paturica rotunda cu jucarii pe margini - nu prea se da in vant. Si dupa ce a invatat sa mearga de-a busilea o cam sterge de pe el.

Aia care atarna deasupra in schimb a folosit-o la greu pe vremea cand statea in scoica si ii atarnam aia deasupra si se juca cu ea - pe la 3-4 luni.

Maria ce zici tu cu completarea suna bine, dar tu si cu Tania sunteti niste cazuri de exceptie ca a functionat pe termen lung. La restul lumii din grup, la scurt timp dupa ce au inceput completarea cu lapte praf, lapticul mamesc a scazut asimptotic pana la disparitia totala.

Mergi la inceput