ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Super idei fetelor, sa vezi cum ma voi transforma intr-un de zic ei aoleu ne-am pus cu nebuna.

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Sa nu ii jignesti. Ignora-i. Nu te certa cu ei caci isi vor da seama de strategie. Fii senina si nevinovata si cand se vor duce cu jalba la sot nu vor avea concret ce sa reproseze. Sa reproseze ca au venit copii in vizita? Sa fim seriosi....
Propun sa deschidem pentru hermelinao lista cu activitati de mancat nervii soacrei.
Incep eu, in afara de cele scrise mai sus:
- epileaza-te cat mai des cu ceara calda - umple casa de miros de fum, chiar daca nu te epilezi decat pe degetul mic de la piciorul stang;
- gateste des - gratar daca se poate - pe acelasi principiu..
Va mai scriu maine ca trebuie sa fug acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Hai sa va spun din experineta mea o intamplare care pare foarte marunta:

Stateam eu la soacra, n-am rezistat decat o saptamana, si dau sa fac oua ochi. NUUU nu facem o operatie pe creier cuiva ci numa niste prapadite de oua ochiuri.
Si-mi spune soacra: aia nu-i cratita de prajit oua, ala nu-i uleiul de prajit, nu cu lingura aia...etc
Eu la ea n-am mai gatit niciodata si dupa cativa ani....

...vine soacra in vizita, ieri, in casa NOASTRA(a mea si a sotului)si se apuca sa-i faca baietelului ei de aproape 40 de ani pilaf, la 7.10 dimineata!!!!!
Si ma trezesc eu, dimineata n-am dispozitie buna, si-i zic:
- aia nu e oala de pilaf, acu nu ca as avea o oala speciala de pilaf
- nu cu orez de ala fac pilaf, aici chiar aveam 2 tipuri de orez
- si de fapt sa nu mai gateasca la mine ca nu-mi place

DAAA fetelor m-am simtit foarte bine....

Stiu ca pare un lucru mic dar e vorba aia din batrani: Nu incap 2 femei intr-o bucatarie"

Eu nu stiu cum ai rezistat tu atata vreme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

dar ce te faci cand e invers? adica soacra vine sa stea cu noi pentru ca nu are casa? ce fac plecam din casa noastra? eu unde sa o trimit?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina ti-as zice sa-i inchiriezi o garsoniera dar cand ma gandesc cat costa...

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Initial creeata de hermelina
Avem servicii si salarii bune dar sotul meu nu vrea sa ne mutam in alta parte singuri- zice ca de ce sa irosim banii cand avem unde sta.

Explica-i serios ca, din punctul tau de vedere, nu aveti unde sta. Adu-i ca argument normalitatea, adica in aceeasi casa nu stau mai multe familii, in afara de cazul fortuit al saraciei.
Iar cand vei simti ca lucrurile o iau razna de tot (chiar inainte!) muta-te singura (cum ti s-a mai sugerat) si lasa-l sa faca cum i-o dicta inima. Daca este cu adevarat un sot bun, o sa se mai gandeasca cum e mai bine.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Soacra-mea in general e o invidioasa, si nu cred ca e geloasa in mod special cu mine, oricine ar fi fost, ea isi vedea de geloziile ei, e al naibii de rea cucoana, da' am avut norocu' ca e cam... nu prea desteapta, sa ma exprim elegant. Si ca am plecat.
Hermelino, maaaare greseala sa stai cu socrii, fugi cit poti, barbata-tu' o sa vina dupa tine, mai bine sa aveti voi liniste, decit sa stati intr-o casa spatioasa, da' impreuna cu familia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sfatul meu il sti deci ce sa-ti spun sa fugi si sa iesi cat mai repede din situatia aia,eu nu stiu cum ai rezistat,eu am fugit din tara nu numai din apartament sa numai stau cu nimeni si e asa de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

HERMELINA, subscriu si eu la ce a spus GEANI. Decat sa stau in casa cu socrii, mai bine sub un pod. Bine ca stau la 400 de km de noi si ii vad de maxim 3 ori pe an. Sunt invidiosi ca mie si sotului ne merge bine si ca avem casa, masina, servicii bunicele, nu ca fi-sa care a plecat de la coada vacii de la ma-sa si a ajuns la coada- vacii la barbat, si sa o vezi cum da cu sapa. Ti-e mai mare dragul. Sa nu se inteleaga gresit. Nu am nimic cu oamenii de la tara, chiar ii apreciez pt munca pe care o duc, dar de rudele prin alianta nu am mila, pt ca mi-au facut prea multe.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Hermelina, incearca sa nu te certi prea tare cu sotul; explica-i cinstit ca tu nu esti fericita sub acelasi acoperis cu ai lui si ca doresti sa ai o locuinta doar a voastra.

Nu stiu cum vei mai "scoate" banii investiti din mina socrilor (ca daca-s pensionari nici nu or fi avind de unde)dar...deciziile gresite se platesc ! Daca au totusi bani, poate pina la urma va vor da inapoi investitia,care ar putea fi foarte bine un avans la un apartament.

Daca nu faci tu pasul decisiv ,vei "trage" asa toata viata !Vei fi umilita si te vei simti o straina intre ei.
NU SE MERITA !
Daca sotul te iubeste,pe tine si copil, va veni cu voi.
Spune-i ca tu n-ai nimic impotriva (vezi Doamne) sa-i viziteze pe ai lui zilnic,daca vrea dar voi trebuie sa aveti un loc al vostru.

Alegerea iti apartine.
Eu ma gindesc ca pina la urma sotul va intelege si va accepta situatia.Sint f.rare cazurile in care se desparte de sotie si copil in favoarea parintilor...

Nu-i vorbi cu ura ci cu bunatate...nu largi distanta creeata intre voi de disensiunile cu socrii.Fa tot ce poti sa-l atragi de partea ta.Daca-l tratezi cu ranchiuna (si-l pui in aceeasi oala cu socrii)se va inrari si va tine si mai tare partea lui mami si tati...

mult noroc iti ureaza Aprilie

Mergi la inceput