ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Perfect de acord cu april, tin la parintii mei si la ai lui dar ne este foarte bine in casuta noastra, sa stam singuri. Nu te poti macina la nesfarsit asa... uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Daca era singur la parinti, oricit de greu si incet, pina acum socrii te-ar fi acceptat. Sint totusi 10 ani.

Avind si o fata,e alta situatie.

Eu nu cred ca se va rezolva si de aceea sfatul meu e sa va mutati, chiar daca la inceput trebuie s-o faci singura.

Poarta-te frumos cu sotul,trebuie sa "inghiti" multe dar asta tine de diplomatie...pina cind va mutati de-a binelea din casa.
In chirie, intr-un apartament al vostru, oriunde.

Pe urma mai e alt aspect : tu si sotul investiti tot ce aveti intr-o casa care le apartine socrilor si care,dupa disparitia lor SE VA IMPARTI IN MOD EGAL cu cumnata.

Iti convine ? Pai asta e pierdere curata. Atunci, daca n-o puteti "plati" afara pe cumnata va trebui sa vindeti si sa va mutati in alta parte... Parerea mea e ca mai bine-infinit mai bine- e sa va mutati acum si tot ce investiti sa fie doar pt. voi,nu si pt. altii.

Curaj !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Aprilie, mare dreptate mai ai- deja numai anul asta am investit in casa aproape pretul unui apartament- si socrii spun ca nu ne da casa, ce sa ramana fata pe drumuri?Nu sunt materialista, dar la un moment toti ne dorim ceva al nostru.
Fetelor, de dimineata am venit plingand la serv pt ca am avut o discutie cu sotul din care el a tras concluzia: el nu poate pleca din casa aia ca acolo sa obisnuit si ii e bine.Sincer? cred ca putin ii pasa de suferinta mea, imi zice mereu sa nu mai ii iau in seama, ori asta nu se poate.Iam spus ca eu si fetita ne vom muta- si a inceput sa debiteze alte prostii- amanti, etc.....

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata fetelor.

draga hermelina eu cred ca ai luat o hotarare foarte buna. la inceput o sa-ti vina greu dar o sa treaca. de fapt sa zicem ca "greul " a trecut (cei 10 ani in care ai suportat destule).
Parerea mea este ca sotul tau nu crede ce spui (ca te vei muta), pentru ca in 10 ani nu ai facut nimic ca sa-i dai de inteles ca nu mai rezisti, dar cand va vedea ca esti hotarata si cand va vedea casa goala fara tine si fara copil nici toata dragostea din lume pentru parinti nu-l va tine departe de voi. sunt sigura ca va iubeste si va veni dupa voi. parintii nu au cum sa castige.
numai tu sa fii hotarata sa faci ceva de data asta ca altfel o sa mai treaca 10...20ani si...
curaj si mult succes iti doresc.
asteptam vesti

diana

"dupa ploaie apare intotdeauna soarele"

Mergi la inceput

Diana iti multumesc pt vorbele de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

HERMELINA, urata situatia. Noi stam in apartamentul nostru, ce-i drept cumparat cu banii mamei mele. Ea a tras destule 4 ani cat a stat cu socrii si stie ca nu este bine.
Parerea mea este sa te muti, Cauta-ti o garsoniera, inchiriaz-o cu contract frumos pt 3 luni, i-ati copilul si pleaca de acolo. Daca te iubeste cu adevarat ca veni dupa tine. Daca nu, oricat de greu iti va fi, trebuie sa intelegi pana la urma ca pt el nu prea reprezentati nimic si ca singura lui familie este mamica si taticul. Imi pare sincer rau ca te doare ceea ce iti spun, dar crede-ma sunt avocat in devenire (mai am 1 an) si lucrez cu avocati de 3 ani si am vazut destule la viata mea.
Sper ca Dumnezeu sa iti lumineze drumul si sa iei cea mai buna decizie.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, ai dreptate si desi ma doare ma voi hotari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hermelina sunt sigura ca o sa fie ok daca te hotarasti sa te muti. Sunt sanse foarte mari sa vina dupa tine si sa fiti singuri in casa voastra.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu vad altfel situatia. Daca atata timp ai incercat sa le faci pe plac si nu ai reusit, renunta sa incerci chestia asta.
Ignora-i. Pur si simplu. Fa abstractie de ei. Ca si cum nu ar exista.
Fa galagie, cheama-ti prietenele in vizita si distrati-va, cheama toti prietenii copilului in fiecare zi ca sa le dea casa peste cap, lasa copilul sa picteze peretii sau sa decoreze geamurile cu vopsea de geamuri, lasa vasele nespalate si rufele la inmuiat cate 2 zile..Nu stiu, tot felul de astfel de lucruri pe care le-ai putea face cu usurinta in casa ta si nimeni nu ar avea ce sa reproseze.
In felul asta se vor satura ei repede si o sa isi dea seama ce bine era inainte sa te "apuce nebunia". In felul asta sotul va fi supus la presiuni din ambele parti - din partea parintior ca ii deranjati iar tie nu ar avea ce sa iti reproseze.
Repet, trebuie sa faci lucruri considerate normale daca ar fi casa ta, nu exagerari. O sa te doara sufletul la inceput caci nu o sa fie ceea ce iti doresti , dar "la razboi ca la razboi"
Si astfel o sa va mutati in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

irinai, super idei ai avut. Io ash mai pune si un comportament similar socrilor: nu's buni de nimic, si ce daca a crescut soacra 2 copii? Ala'i barbat ce a crescut ea? E un baietel care nu poate fara fusta mamei. Si foloseste un ton de'a dreptul cinic cand iti exprimi parerea. Fa-i sa va dea afara. Si daca vor sa te dea doar pe tine si pe fetita, ok, jumate din banii investiti in casa lor mare iti revin. Ei asta'i tot tu sa te chinui si sa suporti fitzele sotului cu amanti si alte prostii? Fa'i mama viata un iad in casa aia, ca sa se trezeasca baiatul la realitate. Vrea cu mamica si surioara sau cu sotia si copilul lui.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput