ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doiny spune:

Vreau sa-ti spun cum am procedat eu aflandu-ma intr-o situatie similara:I-am spus sotului(cu dulci cuvinte) ca faptul ca locuim in
casa cu parintii lui ma impiedica sa ma desfasor" in dormitor" asa
cum simt si as dori.L-am convins sa mergem o noapte intr-o camera de
hotel (a fost destul de greu pentru ca eram la sfarsitul lunii iunie iar in iulie urma sa stam 10 zile la mare in hotel),dar ma repet cu
"dulci cuvinte" l-am convins.In aceea noapte din hotel m-am dezlantuit(gemete,trucuri,zgomote exagerate-sper si acum sa fi fost libere camerele invecinate).Sotul meu a fost super incantat de ce s-a
petrecut in aceea noapte in hotel,astfel ca l-am pus pe ganduri.La
scurt timp mi-a spus ca doreste sa ne mutam.URA,am reusit ,mi-am zis.
Toate noptile care au urmat la casa noastra, au fost ca cea din hotel.Ulterior mi-am dat seama ca defapt eu chiar eram inhibata din cauza socrilor(cu toata ca locuinta era spatioasa)Nu stiu daca e bine sa te muti doar tu cu copilul,mai intai incearca toate trucurile mai ales ca ai spus ca este un sot si un tata minunat.Dupa ce veti fi la distanta fata de socrii, acestia va vor venera ca pe sora lui(o stiu din experienta),pe principiul "mai rarut ca-i mai dragut".Cugeta bine la sfaturi si decide cum te indeamna constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lucrul amestecat nu e bun...vorbeste cu sotul tau si explica-i tot ce simti, ca tu te-ai maritat cu el si vrei sa locuiti doar voi trei, tu el si copilul, ca ai nevoie de intimitate, ca vrei sa fii TU, in casa ta, dar daca nu intelege e buna si varianta sa-ti inchiriezi un apartament si sa-i spui sa vina cu tine si cu copilul caci TU NU MAI POTI SUPOTRA ACEASTA SITUATIE!E greu sa locuiti singuri, dar este extraordinar de bine!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Doiny mi-ai placut!
Cred si eu ca il pune pe ganduri imediat..... a doua zi vine cu cheile de la un nou apartament.

Mergi la inceput