piticodromul de sept-oct 2005 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
valen spune:
ioana, Maddy
Vio, bine ai revenitNicole 74, pe 27 iulieSimonique, nu i-as zice totusi cresa; aici exista gradinite in mediu familial, adica, in urma unor aprobari, iti poti deschide acasa o gradinita, cu maxim 6 copii in grupa (de aici si termenul de familial); in grupa Sarei cel mai mic are 6 luni iar cel mai mare vreo 3 anisori cred; este foarte bine, cel putin pt. ceea ce caut eu acum pt ea: un mediu linistit si curat unse ea sa se simta ca acasa dar sa fie inconjurata de copii (este extrem de atasata de noi) Dupa 2 ani o voi muta in alta parte, unde va avea in grupa doar copii de varsta ei insa mai avem pana acolo. O sa va arat zilele astea primul desen facut de Sarah. (impropriu spus desen, evident)Simo, ne bucuram ca si-a revenit Luca
Kid, m-ai amuzat rau de tot; vad ca nu se inghesuie nimeni la barfit soacre...si-ar fi asa multe de spus.Locca 
catush spune:
In ceea ce priveste mancarea noi suntem cam sarace in meniu....
Nu am mai fost la dr de 3 luni,caci tot cam de atunci stam numai pe drumuri...ba la mare ba la tara,ba la strabunici ....
Noroc ca-i place in masina si ca se adapteaza f repede la orice mediu,doarme in orice pat...
Dimineata si seara papa lapte 250ml(apa) Humana 3 cu gust de mar cu cate o lingurita de cereale humana fara lapte cu mar
La 10.00 fructe cu branza de vaci(pepene galben,mar,para,piersica,kiwi,bamana)
La 14: -supa de legune cu galbenus,pipt de pui,pulpa de pui,ficatei,peste, - supa cu galuste, - ciulama, - musaca cu pui
La 17 iaurt campina natural cu biscuite ras sau cu fructe taiate ff marunt...
Intre mese stiksuri la greu,biscuiti Petit Beur,sau de la Nestle,pufuleti,floricele....
Apa nu a baut decat pe caldurile acelea mari de tot...
Bea ceai Humana de fructe, sau Hipp de fructe
ce crede-ti e destul de bine sau trebuie sa-i mai bag ceva...
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Simo74 spune:
Valen Cuscra, desene ca desene, dar io vreau poze cu minunatia aia mica de Sarah. Super sistemul de gradinita! Daca ar fi existat asa ceva in Romanica, n-as fi ezitat nicio secunda sa-l dau si eu pe Luca. Eu raman cu ferma convingere ca ccc copii in colectivtati evolueaza mult mai repede, evident intr-un mod benefic ptr ei 
Catush bine ai revenit! Ai absentat ceva
. Sa o tina norocul pe Briana toata viata ![]()
Codruta mi-a placut la nebunie rationamentul pentru care ii vei da lapte de vaca Petrei decat la primavara 
Diana este frumos de pica Mihnea. I'm in love again ![]()
cge spune:
Codruta, sa stii ca eu nu l-am diversificat pe Victor (nascut in ianuarie) decat cu morcovi, cartofi noi. Tot asa am asteptat primavara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
la radu nu prea mai folosesc pampers. cumpar bon bini de la magazinele plus. sunt bunicei si mai ieftini. ![]()
simonique, acum ii dau cereale hero. pana acum i-am dat numai nestle, toate varietatile. mai am si-o cutie de milupa pregatita pt cand se termina hero. deci... experimentez.
ruxi, si eu am frecventat piscina parc, iar concentratia de clor era si-gur mult peste cea normala. acum nu stiu cum e, eu povestesc de mai demult.
vio reurean, bine ai revenit!!!
diana30, ff frumoase pozele de la mare!
catush, cum stie ea briana atatea lucruri!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
plec la plimbare. nu mai iese nimeni in parc la crangasi? de fapt moki si BiuMil. ![]()
sepr ca n-am gresit. ![]()
fuuug.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
Simona mersi de urari...il pupicim pe Luca e un scump
cred ca ti-am mai zis ca imi place numele lui la nebunie si ca daca bria ar fi fost baiat cu siguranta l-ar fi chemat Luca
catush spune:
Cristina - si eu ma mir de ea , cred ca,copii din ziua de azi sunt ffff destepti
Cine sta prin zona Nerva Traian si vrea companie la plimbat bb sa dea un semn de viata 
Tonnia spune:
Diana, ce baiat frumos ai!
Azi am fost in reluare toata ziua, s-au indesit trezirile dar macar stiu de ce: se vede inca un dinte. De abia astept sa-l culc si sa ma depun in pat!
Vio, 
Catush, bine ai bagat capul pe aici!
Lalalalaalalala...
Antoanela23 spune:
Bau,
Am intrat si eu numai sa va salut si sa va pup. Nu am mai citit din urma de cateva zile, sunt cam aglomerata in luna septembrie ca am facut niste schimburi de tura sa am libere in august si acum "recuperez".
In caz ca ati mai vorbit despre asta, ne metinem in topul dintiless, la aproape 11 luni. Avem toate simptomele dar nici un dintisor.
Diana, am vazut si eu pozele de la mare, sunt super si Mihnea e foarte scump. Ati fost cu masina in Italia?
Cum s-a comportat bebe la drum lung?
Anul acesta am sarit marea, dar la anul de abia astept, nu mai pot. Lui Victor i-a fost frica la piscina, sper sa-i treaca pana la anul.
Pupici la fete si o seara buna,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)