piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mi-am recitit postul anterior, si nu mi se pare evident ca am glumit cu venitul in vizita, asa ca vreau sa ii confirm Deliei sa stea linistita.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Christina_m, eu as incerca s-o intarc pe la 1 an. Sa vedem ce iese. Acum depinde si daca ma hotarasc sa merg la serviciu. Ea e din ce in ce mai atasata de san si cred ca-mi va fi destul de greu.
Alina, cred ca poti sa mai astepti cu alt lapte. Acum el mananca de toate si nici un alt lapte nu-l satura, nu numai al tau. Daca ai impresia ca ii mai e foame, ii faci mai multe mese solide si gata. Eventual la masa de seara ii pui putine cereale, ca sa ii tina mai mult de foame, sa nu mai suga asa des peste noapte. E drept ca daca il intarci poate fi mai predispus la raceli si alte boli. Dar nu e obligatoriu.

Irina - ai intrebat de secretul contra muci. Nu e nici unul. Am fost ce-i drept destul de dura si i-am pus la ser in nas cat pentru o viata, in ciuda tipetelor ei. Acum mai are ceva muci, dar mai mult uscati, nu mai curg deloc.

Da, Ruxi, si eu tot treptat vreau s-o intarc.E cel mai bine si pentru mama si pentru copil.Nu stiu daca e cel mai bine vara, dar am sa ma interesez.

Vio - bine ai revenit. Bafta la examene si spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna Maddy te pupam dulce la fel si pe Bianca,nu ne-am intalnit deloc in Moghioros...
Acum ne-am mutat la noi pe Octavian Goga .........
Briana este f bine,am fost la mare si s-a comportat exemplar...
Am crezut ca dupa varicela de la 3 luni o sa fie fff bolnavicioasa...dar multumesc Lui Dumnezeu nu a facut nimic pana acum la aproape 11 luni nici macar diaree...
De 2 ori a facut febra mica dar a trecut imediat...
Aproape toata vara am fost la tara unde Brianei ii merge fff bine
Mananca ca "sparta" si doarmea bustean de la 22.30-23.00 la 7.30-8.00
Va dati seama ce fericire pe mine

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Mandrelor va tzuc!

Cristina,din cand in cand ma gandesc ca ar cam fi vremea de intarcat,dar ma apuca un stres la gandul asta incat il alung rapid.
La noi e nasol ca Mihnea noaptea cand maraie se linisteste si adoarme doar la san,asa ca zau nu stiu cum vom face.In optimismul meu nebun sper ca o sa renunte singur la o varsta rezonabila.Azi noapte la o trezire l-am luat si l-am tinut in brate intins pe burta mea in speranta ca va adormi fara san in gura.Nici vorba,a stat cateva secunde linistit iar apoi a inceput sa dea cu capul in pieptul meu cautand sanul.Mi-a fost mila de el si l-am mufat repede.
M-am gandit si eu sa-i dau dimineata din pahar(ca cu bibe nu stie ce sa faca)lapte de vaca asa cate putin.Apropo,laptele dorna sau orice alt fel de lapte UHT tebuie fiert?Eu il beau fara sa-l mai fierb,dar imi pun problema asta in cazul in care i-as da lui.

Ruxandra,eu am luat pt Mihnea scutece huggis swimer cand am fost la mare.Dar nu stiu daca la noi se gasesc,in Cluj n-am vazut.In italia pachetul de 12 bucati a costat 9 eur.Mi-au mai ramas vreo 2,3 buc. si ti le-as putea da tie da nu stiu cum sa fac sa ajunga la capitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Asa cum am promis iata poze de la mare aici.

Asa cum face Radu Kristinutzei "ieeeeeeee",asa e la noi "plici,plici" in apa.Adevarat hoby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pe mine m-a sfatuit doctorita sa ii dau lapte la punga, adica care are termen de valabilitate mic (nu care stau cu lunile pe raft) si il fierb si il papam. dar inca nu o trec pe lapte din asta, decat din primavara, cand pasc vacile iarba frageda

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, v-am admirat in poze. Eu nu fierb laptele La Dorna.
Catush, ma bucur sa aud ca ii merge asa bine Brianei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Aaaa am uitat sa va spun...
fimea stie cum face calul,vantul,catelul...
I-am luat carticica armonica cu puiuti de animale si stie sa arate:pisa pisa,catelusul,magarusul,soricelul...
Toate revistele Superbebe cum le prinde le...."citeste"...
Ce mai ...maine o dau la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta, si mie mi-a zis dr. sa-i dau de la 1 an lapte la punga. E foarte bun. Se fierbe si gata. Se pot pune biscuiti sfaramati sau "8 cereale" in el si e super.
Eu sigur am sa-i dau. Va fi mai usor. Oricum il voi alapta pe langa asta.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

cred ca o sa aiba noroc
ieri pana sa apuc sa o sterg de kk...a pus mana la p....... si apoi direct in gura........

Mergi la inceput