piticodromul de sept-oct 2005 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
Ruxandra, sint 99% sigura ca o sa-i iasa maselele luni
. Te-ai hotarit sa mergei la bazin? Unde? Lauda-te, sa mergem si noi cu voi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Am o prietena care merge la hotel parc si ma tot bate la cap sa ma duc si eu. Ea se jura ca ma lasa aia sa balacesc si copilul. Nu stiu inca, dar oricum vreau sa-i iau scutece de-astea si sa-l duc undeva. Daca tot nu mergem nicaieri in concediu macar sa toc niste bani ![]()
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi deci nu sunt atat de tuta pe cat ma cred. Io ma uitam numai la jumbo ![]()
Simonique tu ce lapte ii dai lui Mario? ca in general formulele de juniori au incluse si cereale in compozitie
Simo74 spune:
Ruxi
subsemnata a plecat cu o harta pe spate (respectiv ciuperca) de la nenorocita de piscina de la hotel Parc, asa ca ai grija
simonique spune:
Simo, eu ii dau nan junior, dar nu are cereale incluse...
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
vio_reurean spune:
Salut!
V-am citit, dar doar capitolul asta ca nu am avut timp de mai mult! Mi-a crapat calculatorul la propriu(Hardul) si am pierdut de pe el poze si multe altele pe care nu aveam backup pe cd. Ieri am luat alt hard si acum am putut sa intru pe forum. E cineva pe aici din Iasi?Eu tocmai m-am mutat inapoi. Si in fiecare seara dupa ce imi termin programul de toceala medicala ies la agatat cu Andrei si sotul meu. ce agatam? parinti cu copii. Si culmea... nu gasim... asa ca am ramas in trei si ne e dor de prietenii cu copii de la Tg Mures...
Am fost azi cu Andrei la intepat in deget, pentru analize de rutina, si nu a schitat nici macar un mac! incredibil! Si eram convinsa ca va incepe sa urle!
Eu stiu ca nu am prea intrat pe forum si vad ca voi sunteti din ce in ce mai apropiate. E minunat ca va intalniti si va vizitati si ca acest site a fost cel care v-a oferit ocazia. De fiecare data cand revin pe paginile pe care le scrieti regasesc aceeasi atmosfera calda si calma pe care am cunoscut-o in primele luni ale lui Andrei, atunci cand aveam nevoie sa vorbesc cu persoane care aveau in viata lor mici comori de aceeasi varsta.Vreau sa va multumesc ca o pastrati ca la inceput!
Cu drag,
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
Hildegard spune:
Alina, de asta imi este si mie teama: de viroze sau alte cele.
Da...atunci cand intrerupi alaptarea incep problemute, probleme. Asa ca nici eu nu ma grabesc. Copilul poate papa si titi si lapte formula zic eu.
Acum imi e usor sa zic asta dupa ce m-am chinuit 3 luni sa-l invat pe steff la bibe cu tetina, cea cu cioc ramane doar la ceai, suc, apa deocamdata.
Asa ca nu-l intarca daca inca poti alapta![]()
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
marinela79 spune:
Salut,
la capitolul citit sunt varza rau de tot,dar am retinut ca s-a intors briana mica si mamica ei,Vio,pe care o salut si o anunt ca Gabiarama e din Iasi,poate va intalniti si voi.
Ma bucur sa aud ca si-au revenit copilasii bolnaviori, o pup si pe Valen si pe micuta Sarah, noi mai vb. pe mess si poate ne vom si intalni candva.
Eu v-am mai spus ca am trecut pe Nestle junior si il papa mult mai bine decat papa Milumil2,si nu are cereale,este exact ca laptele de vaca la gust,doar ca este imbunatatit cu vitamine.Iaris papa mai bine si papica si e asa vesel si plibaret ca numai dupa el stau,nimik nu mai fac.I-am luat un ham din ala chinezesc ca la noi in B-ta nu gasesti nimik,dar e ok, si are si o chestie mai lata in fata ca sa nu il deranjeze.Singura pb e ca e roz, ca altfel nu am gasit si l-am luat asa, tocmai cazuse cu capul de ciment si se invinetise, o sa mai iau unul sa am de schimb ca se murdareste fff repede.
Ma duc sa-i dau papa ca s-a trezit.
Pa,pa.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Delia, sa va fie de bine relocarea
. Ne anuntam noi in vizita, ca si asa mi-e un doooooor de iasi, si trebuie sa-mi ridic diploma de master din copou
. Mai avem cel putin o mamica din Iasi, Gabi (nick: gabiarama, daca vrei sa-i scrii). Sint sigura ca sint tone de parinti cu copii, eu asta-toamna in Botosani ma impiedicam de carucioare la tot pasul. Incercati in mai multe parcuri!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)