piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, i-au trecut mucii mirunei imediat, ti-am zis ca nu-mi fac griji. Ma bucur ca Vladut e mai bine.
Alina, asa am patit si eu cu botezul, toata lumea ma anunta ca vrea sa vina, cind e, etc. Dar eu m-am facut ca ploua, am facut in cerc foarte restrins, in familie, si apoi i-am anuntat ca am facut doar in familie, si nu s-au suparat nimeni. La motz nu am facut tot in cerc restrins, insa de data asta fara sa mai dau explicatii dupa, pentru ca nu si-a mai imaginat nimeni ca-i chem.

Pup toti copiii cuminti care si-au revenit dupa diaree, raceala, febra.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

miflore,simonique mersi de sfaturi.

Catush
,bine ai revenit!Ce mai face Briana?Povesteste-ne despre ea.

Valen
,ce bine ca s-a acomodat Sarah cu gradinita.bafta cu bebe 2.

L-am vazut pe Raducu umbland la floare si umblaret si pe Vladut cum pleaca el la plimbare cu geanta lu mami.
La capitolul mers si Bianca face cativa pasi dar ii este frica inca si vrea degetul meu.

Bianca e mai bine azi,kk apos persista dar e mai putin si e galben.Ieri a mancat cateva bucatele de morcov si o maslina,care au iesit in kk nemodificate...le-a inghitit ca atare fara sa le mestece.
Lapte nu vrea aproape deloc,nu-i place nici Humana Sl,adevarul e ca e naspa la gust,o mai pacalesc in somn si mai bea 50-70 ml.Am reusit sa-i dau si antibioticul prin somn.Solutii de rehidratare i-am luat mai multe si nu-i plac,ba sunt prea dulci,ba sarate..bea numai ceai digestiv de la hipp.In rest e vesela si vioaie,semn bun zic eu.
Azi luam rezultatul la coprocultura sa vedem ce iese.

Noi folosim pampers 4,avem si chilotei dar sunt un pic largi la burtica si mai avem surprize.Am auzit ca sunt unii "babylove" dar se gasesc numai prin strainataturi,cica ar fi bunicei.A plecat sotul in Austria,o sa-i zic sa cumpere daca gaseste sa -i incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, imi pare rau de bona. Si a mea m-a lasat cu partea dorsala in balta saptamana asta. Mda. Dormea Matei ieri la 12, intradevar, dar abia astept sa va vad maine. Maine vine mama sa stea cu el si o sa ma duc sa-l preiau in parc pe la 5.30-6.

Si eu vreau sa-l intarc. Am incercat sa-i dau milumil de 2 ori, dimineata, cand e mai putin ahtiat dupa tzitzi, dar a fost esec total. In schimb a parut ca-i place laptele dorna. Am citit ca nu e recomandat sa intarci copilul vara, dar nu se specificau motivele. Chiar, stie cineva?
Ma gandeam s-o iau usurel, mai intai dimineata sa-i bag treptat lapte normal si apoi sa incerc sa-i scot treptat si masa de seara. Momentul ala va fi foarte greu, cred.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, am uitat sa-i dam La Dorna dimineata copilului. Poate ne amintim miine dimineata.

Referitor la scutece, eu iau aproape doar din Metro sau Selgros, sint oferte bune, jumbo la 50-55 lei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Intrebare: unde pot gasi scutec pt. mers la piscina? Nu stiu cum se cheama exact, stiu doar ca exista. Ati vazut pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Va mai stresez si eu cu o intrebare: c cereale mai puneti voi in lapte? Multumesc anticipat

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi au la Miniblu pe Titulescu...dar pretul este cam piperat

Mai fetelor, spuneti-i si tutei de mine ce scrie pe pachetele de pampersi care sunt chilotei...ca eu niciodata nu gasesc si m-am saturat sa-l fugaresc cu pampersul si sa fac figuri de yoga extrema sa-i pun un amarat de scutec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Locca, eu scutece de mers la piscina am vazut de la Huggies, erau pachetele mici, mai scumpe intr-adevar, intr-un supermarket de la noi. In Bucuresti nu stiu...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, inteleg ca saptmana viitoare o sa-i mai iasa Mirunei niste masele?

Nu ma bagati in seama, sunt rupta de oboseala si aberez la greu. Azi noapte am dormit doar vreo 3 ore, in rest am facut curse la copil

Mergi la inceput

Simo, Simonique, multumesc!

Simo, pampersii chilot sunt in pachet mov si scrie pe ei let's go. Sunt pachete mai mici decat jumbo, poate de-aia nu-i vezi.

Mergi la inceput