piticodromul de sept-oct 2005 (137)
Raspunsuri - Pagina 12
locca spune:
Kid, bine ai revenit! Cand ai chef de povesti cu alte soacre anunta-ma, ca am un sac de varsat
. Mai veniti prin parc?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
Buna
Fetelor, ma speri .....
Asa am sa-mi saracesc bugetul ca steff a inceput sa beie din bibe de se rupe nu alta.
seara bea 240 ml....noaptea papa titi...dimineta la 5-6 vrea iarasi 200 ml. Si bea Humana 3. Eu care n-am fost obisnuita cu asta ce ma fac?
Auzi sunt nebuna ma plang de asta!!!In loc sa ma bucur. Bine ca papa Stef.....a pus pe el nu gluma.Cand il iau in brate, e ca un bolovan de greu
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
christina-m spune:
Salutare
Avem vesti bune: ne-a trecut si raceala si kk-ceala. 2 zile de regim si suntem ca noi. Dar a ramas Matei pe fund cu o iritatie ingrozitoare, cum n-a avut niciodata. Incercam sa scapam si de asta dar parca nu se amelioreaza deloc, in ciuda multiplelor tratamente.
Am admirat si eu niste poze cu Dinu la mare, Miruna si Vladut, cu Vladut al Irinei, cu Radu care e adorabil cum mananca el pamant, cu Ioana Catalina si cu Andrew la petrecerea de 1 an. L-am admirat si pe Stefan care de acum face la olita.
Mi-a venit si mie soacra din Tunisia si am primit o valiza de cadouri (toti 3, nu numai eu), printre care si o geaca de piele pt Matei.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina-m spune:
In legatura cu antibioticele, pe care si Matei le-a refuzat cat a fost bolnav si am incercat toate trucurile posibile. Pana la urma doar cu siringa prin surprindere am reusit.
Hilde, Alina, Anya20, Diana si celelalte fete care inca alaptati, cand v-ati gandit sa-i intarcati pe pitici? Ca pe mine ma tot framanta acest gand.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
alinam spune:
a, mai am o problema care ma roade: laptele, Vladut e inca alaptat exclusiv, dar se vede ca nu prea se mai satura, deh, seaca si izvorul, nu i-am dat lapte stiti voi ....alergie la proteina dina laptele de vaca, nedemonstrata de analize, doar de reactii, dar ii dau almete, branzica, chiar telemea, iaurt nu ii place ca e acru si nu are reactii, adika pete ....ma tot gandesc sa incep sa ii bag lapte.
Alina mama Anyei ce parere ai? oare sa incerc? lapte praf sau sa trec direct pe lapte integral? sau sa mai astept .......
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
heheh despre soacre numai de "bine", amea sta la 10 min de mers pe jos si nu si-a mai vazut nepotul de vreo 2-3 saptamani da "tare ii e dor de el"
.
Cristina sa purtati cu placere cadourile si gecuta de piele ....e de mare arta, nu ma gandisem ca exista asa mici
poze
kid2003 spune:
Ruxi, ieri am fost in parc, am vrut sa te bipuiesc, dar era cam nepotrivita ora (in jur de 12) si m-am gandit ca daca am norocul sa dau de voi pe acolo bine, daca nu, nu te-am sunat ca mi-era ca doarme piticul sau faci papica sau ceva. Am dat niste ture prin parc uitandu-ma dupa tine (era sa ma duc la o tanara care dadea un copil in leagan si avea parul cam ca tine dar mi-am dat seama ca era copilul cam mare sa fie Matei). Ieri am stat acasa, ca bona e si ea in vacanta (prelungita la accident, de fapt m-a lasat cu c...in balta, cum se zice) si a trebuit ieri sa raman cu fata. Azi sta cu soacra deci sunt stresata ca nu va manca cat trebuie. O sa ies in parc mai pe seara, dar maine, nu azi...te bipuiesc. Astept sa barfin soacrele ![]()
Hildegard spune:
Alina, io zic sa-l treci pe lapte integral, nu praf. Eu de la 1 an trec pe lapte integral.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
Simo74 spune:
Hallo minunatelor!
Vorba lui Ruxi...v-a gasit tastarnitza cand n-are omul timp de nimic
, ntz, ntz, ntz...concluzia, sunt bulversata si bombardata de informatii
, dar sa stiti ca am fost constiincioasa. Am admirat toate pozele noi si pentru a tspea mia oara m-am convins ca avem niste copii FER-ME-CA-TO-RI
si trebuie sa-l mentionez in special pe tizul Filosofului cu costumul lui de buburuza care m-a dat efectiv pe spate (Diplodocus de unde ai luat chestiunea in cauza?
)
In rest, Luca si-a revenit dupa episodul diareic
...n-am idee de unde si pana unde, nu cred ca fost vreun pui de virus ptr ca manifestarile nu au fost foarte severe...eu banuiesc niste nenorociti de biscuiti de la RoStar
, care se pare ca nu au fost agreati de dumnealui, creeind furtuni in burtici
O sa incerc sa ma integrez din nou in fluxul conversatiei ![]()
alinam spune:
Cristina si eu ma gandeam cand sa il intarc, bine mai intai ar trebui sa vad ce fak , ce lapte ii dau daca ii dau sa nu ii faca rau ..... dar pe alta parte parca i-as da pana la primavara , imi e teama de viroze , raceli, cica daca ii intarci sunt mult mai predispusi, oare exagerez?
poze