piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor m-ati convins! trec la chilotei pampers. Sa vedem ce oferte sunt la metro.
Sa va zic acum ceva.Stiti voi ce cuvinte are fi-mea in "vocabularul ei bogat".Nu stiti da va zic eu:"tata" "pa", "aide"(adica "haide") si mai nou "hai". Deci mai toate cuvintele sunt legate de plecat.Ori unde mergem fi-mea se bucura cand trebuie sa plecam.Chiuie de bucurie cand se apropie de usa.
Nu stiu daca stie ce inseamna "hai" dar cu siguranta stie ce inseamna "aide" caci se pune langa usa de la intrare si zice"aideeee".
Inb concluzie fi-mea o sa fie o plimbareata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, foarte faine pozele. Ce mare flacau ai deja. A crescut muuult de cand v-am vazut.
Tonnia, odihneste-te, ca e musai

Azi a tras Petra prima tranta pe ciment. A cazut intai in maini si apoi s-a proptit in gurita. I-a curs putin sange din buza. A plans putin dar bine ca e ok. In fractiunea aia de secunda, de cand am vazut-o ca e jos si pana am luat-o in brate mi-au trecut 100 de ganduri prin cap: cu ce o spal, daca trebuie sa ii cos buza, in cat timp ajung la urgente, etc....brrrr

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Irina pleci la Herculane? si eu am vrut sa merg dar pana la urma am mers la mare.Distractie placuta si drum bun!Vladut cum se simte? Mai are mucisori?
Alinam si eu intrasem in ceta de tot cu mancarea si am trecut pe borcanase.Bine ca am ales borcanase cand erau 31 de grade in casa si nu aveam nici un chef sa gatesc.apoi am fost in concediu si tot borcanase a papat si acum din inertie mananca borcanase si piure de cartof cu ou sau piure de cartof cu almette.Lenea asta a mea se simte la buzunar rau de tot.
Hildegard eu zic sa te bucuri ca Stefan bea atat laptic.Alexia pana ieri a baut 200ml dim. si 100 ml seara.Alexia nu vrea milumil 3 si bea milumil 2 in care pun cereale simple.
Christina_m felicitari ca ati scapat de raceala. Pt iritatii e foarte bun bepanthenul.Alexiei ii trece imediat iritatia cu el.
Simo imi pare rau pentru Luca.II tin pumnii sa se faca bine!
Maddy sper sa se faca bine Bianca repede .Daca e vesela si vioaie e semn bun!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Codruta brrrr nasol, nepotelul meu de un am si 3 luni a stat cu botul umflat cateva zile, avea o buza mama mama da a trecut.

Anto lui Vladut i-au iesit primii doi dinti la aproape 11 luni fara cateva zile.

Tonnia mai rezisti? eu nu mai pot, ma bate gandul sa ii dau copilului fenobarbital sa dormim si noi macar o noapte, e a nu stiu cata seara cand zic ca ii dau, avem in casa, ne-a dat dr in caz ca face febra peste 39 si tare i-as da ...da am asa o retinere.....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza mai pe seara,

Oana ma bucur ca e mai bine acum Andrew//si Alexandru nu doarme d e2 nopti si cred ca ii ies maselele .

Alinam noi inca nu i-am taiat motul lui Alexandru desi ziua lui a picat duminica..o sa ii luam peste 10 zile ....pe 17 septembrie.

Codruta ma bucur ca Petra nu a avut decat atat si e bine...a tras si Alex. a cazatura o data in casa cu nasul de gresie si i-a curs si putin sange...ce sa zic m-am speriat de nu stiam ce-i cu mine.

Cristina foarte haios Victoras al tau .

Irina foarte frumos pleaca Vladut la plimbare..stie el ce stie.

Scutece folosim pampers nr.5.

Noi papam la pranz:ciorbita, ardei umpluti, supa ..si mie mi s epare cam monoton meniul.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

In legatura cu trezitul noaptea..si al meu inca se trezeste. De 2 nopti maraie, plange si cred ca ii ies maselele dar in ultimul timp practicam asa: ii puneam dupa ce se culca in patut 2 bibe: unul plin cu lapte milumil 3 si unul cu ceai si dimineata le gaseam goale ..baiatul se trezea le cauta si se servea singur ..acum insa de 2 nopti vrea sa i le dau eu ..sper sa -si revina cat mai repede sa si le ia singur .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mda, m-am mai calmat ....si cum bb nici nu mai mananca de la o vreme .....ma umplu de nervi cand e vorba de mancare ..... in seara asta i-a dat sotul cu bocete, lacrimi de crocodil ..... nervi si la el am zis ca il mai iert cu fenobarbitalul, da acum am alt pitik: peritolul, care e bun pentru alergii , dermatite (din astea se presupune ca avem) dar si pentru somn si pofta de mancare ...mai studiez problema.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alinam, doar nu vrei sa droghezi bietu' copil? Poate are altceva de nu doarme. Am citit pe undeva ca s-ar putea sa aiba ceva in scaun. Du la analiza scaunul lui Vlad. Nici alte chestii nenaturale, oricta de naturale par . Si eu aveam faze din astea. Ca duc copilu' la doctor, la psiholog, psihiatru, ca de ce nu doarme. Sunt faze care trec. Succes

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Simoniqueeu pun in lapte cereale simple(2 linguri)cica sunt si bio, de la milupa caci Alexia nu vrea milumil 3.Asta dimineata.Iar seara mananca cereale cu lapte de la milupa, cu fructe sau cu biscuiti.
Vio_reurean, naspa treaba cu hardul.Stiu ce inseamna, acum 3 luni mi s-a stricat si mie hardul am pierdut multa muzica, povesti si cantecele de copii, poze si multe altele.M-am suparat forte mult dar mi-a trecut acum.
Catushfelicitari pt cumintenia Brianei. Cum de mananca asa bine? Dupa ce ati venit de la mare.Alexia toata vara nu a prea mancat.Cand e mai rece afara mananca ,daca e cald nu prea. Doarme de la 20.00 pana la 7.00.Dar asa doarme ea de la 2 luni.
Si Alexia citeste muuuult, de fapt citeste tot ce prinde.
Diana, pe cutie scrie ca laptele uht nu se fierbe dar eu l-as fierbe.
Codruta eu stiam ca cel uht e mai sigur cica e pasteurizat la o temp. mult mai mare, nu stiu insa daca mai are asa multe vitamine.
Valenbuna treaba asta cu gradinitele de tip familial.Pacat ca nu sunt si aici.
Antoanela stai linistita, nici Alexia nu are dintuci.

poze

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla cu copii astia ai nostrii. Poate e ceva in admosfera sau poate in zodii, cine stie?
De cateva zile si Alexia se trezeste plangand noaptea,isi pierde suzeta prin pat si nu o gaseste cand are ea chef, o doare burtica, ii ies dintii, nu stiu nici eu de ce, trebuie sa o tin 5 min in brate si adoarme la loc.

poze

Mergi la inceput