piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Alexuta subscriu, si al meu se trezeste pe la 5, ii dam suzeta, dar incepe sa planga si nu mai doarme deloc pana la 10. Suntem cam rupti.Voi incerca sa ii pun cereale in lapte seara. O perioada nu i-am mai dat ca punea prea mult pe el.
Alinam, hai nu ii da pastilutze! Si mie imi vine sa ii dau, mai ales ca ma culc pe la 3, ma trezeste la 5-6 si ...da lasa ca cresc ei si dupa aia...daca avem noroc ne fac cafea la filtru(hi-hi-hi!)
Catre mamicile cu copii fara dinti. Nici noi nu avem decat doi, dar salivam intr-o veselie.
Am patit-o si eu ca si Petra, dar Andrei s-a busit de patul nostru si eu m-am inmuiat toata. L-am dus,l-am spalat si ma simteam fff vinovata.
Eu vreau o minune! Vorba cantecului. Sa se opreasca putin timpul in loc si sa dorm! Singurele vise pe care le am cand dorm...sunt...ca...DORM. Cred ca suna tare ciudat...Si este.
pe unde e Sofia ?
Va pup,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vio incearca sa ii dai lapte la 5, poate adoarme la loc. Iar cand se trezeste, la 10 ii dai deja micul dejun sau fructele sau ce ii dai tu la 10

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mi-e cam somn,cred ca va las.
Noapte buna!

Casiana siAlexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Va multumesc pentru laudele adresate feciorului meu!Da,e un frumos,asa cum sunt toti copilasii nostri.Fiecare are un "ceva" al lui.Acum cand am citit cuvintele frumoase la adresa lui Mihnea mi-am dat seama ca ar trebui sa-mi inving lenea si sa-mi fac timp sa si scriu cuvintele admirative pe care le am pentru fiecare copilas pe care-l "vizionez" in poze,ca mama tare bine te simti cand copilul tau e "scris" de bine.

Antoanela,am fost cu masina si a fost neasteptat de usor drumul;e adevarat ca l-am facut in 2 zile.Mihnea a dormit bine in scaun,ne-am jucat,cand am prins blocaj pe autostrada l-am luat din scaun si s-a mai dezmortit si el.A fost ok,iar daca ar fi sa plecam maine iar in concediu zau ca as merge fara nici o retinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

hello zane!
Astazi fuse a treia zi cu bona. E de bine.
Cristina, multumesc!
Catush, bine-ai revenit!!!
Cristina_m, sa purtati cu placere lucrusoarele si lui Matei sa-i cumperi acum si motor!
Mai citesc si mai revin!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ruxi, tu cand mai dai prin Militari? Hai ca mi-e dor de tine si de Mateiu!
pentru Valen si micuta Sarah care merge deja la gradi!
Delia, bine-ai revenit! Asteptam sa ne mai scrii una alta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Valen, cu gradinita cea restransa, e ca-n filme!
Diana, l-am admirat pe Mihnea , e frumos foc si curajos in valurile-alea!
Catush, eu zic ca mananca f. bine Briana, cam asa papa si Ana Banana.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am vazut si eu pozele cu Mihnea la mare . SI treaba cu plici, plici e mortala !

Alexuta la mare am fost in iulie si planuiam sa mergem si in septembrie, dar cum vremea n-a tinut cu noi si concediul era planificat... am ales Herculane. Vladut mai are inca ceva resturi de mucisori, in rest e ok!

Vio bine ai revenit!

Marlena ! Ce tare e Alexandru cand vrea, auzi sa se scoale singur sa bea laptic fara sa o deranjeze pe mami! Super!

Am vazut ca vb de lapte UHT. Eu am citi ca procedeul de obtinere care e ceva de genul... laptele e incalzit brusc la o temp f. mare cat sa moara orice urma de bacterie/microb si apoi racit brusc... si de aici si termenul mare de valabilitate. Parerea mea ca nu trebuie fiert. Eu nu il trec pe lapte normal de lene . Mi se pare super comod cu lapte praf. Nu am calculat cat ma costa laptele praf si cat ar costa sa iau o cutie la 2 zile (ca daca e desfacuta de 3 zile pote sa fie plina ca tot nu i-as mai da = piticul sef decide).

Trebuie sa-l laud pe Vladut ca stie n cuvinte: sandale, afara, acasa, mama, tata, baie, papa, caca - mizerie, apa, geanta, ochelarii, bebe, banane, ham-ham, baloane, cheile, carlig, cald, pepene, etc. Pe astea toate le identifica verbal si le inteleg, ca sunt muulte alte chestii pe care mi le arata cu degetul, fara sa le zica pe nume sau late chestii in pasareasca pe care nu le inteleg eu . E fascinat de vorbit. Incearca sa repete orice aude la noi. Azi de ex vb cu sotul ca as manca o papara la care Vladut repede 'papae'. Asta ca sa nu mai zic cum vrea el sa zica furculita...nu se poate reproduce in scris deoarece doar Donald intelege.

M-am laudat prea mult! Ma duc la culcare!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mda, am zis ca revin repede si au trecut 2 zile Dupa ce a trecut ziua cu cazatura de pomina, azi a reusit Teo sa cada cu nasul in jucarii, mai exact intr-un castron mare si viu colorat cu care se jaoaca ea de obicei. Asa ca acum are si un nas umflat si rosu , asta e, dupa cum spuneati si voi trebuie sa ne obisnuim cu astea.Karmenutza, Simonique, Alinam ca v-ati gandit la noiIoana, astept sa-mi spui cum a mers lapte Dorna.Merci Anya, Cge multam din suflet pentru raspuns Kristinutza, ai dreptate, dar ce era sa-i mai fac nebunei, faptul era deja consumat si in momentul ala oricum ma interesa doar cum sa o fac pe Teo sa taca si sa-i treaca durerea. Oricum i-am zis doar 2 vorbe, suficient cat sa nu mai puna mana pe ea. Dar acum ma gandesc ca asa a fost sa fie...Apropos de meniuri, sa va mai zic si eu ce-i mai dau eu: pui cu brocoli( la punga -congelat) sau cu mixuri de legume tot de la punga(mazare, morcovi, ardei, porumb, etc), dovlecei umpluti cu amestec de vita si pui, sos de rosii si usturoi(cativa catei) cu piure si carne, paste cu branza pe care le amestec cu Danonino de vanilie- ies f bune. Va mai zic eu ce-mi mai aduc aminte.Ea mananca foarte bine , numai ca a inceput sa faca mari figuri la fructe, sa vedem poate e doar un episod...Hai ca m-am latit cat o placinta!Pup toate gagicile Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Irina, ce sa mai zic, e clar: Vladut va merge direct la facultate! Wow, cate stie!!! Ce-am ras de faza cu Donald, parca-l aud!
pe Teo si pe mami a ei!
Sofia, pe unde umbli?
Ce bine ca le-a trecut copilasilor kakariceala si mucileala!
Fetili, avem voie sa dam puiutilor iaurt zilnic? Orisice cantitate? Ca fi-mea ar hapai d-asta la nesfarsit...
Maddy, tu pe unde stai? Traiesc cu ideea ca nu stai prea departe de mine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput