piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Norina eu deja m-am obisnuit cu cazaturile.Alexia cade din pat pe covor, noroc ca nu e patul prea inalt, se impiedica pe covor,se loveste de mobila,mai tot timpul se loveste si numai in frunte. Acum are o vanataie ca s-a bagat in servanta si nu a stiut sa mai coboare din ea). La inceput o verificam di 3 in 3 minute sa vad daca are febra, daca nu vomita,acu m-am mai linistit dar tot stau cu un picut de teama.

Casiana siAlexia

Mergi la inceput

Miflore eu ii dadeam iaurt zilnic, era inebunita dupa el. Acum s-a plictisit, mananca cam la 2-3 zile.Cand il arat si vrea sa manance asa se agita si incepe sa planga un pic, cand nu vrea sa manance intoarce capul cand il vede.
Cum are ea chef. Nu cred ca e o problema, iaurtul e foarte sanatos.

Casiana siAlexia

Mergi la inceput

Ce se intampla fetelor?Nu v-ati trezit? Eu cu cine beau cafeaua?
Pt. fetele din Bucuresti: eu chiar sunt geloasa pe voi. Voi sunteti mai multe, va intalniti in parc.Nu e nimeni din Pitesti?Ca sa avem si noi parteneri de plimbare?
Sau nu vine nimeni la Pitesti. Hai ca ieri a zis Berceanu ca s-a reparat autostrada .

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Casiana -buna cafeaua... Sa stii ca Bria mea asa mananca ea de obicei....pe caldurile alea mari nu prea manca nici ea, de aceea am sta mai mult pe la tara...Casa de caramida - racoare,seara super super bine,verdeata,pasarele,animale,veverite,legume din gradina........
Diana - super Mihnea va fi un bun inotator sau un surfer de performanta caci cu schimbarea asta de clima cine stie ce valuri bune de surf vor fi la marea neagra.........
Miflore
Irina - eu as vrea sa trec cat mai repede pe lapte uht,am o sensibilitate la un deget pt detergentul de vase si nu mai pot sa spal bibe....Humana e un lapte f gras si trebuie sa spal la ele...mai ales ca-i dau in bibe Bfree care au 6 componente........

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

christina m, cutadenul iarasi e suuper bun!

alinam, mai rezista cu peritolul. uita-te in urma, dr anya ne-a explicat cam ce e cu el.

eu zic ccc ca daca pe uht scrie ca nu trebuie fert, atunci nu trebuie fiert.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunt f happy, vorba lui kid!
ieri m-am intalnit in parc c cu bianca (BiuMil) si cu bb milan, cel nascut intr-o zi cu mine.
presimt ca intru si eu in clubul mamicilor de parc. de acum o sa ies doar eu cu radu, am ramas pe cont propriu.

jadi, m-am intalnit si cu cerasela. sa tii tu un asa secret?! ntz, ntz...

alexuta, acum cand am citit ce ai scris tu... parca nu-mi mai vine sa trimit mesajul asta.
dar sunt convinsa ca sunt mamici cu bbi de varsta voastra in pitesti. ii gasesti prin parcuri daca nu-s toti pe forum.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Apropo de FENOBARBITAL eu cand aud de el mi se face pielea de gaina...Poate a-ti vazut la stiri...
Mama este asistenta la Grigore si acum ceva timp a venit un copil de 1 luna de la C-ta careia ii facuse o asit in piciorus injectie cu fenobarbital,injectia a fost facuta prost a facut echimoza,flegmon,infectie si i-au amputat piciorusul.....
Nici nu mai vreau sa ma gandesc....
Inchipuiti-va ce e in sufletul mamicii si a lui bebe...
Eu as puneo la zid pe asis si

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Hello!

M-am trezit eu mai devreme si veneam la cafea , dar bebe a fost solicitant. Ieri a primit un premergator si era extaziat sa stea in el. Ca de mers nu merge, doar sta in picioare si chiuie!
Codrutza, ii dau lapte la 5 si dupa n-ar dormi nici cu slijbe. Se uita la noi si rade, se joaca, dar nu adoarme si daca plecam din camra sunt 10 la guritza lui cum protesteaza. Ce sa-i fac, o sa il pun in premergator sa se plimbe prin dormitor...
Norina, cat are Teo? Meniu e foart variat. Poate iau si eu cateva idei!
Irina, felicitari pentru

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Felicitari pentru cuvintele! abia astept sa vorbeasca si Andrei, dar deocamdata suntem la bap-bap-bap, ba-ba, ta-ta, da-da si asa mai departe.
Miflore, eu ii dau zilnic Danone activia simplu in diverse combinatii, cu fructe sau biscuiti. Eu as spune sa ii dai, nu are ce sa pateasca.
ma duc la invatat,
Va pup,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, nu cumva si ea...?

Mergi la inceput