Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
Tdi spune:
Ciao fetele!
dupa 2 ore de munca am reusit s-o adorm pe pitik asa ca am un moment de respiro...gasii un banc pe care m-am gandit sa vi-l scriu si voua sa va mai amuzati putin!![]()
Cadou de Craciun
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.
Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Chris, e o dulceata de printesa Carina. Frumoasa foc rau! Mi-o dai mie? S-o pupacesc un pic si ti-o dau inapoi!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
simiena spune:
Gabitza-sa stapaniti masina sanatosi si fara incidente!
Eu nu l-am dat pe Elian in nici o chestie din aceleasi motive ca toata lumea - nu am gasit nici una in care sa-l pot lega temeinic - dar nici nu am cautat insistent .
Eu scaunul lui Elian il pun la mijloc.
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
loreen spune:
Tdi 

Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
Buna
Sa spun ceva repede, repede, ca vreau sa ajung si la targ in seara asta. Poate ma lipesc de ceva pt Sergiu.
Cris, am vazut poza. E SUUUUPEEEERBAAAA Carina in rochita!!!
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masina. Imi pare rau ca nu suntem in Constanta la sfarsit de saptamana, ca am fi venit si noi la intalnire. Plecam in Delta, a treia oara pe anul asta!! Deja putem spune ca ne facem de cap
.
Scaunul l-am pus pe diagonala fata de scaunul soferului, din acelasi motiv ca celelalte fete - il vedem in oglinda cand merge doar unul cu el.
Androix, Sergiu m-a adus la disperare vara asta cu cacaceala, cred ca in total a avut vreo 5 saptamani de diaree. I-am facut coprocultura - nu i-a iesit nimic si am hotarat sa-i facem un tratament de refacere a florei intestinale. I-am dat Ecoflorina timp de 3 saptamani si acum face ca la carte. Bine, miroase de-ti muta nasul, dar a kk sanatos
.
Eli, am vazut ca ti-au raspuns fetele. Panthenol folosesc si eu.
Andutzy, auzisem candva o varianta propusa celor care vor sa se lase de fumat - fumezi pana ti se face rau, dupa care nu mai vrei sa vezi tigara in fata ochilor. Poate asa o sa se intample si cu sotul tau - o sa-l intoxice mama lui cu 'sfaturi' si dupa aia n-o sa mai vrea sa auda nici o rautate de la ea
. Sau ai putea sa te duci si tu cu Dragos, ca doar n-o sa te vorbeasca de rau de fata cu tine.
Hai ca de-abia astept sa ajung la targ. Mi-a deschis Laura pofta de cumparaturi
.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
lucas spune:
Salutareeeeeeee!!!!!
sunt obosita moartaaaaaaaa, nu mai pot de somn. sculatul de n'spe ori pe noapte ma termina.si sunt si racita! bleah.
Gabitzam, sa o stapiniti sanatosi! frumoasa tare. scaunul copilului sta dreapta spate, caci si intrucit i spatele soferului nu prea are loc pentru picioare.
citit cartile super!!!haioase.
Androix nu putem sa ajungem, eu in w/e asta plec la scoala.
Andutzy, neaparat analize, pot fi caderi de calciu, maica-mea face frecvent din asta, si uneori cade jos. dute la farmacie si ia-ti niste fiole de calciu, una pe zi si vezi cum te simti. de asemenea poti lua si Magne B6. ochelari (daca ai nevoie) neaparat sa-i porti si astea pot da ameteli!!!
fran noi l-am dat in trenuletz,vezi ca are niste curele sa o prinzi acolo. Matei nu cred ca ar sta altfel, da e tare fericit, roteste volanul ala de numa.
Loreen, vad ca Delia a inceput sa se machieze! urite cazaturi frate! RMN nu cred ca face la virsta asta, da chiar daca ar face, chinul este foarte mare, nu cred ca rezista in capsula aia idioata.
TDI ![]()
![]()
Monu, eu cu vaccinele sunt paralela cu drumul, intentionez sa ma duc sapt. viitoare la doctor sa mai vad ce si cum.
Florentina, adina aveti fete de fete. frate da cite stiu sa faca. incep si io sa ma intreb cum face Loreen, oare nu oi fi eu de vina???
Crisdun, e ca o printesa in rochia aia. si pare asa mare !! e inalta nu?
denisa, LMA pentru sotz si sanatate multa!!
mai vroiam sa mai zic ceva, da am uitat!!!
ioanailincam spune:
Sa traiti 100 de ani! Eu nu inteleg cum de nu mai reusesc sa scriu nicicand: la biriu tristete mare, acasa nu mai apuc din cauza invatatului (aseara am pus un pic capul jos - eu invat in pat - ca am zis sa ma odihnesc 5 minute si peste vreo 2 ore m-a gasit barbatul adormita tun pe carte, cred ca voiam sa bag la cap prin osmoza
). Asa perioada zbuciumata de mult nu am mai avut si nici nu doresc nimanui.
In rest suntem bine: de cand aplic regula cu masa de seara consistenta Mogo se trezeste pe la 7 cu foamea, iar de 2 nopti a marait doar pe la 2-3, am stat cu ea 5 minute si am dormit si eu in patul propriu ca tot omul, fara sa ne calareasca ea (ca pana ii faceam laptele se trezea de tot si nu mai era chip sa stea singura la ea in pat). Imi dau seama ca am chinuit copilul cu mesele mele de lapte (cu ceva cereale, e drept) seara, cand ea trebuia sa manance calumea
. Bine ca m-am trezit intr-un final...
Denisa - La Multi Ani sotului, sa va mearga bine in continuare, sa faceti hai steaua - asta a scris barbatul
- un fratior lui Cristian.
Chris - e superba Carina, la fel si rochita; poate prinzi o poza mai buna si mai de aproape, mie mi-ar placea rochia si pentru mine
Gata, plec acasa ca e tarziuuuu.... Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
denisa73 spune:
Multumesc mult mamicute frumoase pt urari!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
loreen spune:
Denisa sa-ti traiasca sotu', sa fie norocos intr-o zi de 13,sa fie sanatos si sa traiti fericiti pana adancile voastre batraneti...
Ioana eu am facut un test pentru rezistenta la efort si rezultatul a fost pe masura incat mi s-a recomandat cu caldura psihoterapia asa ca eu nu sunt cel mai bun om de dat sfaturi...
Raluca eu nu mai zic nimic despre fete,fiind fericita posesoare a unui copil zapacit,ingramadit,smucit,tolomac si probabil care face parte din cealalta categoria a copiilor facuti dupa 30 de ani...
Ada ma bucur ca ti-a placut la targ
...eu s-ar putea sa nu mai merg ca mi-am atins scopul...mi-am luat chiloti si maieuri si ma declar multumita
...oricum astept maine telefonul tau...
Adina cine-l transmite nu stiu ,da stiu ca vreo 22 de insi alearga dupa o basica pe o pasune...cam asta-i parerea mea despre fotbal...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"