Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ne intalnim cum sa nu! Sambata la ora 16:00 Inca n-a zis nimeni unde.
Zic eu, in ordinea urmatoare:
1. Cismigiu (desi in uikend e aglomerat)
2. Carol
3. Circ
4. Floreasca
5. Herastrau
Alegeti voi cum va e mai usor. Eu pot ajunge orinde in buc, si kiar si in afara de ce nu si odata cu mine si Andreea si Ericozaurul, daca n-o fi taticul lor disponibil.
Uitati acia lista inca o data:
Invitati speciali: Loreen & Delia
1. Androix & Filip (cand imi confirma si Andreea o trec si pe ea)
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia & Tati & samburelu' De ce nu ma tragi mey de maneca? dusa sunt...
4. Flori & Maya & samburelu'
5. Fran & Patricia
Am vorbit azi cu Andreea si am uitat s-o intreb, dar e aproape sigur ca vine.
Gabitza, nu va bagati sau plecati pe undeva cu noua masina? (btw: frumoasa rau!) Ioana? Andra? Raluca? Chris, te trec in lista? De asemenea sunt asteptate cu drag si fetele care scriu mai rar dar care ne citesc. Vrem sa va cunoastem!

Loreen, si pe mine m-a durut sufletul cand am vazut pozele cu Deliuta, dar sa stii ca parerea mea e ca desi sunt impresionante, arata destul de rau, nu cred ca va ramane cu semne.

Hei, a nascut britney spears. Uauuuuu

Noi am dus dimineata kk la analiza si asa de varza eram cu creierii capului incat am uitat sa intreb cand vine rezultatul Suntem iar pe un antibiotic ceva acid nalidixic, si asteptam rezultatul la analize.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Adina si Cloreta, multumesc de aprecieri. Eu stiu ca toti copiii se evidentiaza prin ceva deosebit iar cand vedem acel ceva ne salta inima de bucurie. Totusi copiii se schimba mult la varsta asta si nu prea stiu la ce sa ma astept la Maya peste trei luni!
Sper si eu sa fie minunat cu doi copii desi de multe ori ma gandesc ca m-am aventurat in ceva prea complicat pentru situatia noastra actuala. Acum speram ca in primavara sa incepem si noi demersurile achizitionarii unei locuinte. Sotul meu spune ca atunci cand vom fi la 30 de ani copiii vor fi maricei iar noi vom fi trecut de ce era mai greu si vom avea timp si pentru altele pentru sufletul nostru.

Chrisdun, Carina e frumoasa si delicata ca o printesa din povesti! Rochita e foarte frumoasa si imi imaginez cat in realitate este si mai si!

Loreen, am invatat sa ma controlez si mai ales sa ma obisnuiesc cu ideea ca se poate intampla oricand. Am fost uimita si eu sa vad ca in momentele alea nu intru in panica, chiar sunt destul de tare. Picioarele incep sa-mi tremure abia dupa ce trece totul! Azi o apucase plansul ala de rasfat ca nu o lasam sa-mi umble in geanta si la un moment dat s-a oprit brusc. Cand m-am uitat la ea am vazut ca se privea in oglinda cum plangea si probabil nu i-a placut cum arata. Mi-am dat seama ca sunt totusi stresata pe tema lesinului asta!

Referitor la intalnire as vrea sa cred ca pot ajunge. Socra-miu este deja aici, are ceva de rezolvat si daca termina pana vineri, sambata probabil plecam spre Fagaras, daca nu, cu siguranta ajung la intalnire, mai ales ca va avea si cine sa ma aduca si sa ma ia!

Gabitza, atata timp cat nu simti nevoia sa te misti singura si mai ales cat nu ai nevoie sa pleci undeva numai cu Andrei cred ca e mult mai confortabil pe scaunul din dreapta. Numai eu cunosc cateva cupluri in care sotia are permis de ani buni si nu are ocazia sa-l foloseasca!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, veneam cu draga inima, oriunde in Bucuresti. Dar plecam la Constanta sambata dimineata, sa rodam masina. Asa ca sper sa ma pot intalni cu fetele de la Constanta, daca o fi vreme buna si or putea si ele.

Apropo de masina. Pe care parte puneti scaunul copilului, in spatele soferului sau pe partea cealalta? Este vreo regula? Este vreo parte mai safe decit cealalta? In manualul Toyotei arta scaunul de copil montat pe mijloc in spate. Dar asa ne-ar fi noua greu sa-l "montam" pe Andrei in scaunel.

Am mai pus niste poze cu Andrei aici. In penultima poza se vede perechea de bascheti pe care i-am luat-o din H, sa o poarte prin casa. Ca se grabeste si aluneca pe gresie sau parchet si a dat de citeva ori cu nasul sau barbia pe jos, nu prea grav din fericire.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua fetelor!
Androix, as fi zis si eu ca vin, dar nu va incurc inca, deoarece nu am sanse sa plec singura cu masina cu Dragos, ca el e invatat sa stea cineva cu el in spate si sotul se pare ca va pleca la cules de vie cu mamica lui 2 zile, la tara. Fapt care cred ca ma va face bolnava in week-end-ul respectiv deoarece parca vad ca pentru o vreme va fi alt om decat cel care va pleca la tara, pentru ca 48 ore petrecute in compania socrelei si protejatei acesteia (cu care ea de multi ani incearca sa-l cupleze dar mai mult decat amicitie nu a reusit sa lege intre ei deoarece lui nu ii place de ea decat ca prietena...in fine, si din cauza ei am avut multa vreme bataie de cap la inceputul relatiei...). Hai ca nu cred ca ati inteles ceva din ce am scris, sorry...
Monu, varilrixul il vom face si noi zilele astea si dupa aceea va urma Havrixul, contra hepatitei A.
Azi mi-am dat comanda de ochelari, maine dupa amiaza ii iau, tare greu a fost sa ma hotarasc la un model de rama, nici unul nu mi-a placut suficient de mult, nici macar cele pentru care am optat intr-un final...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

La mine scaunul sta in dreapta. Ca sa pot sa ma uit la el ca noi de multe ori mergem singuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza daca e sa o iei cu partea sigurantei cel mai bine este sa lasi copilul acasa...eu o tin pe Delia in spate dreapta pe "locul mortului" adica in diagonala cu mine.Imi este mie mai usor sa comunic cu ea,sa-i dau ceva sau sa o vad...
Eu vorbesc din puctul de vedere al soferului.Cand nu conduc tot acolo sta ...

Cuscra trece-ma si pe mine pe lista...cu sufletul langa voi...ce-as veni si eu...distanta tu-i mama ei...
Ai incercat Loperamid pentru diaree...are efect garantat...

Monu nu se mai face rapel ...eu mai fac la 18 luni rapelul la rujeolic,si restul care-s optionale...de ex. mie celebra mi-a spus ca cel pentru varicela se face in jur de 2 ani pentru eficacitate...ea stie...

Chrisdun Carina este absolut uimitoare si uluitoare...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Cuscra, esti pe lista. Loperamid am incercat la munte, oricum nu mai vroia sa ia in gura nici un medicament. Si aseara aproape si-a bagat degetele pe gat sa borasca praful ala de i l-am dat. Azi dimineata i l-am amestecat cu doua trei lingurita de iaurt. Ideea e ca nu mai facea diaree ci scaune moi si multe la numar. Imi pun mari sperante in analizele alea. Sa ma lumineze si pe mine. Ce ma ingrijoreaza cel mai tare e faptul ca de atatea luni nu a pus nici macar o suta de grame. Inteleg ca si-au incetinit ritmul acum, inteleg ca mai au salturi dar nici chiar asa ca intru in boala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Frumoaselor,eu pe 13 de fel am ghinion,dar azi facand exceptie ca e ziua "sotului meu", am fost la doctor si cam 90 la suta se va elimina fara operatie.Mi-a scazut in dimensiune,doar chistul din dreapta a crescut,dar urmeaza la ciclu sa se elimine.Mi-a luat iar beta a zis ca sa fie siguri ca tot 0 este.M-a chemat peste 3 saptamani sa-mi faca eco si sa vedem ce s-o intampla.Mi-a zis ca daca ma duceam de la inceput la el eram operata si nu ma chinuiam asa.Ei aici nu prea fac cu metotrexat prefera sa taie caci ia o gramada de bani pt asta si nu se"chinuie pacienta rau".Cristian e mai bine,sper pana termina antibioticul sa-i treaca de tot.Ii da canini si maselele,deja un colt de canin si o maseluta a iesit din gingie.
Va pupic dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai aveti timp de carti si de citit, dar daca ajungeti intr-o librarie va recomand cartea www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2316&colectia=3" target="_blank">asta.
Eu mai citesc citeva pagini la cafeaua de dimineata, daca nu se trezeste Andrei, si seara dupa ce adoarme el putin. Am inceput acum doua zile cartea asta si am lesinat de ras si nu mi-am putut retine uimirea ca unele chestii sint la fel peste tot, universal valabile. In cazul asta e vorba de o mamica, cu doi copii mici, care si lucreaza. Si cum jongleaza ea sa faca fata la toate. E scrisa cu un umor nebun! M-am regasit in multe fraze de ale ei. Citez din memorie, cu aproximatie: "cind eram tanara voiam sa ma culc in pat cu barbati, de cind am copiii tot ce vreau eu e sa dorm singura intr-un pat, daca se poate 12 ore, iar cind ma duc la WC sa nu stea cineva sa se uite la mine ce fac". Ultima faza pe care am citit-o dimineata era cind tipa se duce seara sa se spele pe dinti si isi face socoteala ca daca sta 20 de sec la fiecare masea poate adoarme barbata-su si nu mai vrea sa faca sex Caz in care nu mai trebuie sa faca dus si dimineata sa doarma citeva minute mai mult.

De fapt toate cartile din colectia www.polirom.ro/cauta.cgi?action=cauta&class=search&domeniu=toate&colectia=3" target="_blank">Chic de la Polirom sint super, daca vreti o carte care sa va binedispuna garantat luati-o pe oricare din ele, le-am citit de la inceputul anului aproape pe toate. Am reusit in weekend sa citesc o carte in doua zile, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de muuuulta vreme (poate si pentru ca n-am avut masina si am stat mai mult pe acasa), dar pur si simplu n-am lasat-o din mana, pe masura ce ajungeam la sfarsit imi parea rau ca se termina (despre cartea www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2169&colectia=3" target="_blank">asta este vorba )

Mergi la inceput

Denisa, sa-ti traiasca sotiorul, sa va bucurati multi ani unul de altul si impreuna de Cristian. Sanatate multa si tie si micutului! Si bea un pahar virtual si pentru noi!

Mergi la inceput