Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

buna fetelor!

si noi stam bine la capitolul nopti nedormite si agitatie din cauza iesirii dintilor! Nici nu stiu ce ii iese acum, ca nici nu ma lasa sa ma uit in gurita ei! Cert e ca e foarte agitata noaptea, se trezeste foarte des( spre disperarea mea, care ajung la servici cu ochii cat cepele)!
Cred ca ma trezesc de cel putin 4-5 ori pe noapte ! In ultimele 2 nopti a stat treaza intre 3- 5 , iar eu la 5,45 ma trezesc sa ma duc la servici!
Am luat-o cu noi in pat, in ultimele 2 nopti pt ca efectiv nu ma mai tineam picioarele sa o tin in brate la ea in camera! Sper sa nu o obisnuim sa doarma cu noi in pat, ca ar fi pacat, dupa ce , de la nastere doarme in camera ei, in patutul ei!

Si Sophia e plina de vanatai si zgarieturi, ca nu are stare si peste tot se urca sa vrea sa inchida usi si uita ca cealalta mana este exact la inchizatura usii!! Si se la sa cu urlete!

Loreen, pupici la Delia si sa speram ca ii trece cat mai repede vanataia de la ochi!

Legat de masuratori, sophia are 80 cm si aprox 11 kg ( marti mergem la pediatru pt vaccinare si o sa o cantaresc mai exact)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salut!

Eu nu pot spune despre Maya ca a luat o cazatura serioasa pana acum. Nu a cazut din pat, nu s-a julit niciodata la picior sau la manuta iar de vanatai pot spune ca pana acum nu a facut nici una. Bineinteles ca asta nu inseamna ca nu se va intampla de aici inainte. Ce vroiam sa spun de fapt este ca desi nu s-a lovit niciodata serios a facut de doua ori faza cu lesinul dupa o cazatura destul de usoara. Mi-e groaza de ce se va intampla cand o sa cada de-adevaratelea! Are o viteza si o energie de nedescris cu toate astea este foarte precauta, cand ajunge la o bordura se opreste si imi cauta mana, nu se apropie de scari iar cand isi pierde echilibrul se apuca din reflex de orice ii este la indemana.

Vad ca a recuperat destul de bine kilogramele pierdute. Are aproape 10 kilograme acum, oscileaza intre 9.800 si 10kg depinde cand o cantaresc. Acum imi este mai usor sa o cantaresc pentru ca sta singura pe cantar si nu imi mai da eroare ca inainte cand o puneam in fundulet.

Nu stiu ce s-a intamplat la laptop ca deodata volumul este foarte slab, indiferent de ce player folosesc. Am incercat si eu si Dan sa depistam cauza, fara rezultate insa. Aveti idee de la ce poate fi? Toate setarile sunt reglate la maxim.

Gabitza, tare faina masina! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti! Tu nu ai permis de cunducere?

Elisor, pe trimiterea pe care am avut-o eu scria simplu, examen coproparazitologic. Nu este o analiza speciala, aici in Buc. exista un laborator privat renumit pentru concludenta rezultatelor si mai ales pentru faptul ca primesti rezultatul in aceeasi zi.

Am facut o crema de zahar ars, acum e la cuptor si abia astept sa se faca! Iar Maya m-a chemat in dormitor, mi-a aratat patul si a spus ca vrea sa faca nani. Bine ar fi sa adoarma ca de la sapte am stat intr-una numai dupa ea.

Va pup!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cloreta, nu se invarte singura, ci, o invarti tu... Mai bine asa ca apoi ametea bietul copil sa se tot uite dupa stelute!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, nu am permis de conducere si nici nu cred ca o sa am. Sint pur si simplu ingrozita de ideea de a conduce in trafic, in Bucuresti, in Romania. Iar cu o asa masina chiar ca n-as avea nici un pic de curaj.
Si asa am emotii cind e Costi la volan, care e sofer cu experienta, dar sa fiu eu in locul lui ?!? Never!!!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza nu stii ce pierzi cand conduci...este foarte relaxant si sa ai si o masina ca a vostra...eheeeee...

Clara ti-as spune cum a cazut dar nu stiu ca nu eram de fatza...eu am vazut-o gata busita...iar barbate-miu habar nu are...

Florentina las ca-i bine ca nu are cazaturi la activ...totul e sa nu intri in panica daca s-o intampla vreodata si mai ales sa nu faci: "iiiiiiiiii"...atunci se sperie si plang...

Uitasem sa va spun ca ieri mi-am luat-o de la fii-mea la propriu...avea draci pe mine ca-i interzisesem ceva si mi-a f...o palma peste ochi dupa care m-a zgariat...Am zis ca o calc in picioare...oricum portia de distonocalm la fund si-a luat-o...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve!
Va scriu acu’ pana pot, ca tot vreau sa va scriu de ceva zile…
Andutzy, pana sa iti spun care presupun ca este cauza ametelilor tale, ai si gasit-o. Eu patesc asa ceva, si sper totusi sa ajung luna asta la control (n-am mai fost de vreo 2 ani). Multa sanatate ! Cat o priveste pe socrela ta, stiu ca povestea una din fete (cred ca Androix), despre o tipa care i-a sugerat soacra-sii ca daca nu se poarta frumos cu ea, peste cativa ani cand o fi batrana o sa ajunga la mana nurorii, si sa te tii ! Eu chiar am gasit si contextul prielnic (socrela mea se plangea de socrela ei) sa ii spun socrelei « povestea » respectiva. … Oricum, am io o vorba care se tot adevereste : roata se intoarce
Gabitzam, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea ! Sa va poarte pe unde vreti, fara nici un incident. Unde plecati in rodaj ?
Robotzica, bine ai revenit ! Mai scrie-ne !
Loreen, Deliei ! Urate vanatai, dar nu cred ca ii va ramane semn.
Eli, imi place cum doarme Bibicu’ tau. Si a mea doarme la fel de inghesuita intr-un colt al patului, cu nasul in aparatorile alea, si cu ursuletul in brate.
Simiena, tare smecher Elian cum sta el in scanuelul de masina Si ce a mai crescut !
Bea, felicitari pentru interviu ! Cat priveste patutul si lampa Pifosului, sunt super frumoase ! Dar acusica vor veni si la noi Ikea, am auzit si eu ca in maxim 1 an vin.
Gusta si Olguta M, ma bucur ca ati mai scris, si chiar detectez o nota de optimism in mesajele voastre !
Androix
Misto ideea cu intalneala… Pana la urma pe cand a ramas ?
Fran, mi-a placut ce zicea baietelul ala … Nici noi n-am dat-o pe Carina in vreo masinarie dintr-asta, dar de cate ori are ocazia calareste tricicletele copiilor din parc
Acum sa va arat o poza cu Carina in rochita ei de ocazie, ca tot v-am impuiat capul cu ea. In poze mi se pare ca nu arata asa de bine ca in realitate. In fine, ideea e ca am fost cu Carina doar la biserica, pentru ca la restaurant n-avea rost sa o caram, pentru ca apoi sa avem de unde ne intoarce.

Nu imi mai amintesc ce mai vroiam sa zic... ma bag in hartoagele mele ca ma ia sefa la oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Flori,este grozava Maya ta din cate povestesti.Arunca la gunoi, merge langa pat cand vrea sa doarma, nu se avanta sa coboare scarile, este precauta, il mangaie pe bb din burtica. Cred ca este o scumpa, o cumintica. Iti va fi minunat cu 2 copii,simt eu asta.;)

Clara,merci pt incurajari.Imi prind bine dupa aproape 3 sapt catastrofale.Nu recomand nimanui dieta asta.Este nesanatoasa dupa parerea mea. Prea multe zile doar de carbohidrati,prea multa carne care ingroasa sangele, duce la constipatie. N-am fost in stare sa nu ma abat(mai un ou fiert,mai o buc.de branza) ,dar 4kg/3sapt e ok zic si eu.Ieri mi-am probat toate hainele. 90%imi sunt din nou bune.M-am si masurat,iar dimensiunile sunt chiar bune.Asta vroia.O sa mai dau restul de 5kg tot asa,in timp.Daca scap de ela pana in martie e numa'bine.In martie anul acesta am inceput sa slabesc.

Gabi, buna masina,superba culoarea!Cred ca sotul tau nu-si mai incape in piele de mandrie.
Ne mai intalnim samabata or ba?Unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetele, ajutati-ma si pe mine ca am o mare nedumerire. In afara faptului ca m-au apucat nervii ca ieri, daca nu suntem mahari, pedi ne-a cam expediat.

Vaccinarea anti-haemophilus influenzae B a facut vaccin pt asa ceva (i-am tot cumparat infanrix) la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni si ultima doza la vaccinul de 1 an (infanrix hexa). Intrebarea e mai face rapel la 1 an juma? A facut in total 4 doze.

Si mai am o intrebare voi ii vaccinati pt varicela?

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, noi am facut Varilrix pentru varicela. Pentru celalalt, nu am auzit sa se mai faca inca un rapel la 1 an jumate. Noi mergem la un an jumate petnru rapelul de ROR. Si sapt. asta, sau viitoare poate, pentru hepatita A.

Chris, e frumoaaaasa-frumoaaasa-frumoaaaasa rau de tot Carina !!!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chris, Carina parca e un ingeras, asa faina e!
Elisor acum am gasit buletinul de copro. noua ne-au facut analize pe loc pt
- enterobius v (adik oxiuri)
- giardia, inclusiv antigenul pt giardia
- ascaris
- toxocara
- alti helminti
- alte protozoare

Gabitza, multam fain de raspuns. Hepatita A? eu deja pierd sirul.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput