Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabi,sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in cat mai multe concedii!Ce culoare e?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Bea-merci de adresa trimit cat de curand pe mail ca msg nu-mi mai mergeSuuuuper la zoo, la noi..... Eu le-am mai vazut pe cele din Londra si din Barcelona si chiar mai zis ca poate la anul sa ducem si Iepuretele la una ca lumea...ca la asta din Bucuresti am fost cu ea...mai bine stateam acasa...
Mey, voi dati copiii in trenuletze/ buburuze prin parcurile de distractii? Ca azi Iepu' a stat ca ultimul milog si s-a uitat juma' de ora la trenuletzul din parcul circului-Androix, Lucas, cred ca voi il stiti...Ba chiar un baietzel de trei ani cu care s-a mai jucat ea m-a intrebat confidentzial daca nu avem bani.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-sa stapaniti sanatosi masina.

fran-eu am dat-o pe Maya in niste buburuze cand am fost in Romania. Era super incantata. Insa gasisem unele care aveau centuri si am lagat-o. Iar tipul care opera masinaria mi-a promis ca daca face urat, opreste instalatia.
Simpatica faza cu piticul care te-a intrebat de bani.

Eli-si eu stiam tot cu spirt. Alta solutie nu am.

Va las si sa aveti o noapte buna.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumim

Adina, uite www.toyota-europe.com/media/global/assets/b71a501b-b236-4c6d-90cf-883e999acf06.JPG" target="_blank">asa arata, e un fel de visiniu-grena-movuliu inchis, metalizat.

Fran, pina acum l=am dat pe Andrei intr-un fel de balansoar mecanic, care se misca usurel, la Carrefour Feeria. De fapt nu mai scapam fara sa-l dam 2-3 ture de fiecare data. Ultima data era defect si a fost Andrei foarte dezamagit, tot zgaltaia de el si ii arata lui taica-su unde sa bage fisele , vezi www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060827" target="_blank">aici.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Moama Gabitza, ce castoaca este! S-o stapaniti sanatosi si sa faceti drumuri multe si faine cu tot cu Andreiut...

Multumim la fete de felicitari!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, o pupam pe Maya si ma bucur ca s-a acomodat si e fata cuminte.
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masina.
Beatrice, felicitari!
Trenulete, buburuze nu o dampentu ca nu am gasit pt varsta ei. ar vrea ea in niste rate dar nenea a zis ca sub 3 ani nu ne lasa.
Gusta, pup mare de la noi pt tine si Mara.
Imi cer scuze daca am uitat sa mai dau niste raspunsuri dar, sincer, sunt un pic mai mult obosita psihic.
Alexia ieri a cazut cu gura pe muchia unui sertar si a ras un strat de piele de la buza superioara, pe interior. A avut gura plina de sange. Azi a cazut pe spate de pe canapea si a dat cu capul de parchet, in plin efort de cocotare pe canapea. Si toate cand eram cu ea. O fractiune de secunda cat am intors capul in alta parte.
Azi am fost si la pedi. Are 80 cm si 9.500 kg adica a scazut 500 g. Si pedi senina ne zice ca nu e nimik ca sa o las in pace daca nu vrea sa manance. Au spart gingia 2 masele si mai urmeaza inca 2 masele plus caninii. Vai de noi! In continuare e agitata si ciufu.

Cam atat despre noi. Chiar daca nu prea ma scriu eu va citesc. VA pup dulce.
PS. Merci de reteta pt budinca de gris.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
Subiect pe pagina 2, in ritmul asta se stinge subiectul nostru, ar avea nevoie de o infuzie de vitalitate.

Florentina, Clara, Monu si mamicile care au mai facut, pls, spuneti-mi cum se numea exact analiza pt. scaun care v-o facea pe loc? Aici am intrebat la cel mai tare laborator privat si mi-a spus ca nu exista, se poate da in acceasi zi, dar daca o duc dimineata e gata spre seara su a doua zi.

Gabitza superb "tu-tu-ul" sau "bum-bum-a", sa o stapaniti sanatosi si sa va bucure ochii si sufletul pe unde va duce

Fran noi n-am dat-o pe nimic de frica sa nu vrea jos, nu cred ca sunt potrivite pentru ea, eventual sa imi bag si eu posteriorul intr-o galusca de-aia, dar aia cu fise a Gabitzei imi place, as putea oricand s-o extrag. Faina faza cu banii.

OlgutaM, Andra mersi de raspuns, mai incerc inca o data poate, poate se toceste pata sau nervii mei.

Andra si eu tot lentile heliomatice am, ar trebui sa-i port nonstop, dar comoditatea bat-o vina. Hai sa te vedem cu ei.

Va multumesc de raspunsurile legate de inaltime, se pare ca suntem pitik grupului, asta e.

Monu cred ca oricat i-am feri o julitura, un cucui tot isi fac, sunt in perioada cand sunt extrem de curiosi, tenace, perseverenti, incapatanati... sa se vindece cat mai repede.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Gabitza sa stapaniti bolidu sanatosi, sa va duca km multi fara reparatii...ca tare-i faina...

Andra ma mir de soacra ta ca de regula balantele sunt mai putin acide si rele... dar vezi tu ca intotdeauna exceptiile confirma regula...Mersi pentru compliment...sa stii ca si eu le am pe ale mele,dar nu asa de grave probabil varsta-i devina...
Dar pot sa-ti spun,adica sa repet,ca daca o tratezi cu indiferenta o va durea cel mai tare...experimentat pe mine

Tdi sunt alaturi de durerile voastre...nu-mi pot imagina cat de tare i doare pe copii,stiu insa pe mine cat ma chinuie dantura...si de-asta-i pot intelege...

Fran eu nu am dat copilul in nici un fel de magadoaie...motivul?!Mi-e sila mie de ele si frica chiar pentru ca cele din Satul de Vacanta sunt macabre...si-apoi am observat ca fii-mea are rau de masina daca sta in fatza,in spate nu are nimic...asa ca ma astept sa-i fie rau si in porcariile ale...

Elisor eu nu am facut analiza ...dar cea mai oabla este coproparazitologicul facut la Sanepid...ca analize din alea spontane nu cred ca se fac nici la voi ...la noi sigur nu...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna!

Ce a fost zilele astea pe aici, citesc si ma zbarlesc toata.

Loreen, m-am infiorat de bubele Deliei! Doamne saracuta ce poate sa abia la ochisor. Eu nu am inteles cum s-a lovit totusi, poate nu am vazut eu si tu ai spus. Doamne ajuta, sa nu ii ramana semn ca e fetita. Un pupic mare sa ii treaca si tie numai ganduri bune iti trimit.
Andutzy, totusi un set de analize nu strica, poate ai vreo anemie, astea sunt semne clare la tine. Ca dar si Fe iti trebuie, fa totusi analize complete la sange daca tot nu te-ai hotarat sa iei tratamentul prescris la neuro. Sa stii ca pe sistem nervos se pierde Ca mult si cum tu ai avut in ultima vreme destule pe cap, incepand de la discutiile cu sotul pana la emotiile pentru carnetul de sofer, e foarte posibil sa fi pierdut in felul asta.
Beatrice, grozav patutul ca sa nu mai zic de lampita, tati al meu intreba daca se si roteste, se credea in discoteca LOL. O sa luam si revista, mama o mai cumpara cand pleaca la mosie ca citste in tren, e o chestie usoara plina de sfaturi, retete etc.
Elisor, pentru pix eu numai de spirt stiu si pe urma spalat dar la scaune mai greu:) Huse pana creste fata :))
Maysa, ce experienta cu cresa, sa iti dea dumnezeu putere, nu stiu cum as rezista.
OlgaM, uite ce vesti bune ne dai, se simte ca esti linistita, merge Maya si relatia cu sotul tau e buna, v-ati mutat intr-un loc minunat.Vezi cum se aseaza toate?
Ioana, muuuuult succes cu invtatul, sunt convinsa ca ai sa reusesti, lasa casa asa cum e, ai sa faci asta toata viata. Am mai dat un ochi pe pozele voastre, s-a mai schimbat Ana, e domnisorica.
Simiena , Tdi si celelate fete cu puisorii in plina eruptie dentara, ii pupam pe pici sa le iasa repede si fara dureri dintisorii. Si la noi se vedea un motz de canindar daca nu mai maraie cred ca a stagnat cumva, trebuie sa dau un search prin gurita sa vad cum mai e.
Adina, 4 kg?! Mi se pare excelent intr-o perioada asa scurta de timp. Succes si cu Pilates daca faci rost de el, pe langa faptul ca lucreaza corpul de cate ori mai prind pe la tv imi inspira multa liniste modul de lucru.
La ziua de tort ma inscriu si eu LOL.
Florentina, Maya e o isteata si o scumpa, o dau exemplu ca si pe alti pui de aici, m-ai omorat cu faza cu semaforul si cu dusul la cos. Teodora nu strange nici jucariile desi lucram la asta.
Fran, inca nu am dat-o pe gargarita in nici un fel de traznai de genul asta dar cand le vede imita animale :))) Nu stiu cum ar reactiona in ele, mai astept un pic.
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masina! Musai un rodaj pana la targul de toale!

La noi e bine, avem program destul; de strict si incerc sa ma tin de el pentru ca asa ii merge bine si ei si nici eu nu sunt stresata. Din pacate va trebui sa schimb din nou programul de somn pentru a ajunge in parc. Eu o scoteam pe la zece cu carutul si facea un somn si la ora 14 facea un nai de 3 ore. Ieri nu am mai scos-o afara dimineata - am avut si o gramada de treaba - si s-a culcat la ora 13 dar a dormit doar doua ore din pacate. Am iesit la 17.30 pe usa, am ajuns in parc pe la 18 si am stat doua ore. Incerc sa ajung mai devreme pentru ca se racoreste si se intuneca brusc, ma gandesc la vremea rea deja. Nu prea imi convine ca doarme numai atat peste zi dar seara pica lemn cu bibe in gura, aseara a dormit cu el in mana:) Adormea ea si inainte dar dupa o foiala scurta, ziua la fel, cinci minute de miorlaieli sau tipete dupa caz si gata.
La capitolul cazaturi noi avem numai in frunte busituri, o data s-a impedicat de un cablu si a cazut intr-un picior de scaun - vanataie din care mai exista o dunga - a doua oara a intrat cu capul intr-o usa si ieri a cazut de pe un scaunel ca nu stie sa coboare. Problema e ca asta nu merge, mai mult fuge si se duce in viteza peste tot. Merge numai pe varfuri de zici ca e pe poante, ultimele sandalute au ajusnsl a rebuturi dupa o luna jumate pentru ca le-a distrus la varf. De doua zile ii dau ghetute pentru ca sunt mai robuste si oricum seara e racoare in parc. Merge mai greu pe varfuri cu ele dar tot in fuga:) Sa nu va mai spun ce kilmetraj face, seamana cu mine cred, de cand intram in parc o ia pe alei si nu sta o clipa, am cornometrat intr-o zi si a stat abia dupa 50 de minute cat sa bea apa.

Elisor, eu stiu de examen coproparazitologic, d-zeu stie ce fac ei acolo:) Poate fiinf laborator privat dau pe loc, nu stiu ce sa zic.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, am gasit ce scria pe buletinul de analize.

Examen cu:
1. Ser fiziologic
2. Lugol
3. KAto miura.
4. Microscopie cu puncte cuantice fluorescente

Habar nu am ce inseamna dat kato miura ala ma da pe spate :)))))))))))))

Pozele mele

Mergi la inceput