Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
patriciaRO spune:
Fetele, daca luati revista faceti si voi o poza la ea ca habar n-am cum arata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Buna ziua ...
Cand am zis hop ca scap de lucrari s-au inmultit...abia astept de luni sa stau si sa o frec toata ziua acasa.Parca vad ca o sa-mi lipseasca munca...
Ieri cand am ajuns acasa ochiul Deliei era mai urat...iar taietura cu pricina se marise si colecta puroi.O sa-i ramana probabil semn si pentru asta voi bate niste asistenta idioate de la spital.Si tot ieri ca sa fie bine era sa mai cada odata dar de data asta sigur nu mai misca din cauza lui Bianca.Am zis ca iau foc de nervi...astia doi nu au grija nici de ei d-apai sa le mai las si plodu mic in grija...
Elisor ma tot tin sa-ti spun si uit de marimile lui Delia ...are 12,5 kg si 82 de cm...sa nu ma intrebi in ce standarde se incadreaza ca nu stiu...celebra era sa dea pe spate ca-i dezvoltata foarte bine...pacat ca nu pot sa-i imit mecla si tonul ei cand spunea asta...
Andra da la neuro nu-i asa rau...si oricum nu era cazul sa-ti faci probleme...dupa ce o sa treaca si efectul atropinei ai sa vezi lumea mai limpede...doar ca trebuie sa fii mai detasata si mai relaxata cu problemele zilnice...nu-ti mai face atatea griji si probleme...fii mai detasata...altfel ajungi ca mine
...
Olguta din America bine v-ati asezat la casa voastra ,provizorie...si chiar ma bucur ca cea mica s-a adaptata foarte bine...e o grija mai putin...
Cu Olguta din Canada confirm si eu spusele tale...o compatimesc desi nu o ajuta cu nimic asta...as vrea sa pot sa-i spun ca va fi mai bine dar nu am cum si sincer nu cred ca mai crede nici ea...doar sa aiba rabdare sa treaca timpul si sa creasca Tony... altfel va ajunge ca mine sa se intrebe oare de ce am facut copii...ca-mi era tare bine fara ei...
Gabitza nicio noutate despre masina?!Tot pietoni?!
Beatrice voi studia si eu revista,sa dau de ea la chiosc...
Adina pacat ca nu ai putut sa ti regimul asa cum era...eu l-am studiat intens inainte sa ma apuc ca mi s-a parut dubios...pana la urma mi-am dta seama ca este vorba de ceva chimic pentru ca nu avea logica...si l-am respectat intocmai mai putin chestia cu 2 litri de apa si s-au dus 8 kg...
Florentina mi-a venit alocatia Deliei pe un an si 5 luni...o gramada de bani...macar ii sparg pe toale la copil ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
www.dailyhappypill.com/funny_videos_yoga_breasts.htm" target="_blank">amuzati-va si voi ca eu m-am prapadit de ras (ce ti-e si cu dependenta de tzatzica)
Bea am citit cu greu articolul, pe alocuri mai mult am dedus.
Adina vroiam sa te intreb bei apa plata sau minerala, eu am ales deocamdata ceai verde cu lamaie, dar tare as bea apa minerala.
Eu nu vreau sa ma cantresc pana luni.
Nu mi-ar fi prea greu sa ma abtin daca n-ar trebui sa gatesc pentru ceilalti, ieri am facut varza calita si mirosul ma innebunea, nici macar n-am gustat-o desi imi place foarte mult.
Desi stie ca o cert cand o vad in picioare in patul nostru tot acolo se urca, azi mi-a cazut si a dat cu capul de dulap, of cate emotii mai are de gand sa-mi produca
Va rog daca stiti vreun remediu (in afara de spirt, radiera, cif, acetona deja folosite sau cumpararea altuia
) pentru scos petele de pix spuneti-mi pls, ca a avut grija maimutza sa-mi inaugureze noile scaune
Eli mami lui Andreas si Bianca
gabitzam spune:
Laura, masina e in parcare la Toyota. I se monteaza senzorii de parcare si alarma. Asa ca s-ar putea in seara asta sa o luam, uraaa!
Fac poze si va arat maine daca o luam diseara. Daca nu, maine.
Cind se deschide targul de tzoale? Sa ne faci o recenzie sa vad daca vin sau nu cu bani la mine. De data asta vreau pentru mine, ca are kupilu destule.
Cu ce o mai dai pe Delia la ochi? Ceva cicatrizant? Dezinfectant? Antibiotic?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
simiena spune:
Lui Elian de la 1 an nu i-a mai iesit nici un dinte dar de vreo luna e in niste lupte continue cu tot soiul de dureri si mancarimi-astept sa vad ce iese ca are toata gura cu gingiile umflate si se simt o groaza de dinti si masele .
OlgutaM-asa si fac de cateva zile - il pun sa mearga tinandu-l de spate si merge foarte bine dar protesteaza tot timpul.
Beatrice-azi in drum spre servici am cumparat revista asa ca tocmai am citit articolul si am vizionat cele doua poze .
Loreen-o pupam in cor pe Delia - sper sa-i treaca cat mai repede si fara probleme.
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
Tdi spune:
Ciao! v-am citit pe fuga intre alergat dupa kupil, gatit si curatenie, mi-e dor de zilele cand puteam sa stau pe indelete pe net cu pitik jucandu-se linistita sub scaun...
...momentan suntem in plina eruptzie de canini

...e teribil, abia astept sa-i iasa odata ca nu mai poate saraca! acum doarme ca i-am dat un calmant mai puternic insa cand e treaza sta tot agatzata de mine, nu prea se mai joaca, ofteaza si plange disperata din orice, i-e frica sa manance si sa bea, cu greu reusesc s-o conving eventual dupa un masaj cu gel calmant sa pape ceva iar daca uita si roade vre-o jucarie e durere...of, of!![]()
noroc ca-i vreme buna si o scot des afara, asa mai uita si ea de problema.
fug la datorie...v-am pupat!
Album Alyssa
andutzy spune:
Hello gagici!
Eli, sarumana de grija purtata, acum sunt chiar bine, a trecut si efectul picatruilor in ochi, se pare ca am dioptria +1, nu e mare, dar suficienta cat netratata sa dea astfel de simptome...Am fost la Optinova si maine dam si comanda de ochelari, cu protectie pentru calculator si heliomati(am fotofobie accentuata), ajung la vreo 4 milioane ochelarii mei, avand in vadere ca ramele cele mai ieftine ajung la 1.300.....
Bea, luat revista de dimineata si citit articolul de cateva ori! Ce mai, sunteti vedete!
Laura, sa vad negru in fata ochilor, mama draga, esti nascuta in aceeasi zi cu....soacra-mea!!!! Bine macar ca tu esti fata dulce, pupam pentru asta! 
Mai fetelor, sa mor, Dragosu a devenit mare folclorist! Nu e program tv pe care sa-l urmareasca cu mai mare placere decat Etno, are preferati printre cantareti si melodii...E adevarat ca atata timp cat sta cu bunica-mea in casa, mai mult asta vizioneaza...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Eli, pentru petele de pix, spirtul medicinal este sfant!
- 31.05.2005
andutzy spune:
Scuze, cand am citit intrebarea ta, nu am vazut ca ai zis in afara de spirt, aveam inca picaturi in ochi si nu vedeam clar, mai mult ghiceam
- 31.05.2005
gabitzam spune:
Gataaa, avem masina!
E super, mai frumoasa decit in pozele pe care le vazusem pe net. Inca nu i-am facut poze sa va arat, ca a venit acum pe seara cu ea. Costi daca s-ar putea ar dormi in ea diseara
A iesit acum sa faca o tura cu ea, cica sa vada cum ii merg farurile, si cum se vede pe intuneric.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()