Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 30
Androix spune:
Adina, pe protv, daca nu cumva vrei sa pierzi maretul meci...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
fran spune:
Buna !
Merci de raspunsuri ref. trenuletz, m-am prins si eu azi ca sunt niste hamuri de prins-nu cine stie ce da' oricum...Ma gandeam sa incercam in we daca nu sunt si alti copii sa-l rugam pe nenea care se ocupa de el sa stea pe aproape si sa-l opreasca la o adica...Iepu' s-a zgait si azi la el da' nu a mai cerut sa se urce. Azi i-am dat creta colorata-am gasit din aia care nu face praf-si asta a fost hitul zilei...
Monu-ref. vaccin varilix, pedi ne-a zis asa :dupa 18 luni il putem face oricand, noi hotaram daca si cand vrem. Eu am insistat sa ne zica si parerea ei si ne-a zis ca ea nu l-ar face inca, dar majoritatea parintilor aleg sa-l faca. Cica vaccinul e nou si imunitatea data de el nu e dovedita a fi pe perioada lunga-adica ar fi posibil sa faca acum vaccinul, dar pe la 20-30 de ani boala-ceea ce ar fi nasol. Dupa parerea ei varicela nu e boala super-nasoala si nu e chiar grav daca o face. Iar daca nu a facut-o pana in adolescenta se poate vaccina atunci. Sincer, nu sunt hotarata ce sa fac, dar in locul tau cred ca i l-as face Alexiei in ideea ca daca face ea varicela sigur ia si bebe mic
Androix-si eu zic ca e inghesuiala mare in Cismigiu, daca nu vrea cineva in mod special acolo mai bine renuntam la el. In Floreasca cum e in we?( noi nu am fost acolo niciodata...)
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andutzy spune:
Laura, despre ce targ este vorba? Eu nu cred ca mai ajung curand la C-tza, dar s-o trimit pe mama sa se zgaiasca si ea pe acolo, si asa e pasionata de tot ce inseamna tzoale...
Denisa, sa-ti traiasca sotul!
Monu, eu ii fac acum Varilrix-ul, daca o fi cazul, il mai facem o data in adolescenta, ar fi tare naspa sa faca acum varicela, mai ales ca nu e la varsta la care sa inteleaga sa nu se scarpine si s-ar umple de semne pe toata viata....
gabitza, ma inscriu si eu pe lista scaunelor plasate pe mijlocul banchetei, dar asta mai ales pentru ca la Dacie acolo se preteaza avand in vedere pozitionarea centurilor pe spate...Si daca Dragos ar sta cuminte in spate singurel si eu as fi la volan, clar as opta tot pentru partea dreapta a banchetei!
Fetele, e careva care cumpara hainute pt pitici din Bucur? Sunt curioasa daca au aparut hainute pt toamna si iarna ca parca vad ca la Baby Expo iar merg la pomu laudat si vin acasa doar cu pliante si baloane. Aaaa,scuzati, data trecuta am luat sosete lui pitic ieftine cica, nu de alta, dar daca in Obor erau 25 de ce sa nu le iau cu 40 de la Baby Expo? Daca va intrebati de ce, va raspund tot eu: ca sa nu se prinda sotul ca am venit degeaba si a indurat cu stoicism vacarmul de acolo fara ca eu sa cumpar ceva "mai ieftin"...![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)