Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
Florentina G spune:
Azi am batut mall-ul pana la ora 21.00. Cand am ajuns acasa mai ca imi venea sa merg in maini. Maya era la fel de obosita si abia am reusit sa o adorm, stiti cum e cand sunt obositi, parca mai multa energie au!
Faza tare a fost ca azi Maya a mancat inghetata si a reusit sa-si puna si in cap iar cand am trecut pe langa fantana arteziana de la parter mi-a aratat apa si a inceput sa se frece in cap ca si cand i-as fi facut baie. Cand am ajuns acasa s-a postat in fata baii si plangea sa o spal, imi arata cum sufla ea in spuma si se freca din nou in cap!
Androix, ne inscriem si noi pe lista! Singurul lucru care ne-ar impiedica sa venim ar fi o plecare la Fagaras despre care am discutat azi in treacat. Locatia stabiliti-o voi, eu nu vreau sa va dau peste cap, mai ales ca exista posibilitatea sa nu ajungem!
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Florentina G spune:
Am uitat sa spun, azi a fost Sf. Ana, ziua mamei mele iar eu ca o ignoranta ce sunt nu am stiut, am aflat abia pe seara cand o prietena de-a mea a sunat-o pe telefonul meu sa o felicite. 
Asa ca La Multi Ani Ana Ilinca si tuturor celor care poarta numele de Ana!
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
loreen spune:
Buna dimineatza...
Vai mama mea cine m-o fi blestemat nu știu ...vă spuneam ieri că mă duc cu Bianca la tuns și ca Delia rămâne cu tac-su ca pe urma sa mergem la cineva la un grătar,la curte.Zis si făcut numa că,când am ajuns,Delia era cazută și lovită la cap exact în locul în care mai dăduse și acum 23 săptămâni...I-am aruncat niște priviri demne de toate reprosurile dupa care mi-am văzut de ale mele.La un moment dat a trebuit sa plec din nou si cânad m+am intors am zis ca nu mai am respiratie...Era lovita in coltul ochiului drept cu sangele siroaie si umflata de nu va zic.Nu am mai intrebat nimic ca nuera cazul si am plecat de urgenta la o clinica particulara pe care o vazusem .Acolo mi-a spus ca de urgenta la spital pentru a o coase si sa-i faca radiografie.Ei bine am stat la spital la URGENTA COPII,o ora in care nu ne-a bagat nimeni in seama cu tot circul de rigoare facut de barbate-miu ...prioritate au avut tiganii si aurolacii ...Am zis ca innebunesc de nervi,Delia isi pierduse rabdarea,era somnoroasa si vroia laptele.Am plecat...nu au fost probleme care sa ma faca sa revin la jegul ala de spital unde azi sigur ma duc si fac un scandal monstru, iar maine am de gand prin pile,evident,ca doar traim in Romania,ma duc si fac reclamatie la director.Nu-i posibil asa ceva...sa stai cu un copil mic cu sangele siroind,plangand pe un hol plin de curent iar tu cadru medical sa ai o fata care nu exprima nimic,absolut nimic...
Acuma s-a trezit...nici nu va puteti imagina cum arata...are tot ochiul umflat,pleoapa si sub ochi...este vanata rau ...pur si simplu imi este rusine sa ies pe strada cu ea in ce hal arata pentru ca sunt convinsa ca lumea se va uita ca la urs la mine.Daca pot am sa-i fac o poza sa vedeti in ce hal este...Astept acuma un prieten medic sa o vada sa-mi spuna daca are rost sa ma intorc la urgenta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen, un pupic mare pentru Delia de la noi si sa ii treaca repede vanataia.

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
simiena spune:
Mii de pupici pentru Delia!Si sa-i treaca cat mai repede si fara probleme!!
Pun si eu cateva poze din vara asta-ce-i drept am fost cam lenesi cu pozele , nu stiu ce a fost cu noi.
cateva poze din vara asta
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
patriciaRO spune:
Salutici!
Ieri am fost la IKEA si i-am cumparat lui Alex patut, adica www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=14&productId=74346&langId=-12&chosenPartNumber=S19823979" target="_blank">ASTA si o lampita super faina care da stelute si alte chestii cand o aprinzi!
Si ieri Alex numai in pat statea sa se uite, iar cand a fost momentul de somn a marait. Dar pana la urma cand esti varza de oboseala nu mai conteaza in ce fel de pat, dormi., asa incat a a dormit bustean..
Uitati-l aici in camera lui cu patul nou:
PATUT SI LAMPITA
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Florentina G spune:
Loreen, mi se furnica pielea cand citesc cate a patimit Delia intr-o singura zi! E groaznic ce spui tu, nu-mi vine sa cred cata marsavie si mizerie poate exista intr-un spital. Sper sa nu fie nevoie sa mai umblati pe la doctori si mai ales sper ca Deliei sa-i treaca repede toate urmele. Pupici multi de la noi!
Elisor, uitasem sa-ti spun, legat de masuratori - eu habar nu am cati cm mai are Maya desi chiar as fi curioasa ca am observat ca este cam cu un cap mai mare decat copiii de varsta ei. La pediatra de familie nu mi-a masurat-o decat o data, cand a luat-o in evidenta iar de cantarit o facea numai la sugestia mea desi noi aveam clar probleme cu luatul in greutate al Mayei. O sa o masor eu cumva zilele astea si comunic datele ![]()
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
patriciaRO spune:
Loreen, off, imi pare rau ca iar s-a lovit Delia... Va pupam sa va treaca! Nasol cu spitalele si cu acelasi nenorocit de sistem. Intra cine vrea in fatza. Aici nu exista asa ceva... Iti iei bon si te duci cand iti vine randul, altfel se elimina chestia asta cu intratul in fatza!
uitati o poza cu Pifos cand isi strange jucariile, cum le pune la loc, una cate una dupa ce le-a imprastiat! Apoi le ia si le deranjeaza iarasi...![]()
SA PUN LA LOC
Si aici, restul de poze cum citeste el si cum sta afara pe balcon cu carticica in brate!
PIFOSUL
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Lista:
1. Androix & Filip (cand imi confirma si Andreea o trec si pe ea)
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia & Tati
4. Flori & Maya & samburelu' ![]()
5. Fran & Patricia
O sa reiau lista la fiecare mesaj al meu.
Loreen, doamne, nu se poate asa ceva. Mai dar spitalul ala din constanta e sub orice critica. Imi pare nespus de rau pentru Delia, sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede bubita.
Da si sotu asta al tau merita o mama de ... offf, oricum nu mai conteaza acum ![]()
Elisor, nici eu nu prea am ce sa-ti spun despre inaltimea lu Filipete pentru ca n-a mai stat la masurat de nu stiu cand. Nici in somn n-am mai reusit sa-l masor. Oricum are pe undeva pe la 78-80 de cm.
In schimb l-am cantarit aseara. 9.600. 

Cred ca sunt deja 2 sau daca nu chiar 3 luni de cand n-a mai pus un gram. A tot avut diaree si nici acum nu si-a revenit complet dupa cea din concediu. Inca face scaune multe si moi, urit mirositare si galbene. Am citit ca s-ar datora florei intestinale care s-a dat peste cap dupa atatea antibiotice. Am inceput vineri seara sa-i dau enterol dar mare lucru nu se vede decat ca nu mai face 5 scaune pe zi. Oricum luni merg la pedi sa-mi dea trimitere la copro ca nu mai stiu incotro s-o apuc cu el.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
fran spune:
Buna !
Mey eu una nu mai pot...in ultimele 3 nopti Iepu' s-a trezit din 40-in 40 de minute
-vrea apa, vrea lapte, vrea invelita-ba nu-i bine ca e prea cald, pampers-ul e full de la cat bea-trebuie schimbat...fara "lauda", da' cred ca "l-am luat" pr Tony al Olgai

.Azi nopate macar s-a culcat la loc dupa fiecare trezire, in schimb in celelalte nopti a facut pauza minim 20-30 de minute intre reprizele de atipeala...ii iese maseaua 4 si pare umflat si un canin...da' chiar asa urat sa faca...azi s-a trezit si cu febra-37,5-asta de la masele cred ca e...eu sunt chiauna de somn si tat'su la fel ca am facut cu randul...
Androix venim si noi la intalneala, daca isi revine cat de cat cu somnul pana atunci, altfel nu cred ca putem -noi- ca ea e fresh dimineata
Maysa-nepotelul nasei mele a mers la cresa de la 1 an si 9 luni, cu spaga se gasesc locuri oricand la cele de stat(el a mers din ianuarie). Si chiar nu s-a imbolnavit deloc-cel putin pana acum-desi e tot categoria "fotomodel" ca si Iepu'...singura chestie mai naspa e ca a invatat sa muste pe oricine nu-i face pe plac
![]()
Loreen-pupici Deliutzei si sa-i treaca repede "buba". Eu stau aproape de Belli reclama - reclama mascata si au hainutze frumoase, e adevarat, dar si preturi pe masura in general...crocodilii sunt in mod sigur mult mai scumpi decat pe la voi- gecutele de toamna au ajuns in jur de 1 mil, treninguri, pulovere croc-tot pe acolo...overall-350-370 etc. Dresurile zic si eu ca merita-in jur de 150 si sunt frumusele foc. Si am luat si ghetutze de toamna cu 750(romanesti)-din piele cu talonet, usoare etc..
Am fost in H la Valentza-am luat o gecutza cu 700- are 2 fetze-una de panza(gri inchis) si una din polar(gri-deschis). Mi-a placut ca se poate strange cu siret jos-ca Iepu' e subtirica si cam toate modelele drepte jos ii sunt largi. In schimb m-am ofticat de body-uri -foarte frumoase-da' numai pana la 1 an-mici- sau direct pt. 2 ani-prea mari si mai ales largi
. Gabi, Adina-daca mai treceti si vedeti ca au body-uri carter's de 18 luni sa-mi ziceti si mie plizzz...
Bea-fie-ti mila de baba si zi-mi si mie-UNDE trimit poza?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut