Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix si tati al nostru vine cu noi noi vom fi 4 in total.
Bea fain patul dar si mai buna e ideea cu globul.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am fost din nou cu Delia...radiografie nu are rost sa-i fac acuma ca nu se vede nimic,eventual tomograf sau rmn ceea ce nu accept pentru ca-i traumatizant ...La ochi unde a fost taietura va ramane semn, iar "machiajul"din jur va trece in vreo saptamana,asta daca nu va face si altele intre timp ca-i insistenta...sa-i dau cu hepatrombin si rabdare sa treaca anii...asta din urma daca nu se gaseste de cumparat nu am de unde face rost...

Cam asta a fost ziua mea de azi...sincer nu-mi doresc sa mai vine nici una insa nu depinde de mine ca bine ar fi...

Fran scumpe sunt peste tot...eu ma tot invart prin magazine sa-i caut incaltaminte si cand vad ce preturi sunt imi trece ...sub 800 nimic si merg chiar pana la 2 milioane si...iar la haine nu mai zic si mai nasol e ca nici nu prea ai de unde alege la noi...vorba aia sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine...decat sa iau ceva mai ieftin sicare pocneste la primul spalat sau iese culoarea mai bine ma lipsesc...

Cuscra poate cosmetizez eu spitalul cand vorbesc despre pentru ca nu-ti poti imagina cum arata...este de nedescris ...cocina este compliment...

Beatrice frumos patutul si chiar practic cu bara aia de protectie...mi-a placut...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Laura, subscriu la tot ce ai zis de SPITALUL CONSTANTA, loc mai jegos si cu angajati mai insensibili nu am vazut de cand mama m-a facut, acolo am pierdut prima sarcina, acolo am stat ore intregi cu tata pt un control la camera de garda, desi venisem ca "urgenta" cu salvarea, de pe drum spre C-ta....E horror, cu medici meschini, asistente la fel. Mai mult noroc am avut cand am fot cu sotul, la cardiologie am dat peste fete mai umane, chiar peste o doctorita care mi-a refuzat categoric banii....SANATATE MULTA SI REFACERE RAPIDA!
Bea, sa stapaniti sanatosi lucrurile noi, mi-au placut tare de tot! cred ca cu asa o camera frumoasa, ar sta si al meu singurel....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mai, fetelor, dati-mi si mie o idaee va rog de la ce as putea avea ameteli oribile, am impresia ca se clatina casa si atunci cand stau jos, fara sa fie cred de la o tensiune mica, deoarece beau cafea si tot degeaba. Ma asez in pat si am impresia ca se invarte patul cu mine, e jale....Eu ma gandesc numai la orori de genul tumori si de-astea...M-am trezit ca ma uit la Dragos si ma intreb ce s-ar face fara mine...Imi vine sa plang intr-una si tot intr-o ameteala o tin de 3 zile....chiar si dupa ce ma odihnesc...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sunt la birou, pe picior de plecare si m-am gandit sa va dau buna ziua, ca cine stie cand mai intru pe DC. Din marea doamna care venea la serv. de luni pana joi, am ajuns sa vin si in week-end. Sper sa se aseze lucrurile pe aici si sa am timp si de mine, de copii si de forum, bineinteles .

Laura, imi pare tare rau ca s-a luvit asa de rau Delia. Pupici d ela noi, sa ii treaca repede bubita! Si eu care vroiam sa ma plang de Stefan ca a cazut in cap peste spatarul canapelei si a fost pe punctul sa lesine de plans. Dar nu are nimic, nici macar o vanataie in plus (ca are vanatai si cucuie mai vechi).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Andra-poate ca tensiunea e ok dar e o problema de circulatie. Si eu am ameteli si la mine e o combinatie de tensiune mica-ramasa asa, apropo, dupa sarcina-inainte o aveam prea mare-si de circulatie-(atenuata cu ginkor fort). Oricum, cel mai simplu e sa verifici mai mult timp tensiunea-macar ca sa-i poti spune dr. ca in mod sigur nu e asta problema. Dupa asta elimina stresul, oboseala, discutiile in familie...etc

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andutzy, poti avea ameteli cum le descrii tu si de la oboseala si sress. eu aveam perioade cand ameteam brusc de ziceai ca a trecut trenul prin fatza mea.
Azi e o zi urata la noi. Alexia a dormit de dimineata o sigura ora si e fresh Ne-a umplut de nervi pe amandoi pentru ca nu mai avem rabdare si care mai de care tipa. iar eu simt ca ma duc cu capul
17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am avut o noapte de vis, adik a dormit pitica de la 20 pana la 8.30, fara suzeta, pe la 11 si ceva m-am dus s-o mai invelesc o data si am vazut ca-i fara suzeta, dar nu i-a trebuit. S-a trezit binedispusa.
Noua ei pasiune e sa se urce in picioare pe scaunel (nu cel de masa), il impingea prin casa si stateam linistita ca are ocupatie si cand o vad in picioare mi s-a oprit inima. Ea, perseverenta tot calare pe el vrea sa fie. Tb. sa-l ascund.

Laura mi-e mila de sufletul tau si de fatza Deliutei. Cand ma gandesc ca mi-a fost recomandata urgenta spitalului de copii de la voi cu atata insistenta de catre un medic in sejurul de pe litoral...bine ca n-am facut cunostiinta.
Eu am avut tupeul sa-i spun unei dr. oreliste ca n-are ce cauta in bransa de pediatrie atata timp cat nu e in stare sa vorbeasca unui copil, eram cu Andreas (avea 5 ani) si normal ca fricosul a inceput sa planga cand a vazut-o p-asta cu clestii de nas spunandu-mi pe un ton sec sa-i tin mainile. Pur si simplu a deschis usa cabinetului si a chemat urmatorul pacient fara sa incerce sa-i explice copilului ce naiba vrea sa-i faca. I-am zis ce i-am zis si am iesit cu nervii in gat din cabinet si rau mi-a parut ca nu m-am dus la director.
Mi s-a strans stomacul la imaginea sangelui siroind, sper ca e maai bine. Daca ai temeri in suflet legate de cazatura eu zic sa nu eziti sa-i faci RMN, nu e traumatizant absolut deloc, i-am facut Bibicului, doar stii. Plus ca ii poti da si 1/4 diazepam.

Florentina in 7 oct e chiar ziua mea, ar fi super sa ne vedem, iti garantez eu vremea buna, doar cand am implinit 30 de ani a plouat (si vremea era trista, d-apoi eu), in rest nu-mi aduc aminte vreo aniversare altfel decat insorita.
Ma uimesti de fiecare data cand povestesti de Maya.

Fran daca stau la rand caninii asteapta-te la recursuri nocturne

Bea cred ca si eu as dormi bine in patutul lui Alex, cat despre lampa e superba.
Eu zic sa pui lista asa cum e, poate mai vin doritoare, altfel nu o vom avea nici la anul si pe mine ma...mananca in palma de niste urari

Andutzy mergi negresit la dr. ca sa-ti spulberi temerile, e tare obositor sa ai ganduri negre

Androix chiar ca o trageti de ceva vreme cu scaunele astea moi, noi am tras-o cam vreo 3-4 saptamani, dar incet, incet si-a revenit...la nr. obisnuit de scaune (adik 3-4/zi), dar cu consistenta normala.

Denisa sanatate lui Cristian, ii pui si picaturi in ureche, nu?

Fetelor m-am ingrozit cate accidente mortale si cate victime au produs in ultimele zile, iar fetita lovita de moto, ma doare sufletul pentru bieti parinti. Cate tragedii

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Asa e, ieri a fost ziua Anelor.
Cu intarziere pentru toate cele care poarta acest nume frumos LA MULTI ANI ANA!

Cornelia hai mai, nici iarba nu creste duminica...

Simiena scoate niste mutrite Elian de-mi vine sa-l pupacesc tot, il vad si pe el cu degetelu'-n nas, asa face si Bianca de cand a descoperit ca are niste gaurele acolo

papam si plecam si noi la plimbare

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai ca am reusit sa-i fac niste poze domsoarei...nu-s artistice dar esenta conteaza...
www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060910&ctime=195118" target="_blank">VANATAIA SI CUCUIU'

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput