Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
elisor spune:
Laura m-am speriat vazand-o!!! Arata foarte urat lovitura in special cea de la ochi. Of mai pleci si la drum cu ea.
Poti incerca si propoderm sau cam asa ceva, e cu propolis.
Sa mi-arati cum mai evolueaza. Pupam sa treaca cat mai repede. 
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gusta spune:
Laura m-am speriat de ce am vazut.of un pupic de la Mara poate ii trece mai repede.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Astazi a fost o zi cu mult soare si am fost la ZOO... Mai fetelor, o imensitate de ZOO... Dar si 100 kr este o suma mare dar ai si ce vedea... Foci, tigri, maimute care stiu sa faca reprezentatie, fel de fel de maimutele mici, mari, camile, cimpanzei, o sumedenie de copii in parcul special amenajat pentru ei, apoi nu va mai zic cozi infernale la inghetata si am stat si noi la o coada mai mica ca sa-mi iau si eu una, favorita mea una cu 2 cupe, o vafa. Vafa care este suoer mistoaca. 20 kr. inghetata... Dar a fost super yamiiii! Apoi am asistat la o tanti care vorbea despre serpi si ptiu ca scoasa unul frate, dar nu stiu de unde... Si il tot plimba pe mana si le arata copiilor. Apoi L-am pus pe Pifos sa se uita la ursul polar, o nebunie si la unii mai inchisi la culoare si mici care se vedeau printr-un geam, se jucau aia de zor... Apoi am fost la elefenati in cusca lor si apoi pe undeva pe-afara... Am murit de ras la o faza cu elefantul. Dupa ce si-a facut ala nevoile, un ditamai caca, ziceai ca scoate paiele deja legate pe dansu', asa era de format,
apoi face omul si pisu ca vorba aceia... si stam si stam in ideea sa nu-l prind asa la foto si stam 10 minute dupa ceas, cred ca vre-o 10 l de apa a scos din el si ce credeti? ramane omu' cu scula ridicata si sta asa cu ea, dansand mai fetelor. Cred ca o fi fost de la circ, adus. Facea un pas inainte, unul in spate... Am murit de ras, nu altceva... Apoi cand credeam ca parcul s-a terminat, ne-am uitat pe harta care o luasem la intrare, trebuia sa traversam un pod si aia era a doua jumatate.Noi abia o jumatate facusem... Asa ca iata-ne in partea cu girafe, vacute cat casa, gaini, iepurasi, o mare broasca testoasa de uscat, defapt cam 2 care o luasera la fuga si am iesit din parc dupa vreo 3 ore timp in care vreo ora mi-a adormit si Pifosul ca era varza de oboseala...
uitati poze:
ZOO
Fran, poza o trimiti pe messenger la: rotaru_beatrice sau pe mail: beatrice_rotaru2005@yahoo.dk
Lista cu fete pana acum, ar fi asta:
Mygirl - 9.01.1978
Olga Tarziu - 20.01.1972
Monu - 30.01.1975
Ioanailincam - 1.02.1978
Babygirl - 9.02.1977
Fran - 5.04.1972
Androix - 27.04.1978
Blackpanterro - 6.05.1982
FlorentinaG - 21.05.1978
Mercedes 12.06.1970
Tamar - 12.07.1976
Beatrice - 15.07.1975
Tdi -14.08.1977
Simona filipas - 20.09.1974
Nelia - 22.09.1968
Elisor - 7.10.1972
Omustata - 20.11.1971
Gabitzam - 21.11.1967
Andutzy - 26.12.1978
Gabitz, daca vrei s-o iei tu s-o pui in fata, daca nu, o mai tine eu si cand se mai strang mai adaug si ti-o dau... sau cum crezi, atata ca trebuie adaugate in lista si fetele care mai zic ca vor...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Loreen nasoala rau lovitura... off, mai!
Ma bucur ca v-au placut lucrusoarele... Era asa de vrajit de lampa, numai cu ochii la ea.. uita ca mai trebuie sa se si culce...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Tdi spune:
Ciao fetele!
nu v-am mai scris zilele astea din lipsa de timp si energie...a mea, ca a piticei este de-a dreptul exploziva!
ne luptam din greu cu dintzii, dupa lupte seculare care dureaza de 1 an avem 4 sus, 4 jos si 4 masele, nu stiu ce mai urmeaza dar suntem praf de oboseala ca dormim pe apucate si-n concert pe care nu-l doresc nimanui...azi noapte de exemplu m-am ridicat din pat de 15 ori, n-am mai calculat si trezirile la care nu m-am prezentat la patul printzesei ca se calmase singura.
ca sa fie tacamul complet suntem bolnavi si eu si sotzul, mie mi-e rau, ametzesc si m-am cam umflat (banuiesc ca de la anticonceptionale) iar tati are gatul si umarul blocat si-l doare rau de tot...iar pitik ne alearga de ne rupe!![]()
hai ca m-am plans destul!
am uitat sa va zic c-am facut papanasi...au iesit ![]()
![]()
...beh, macar mi-a trecut pofta!
am vazut bubele Deliei si mi-a stat inima-n loc, o pupam sa-i treaca repede si fara urmari!!! si eu sunt tot timpul in tensiune ca maimutzica mea mai nou se indeletniceste cu alergatul pe pat si canapele si vad numai scenarii nasoale in fatza ochilor!
hai ca merg la culcare, sper sa avem o noapte linistita si sa pot intra maine pe aici sa va scriu mai multe.
Album Alyssa
ioanailincam spune:
Seara buna. Ce mai faceti, de fapt de voi stiu, ca am reusit sa mai citesc pe ici pe colo (desi nu chiar in fiecare zi, ceea ce nu prea are precedent la mine
), de mine nu mai stiu
Traiesc o epopee care nu se mai termina, cu actiuni si activitati care ma depasesc. La munca nu stau o clipa, nici macar mailul nu mi l-am verificat vreo 4 zile, acasa vin cheauna, stau un pic cu Mogo, dar am scapat de partea cu culcatul ca eu trebuie sa invat. Asa ca bag un studiu mic pana simt ca mi se inchid ochii si gata ziua.
Sa ma laud ca totusi am fost la o nunta in week-end, si cu barbatul ca initial nu era si el programat sa vina, dar asa de mosnegiti eram ca abia am dansat un dans si la 2 am spart usa sa bagam somn. Ca un facut Mogo, care a fost culcata tarziu aseara pentru ca nu avea rost sa incercam sa o adormim cat noi ne fataiam prin casa, a dormit pana spre 9, iar pe la 10.30 a adormit-o iar barbatul si a dormit pana la 13.40
. Daca stiam ce regal de somn ne asteapta poate stateam mai mult la nunta, mai ales ca dupa ce am dansat dadeam semne de revigorare.
Cam cu asta ne laudam cu alte cuvinte, in rest nimic naucitor prin comparatie cu ultimele vesti legate de schimbarea slujbei. A, Elisor, ca mi-am amintit, intrebai cum a fost prima zi de munca dupa contzed, ei bine a fost glorioasa: am stat pana la 23.30 pentru ca am avut o sedinta; imi venea sa ma intind pe masa de consiliu sa dorm pentru ca veneam dupa cateva nopti cu 4-5 ore de somn si chiar imi propusesem sa ma culc mai devreme.
Beatrice - dupa tot ce ne-ai aratat de la IKEA, m-am hotarat; nu mobilez camera Anei pana nu deschid si la noi; nu mai stiu exact cand se preconizeaza chestia asta, parca la anul, dar cu camera ei chiar nu e graba. SUnt curioasa totusi daca preturile vor fi cat de cat accesibile.
Laureen - vai de biata Delia, pupam dulce sa-i treaca. Barbatul avea o sugestie, ca a vazut intamplator pozele: sa le stergeti, nu de alta, dar cand vei fi in carje la 80 de ani s-ar putea sa ti se smulga din maini din cand in cand ca sa isi ia revansa![]()
Andutzy - nu ma pricpe la dureri de cap si ameteli, du-te mai bine la dr ca nu e normal. SI apropo de patile, cred ca ma bag pe vitamine, unele cu magneziu, unele cu lecitina. Ceva recomandari?
Gabitza - vin si eu la BabyExpo, desi dupa amenda cu nunta, unde a venit si barbatul neprogramat nu stiu de ce mai merg. Dar nu pot rata momentul, eu nici macar nu imi propu sa nu ma duc![]()
Intalinre: as vrea sa pot veni si eu, dar sincer nu promit; e mult prea complicat, nu inteleg de ce noi in week-end nu reusim sa tinem programul copilului, nici orele de masa nici de somn. Asa ca la ora aceea cine stie in ce faza ne vom afla; dar urmaresc locatia si poate apar.
Cred ca mai erau multe de zis, dar memoria ma lasa (hotarat lucru: am neoie de lecitina). A, da programul de masa al Anei (in timpul saptamanii, ca in week-end...):
3-4-5 - 250 ml lapte
8.30-9 - 200 ml lapte sau mai putin daca a mancat dupa 5
11 - fructe cu biscuiti (un mar mare sau 2 piersici, asa ii dau eu, bona ii da mai putin)
13 - piureul de bebelusi (250-300 gr)
16 - un iaurt (200 ml)
Pana la culcare: - pufuleti, biscuiti stiksuri
20 - 250 ml lapte cu 2 masuri de cereale.
Ideea este ca din cauza ca ultima masa cat de cat consistenta este la ora 16 se trezeste noaptea de foame, asa ca din seara asta am inceput sa-i mai bag o masa sanatoasa seara, sunt curioasa sa vad rezultatele.
Gata, va las acum, ca vreau sa-i trimi si eu poza lui Beatrice. As mai pune si ceva poze, dar deja e tarziu. M-am uitat si pe pozele de la nunta, din pacate sunt cam incetosate pentru ca picau aiurea luminile. Va pup si sper sa intru mai des.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Loreen, am ramas fara cuvinte. Un pupic mare pentru Delia.
Elisor marti mergem la pedi si atunci vom afla si noi ce inaltime are maimutza.
Program masa
- 7.30-8.00 = 180 ml lapte
- 10.00 = 250 ml suc de fructe+ 2 biscuiti
- 16.00 = maxim 10 lingurite de mancare gatita + ceva carnita
- 18.00 = un iaurt sau un biscuite
- 21.30-22.00 = 240 ml lapte + 2 masuri de cereale
Cam atat de la noi ca azi a fost uracioasa. Abia astept sa iasa maseaua!

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
monu spune:
ola,
imi beau rapid cafeaua in timp de alexia bea laptele. afara e racoare - 9.4 grade C.
sunt terminata de somn pt ca dra nu a prea dormit si plangea in somn.

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Aurasa spune:
Buna mamici si bebici,
Iar apar, iar dispar. Am avut o luna de cosmar. Lui Catalin i-au erupt 4 maselute intr-o saptamana, iar peste 2 saptamani toti 4 caninii. Am turbat toti 3. A salivat intens, se inneca, plangea, luat in brate de tati si plimbat, linistit copilul, culcat la loc, si dupa cel mult 2 ore o luam de la capat. Cand au aparut coltisorii, am rasuflat usurati. Dupa o saptamana, iar plansete, iar ros tot ce intalnea in cale, de data asta cu febra mare si stare proasta. Am ajuns cu el La Grigore la camera de garda. Ni se presciu calmante si antitermice. Dar nu lua nimic pe gurita, asa ca l-am chinuit cu supozitoare sa nu ii mai creasca febra (a ajuns pana la 39.5). Si uite asa, o saptamana a mancat Catalin numai lapte si apa. Abia vineri a mancat o jumatate de banana, apoi a inceput sa manace mai binisor. Acum e bine. Parca are baterii in fund asa fuge de colo-colo.
Capacx peste toate, pana acum nu am avut nici o greata cu bb 2, dar de cand a inceput stressul cu maselutele, m-am rastit la buda cu folos, indiferent ce mancam. Acum sunt obosita si plina de rau, dar sper ca acum o sa imi revin , ca a trecut stressul cu masele si canini in eruptie.
Ma duc sa imi culeg copilul dn baie ca a fugit peste tati.
Mai vb, sper sa vin si cu vesti mai bune
Aurasa
12+ si
Catalin (3.06.2005)
gabitzam spune:
Offf, Aurasa, bine ca au trecut cu toatele! Numai de asta nu aveai nevoie acum cu bebitzu mic in burtica. Pupici la Catalin si la burtica. Odihneste-te ca sa-ti revii, daca poti.
Zilele de nastere - am pus pe prima pagina, sub lista copilutzilor, lista cu zilele de nastere ale mamicilor. Daca e vreo greseala sau daca mai vrea cineva pe lista, sa-mi dea un semn. N-am mai pus si anii, doar zilele de nastere, si am subliniat luna in curs, sa stim pe cine pupam mai repede ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()