Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
elisor spune:
Neatza!
Ioana ma bucur sa aud ca mai dai de veste, desi eu nu prea vad diferenta in bine a programului la noua slujba, dar or fi alte avantaje. Uau ce diferenta la cantitatile de lapte intre Mogo al tau si Bibi a mea. Noi daca ajungem la 350 ml e bine, deci jumate, of.
E in parc o fetita care aduce cu Ana si de cate ori o vad (aproape zilnic) ii zic lui Bibi "uite, a venit si Ana", desi habar n-am cum o cheama.
Spor la invatat!
Bea stiu ce fain v-ati distrat, am fost si eu acum 2 ani la Artis in Amsterdam de la deschidere si pana cand s-a inchis, era 25 euro intrarea, 100 kr cat inseamna in euro? Faine poze.
Tdi mi-e groaza sa-ti spun ca vin caninii si e ce poate fi mai rau, dar daca suferinta a fost la apogeu pana acum poate s-o mai indulci eruptia astora.
Asa merge si Bianca in pat in picioare si nu-mi place deloc, ca am noptierele mai sus decat patul si si la Andreas au fost cosmarul meu.
In rest sa va faceti bine!
OlgutaM pe unde esti? Ai ajuns in Princetown?
OlgaT hai, mai, revino aici. Eu ma gandesc la multe din fete, dar parca am obosit sa le tot chem la rampa...
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
elisor spune:
Aurasa groaznic trebuie sa fi fost, sa inteleg ca aveti dantura completa, nu?
quote:
m-am rastit la buda cu folos

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
Am facut niste schimbari in felul cum dormim, ca nu mai suportam canapeaua. Ca avea o stinghie fix in mijlocul meu si deja nu ma mai puteam misca dimineata cit eram de teapana, si deja aveam dureri care se lasau in jos pe picior. Asa ca l-am trecut pe tati pe canapea in sufragerie (daca doarme la perete nu are parte de stinghia cu pricina) iar eu cu Andrei am trecut in camera lui. Deocamdata tot impreuna, sper sa-l pacalesc usor-usor sa-l transfer iar la el in pat.
Dar aseara era asa fascinat de schimbarea locului si de descoperirea a chestii noi de explorat, ca nu voia sa doarma. Toata noaptea m-am tot trezit sa vad daca mai e in pat
Ca de pe canapea nu avea cum sa cada, eram eu la margine. Bine ca patul este foarte jos si nu-i chiar grav daca pica jos. Aseara tot imi aminteam de Fran cind zicea de Iepu ca a cazut si nici macar nu s-a trezit, si-mi imaginam cum ma dau eu jos dimineata si-l gasesc pe Andrei dormind pe jos
Ma gandeam ca o sa se sperie sa se trezeasca in alt pat dimineata. Nici vorba! S-a trezit, s-a dat singur jos din pat si n-a zis nici pas. Eu eram in sufragerie si beam cafeaua cand aud lipa-lipa pe gresie si il vad cu gura pana la urechi si cu mielul in brate.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
monu spune:
Gabitza, faina faza cu lipa-lipa
cred ca e tare haios sa il vezi asa la prima ora. Dra el doarme linistit in pat? ca a mea se invarte prin tot patutulde o gasim prin alte colturi. iar cu noi in pat cateodata doarme perpendicular. cu capul pe tati si picioarele pe mine.![]()
deja se simte ca vine toamna.
e din ce in ce mai racoare dimineata.

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Si Andrei se invarte prin tot patul, de aia imi faceam griji ca ar putea cadea. Toata noaptea pipai dupa el linga mine prin pat si citeodata dau de capsor, citeodata de fundulet, citeodata de niste talpici
Oricum pup tot ce gasesc ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
denisa73 spune:
Elisor nu ia dat de pus picaturi in ureche,a zis ca otrivenul ajuta deajuns in nasuc.
Data mea de nastere este 14.12 1973.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
andutzy spune:
Buna!
Laura, aseara m-am uitat cu sotul la pozele Deliei si ne-am cam ingrozit, sotul o tot tragea cu "manca-i-as ciocul ei, saracuta ce a patit", ti-am zis, a placut-o f mult...Pupici de la noi toti sa-i treaca repede si semnul sa nu se vada prea multa vreme.
Gabitza, cand Dragoselu nu se simte bine sau e agitat il mai luam cu noi in pat, dar e mai mult chin decat somn, desi dormim cu el in camera, doarme la el in patut, macar atat daca singur nu vrea...
Aurasa, tinem pumnii sa nu mai treceti prin de-astea, pe noi ne chinuie dantura de la 4,5 luni dar din fericire fara diaree sau febra. Insa nopti nedormite la greu si cel mai rau a fost la primii si la masele...
Ioanailinca, bine ai revenit!
M-am programat azi la medicul de familie, la 14.30 trebuie sa fiu acolo si abia astept deoarece mi-e din ce in ce mai rau, ametelile sunt acum cumulate cu durere si greutate in cap si parca o usoara stare de greata
. oricum pofta de mnacare nu prea mai am de ceva vreme, mananc din inertie si de-aia ma si ingras. Mai nasol e ca nu e doctorita noastra de familie, e in concediu si mi-au dat bon la altul, dar poate e tot raul spre bine, deoarece ea e cam cu capul in nori...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Andra iti tin pumnii si astept sa te intorci cu niste raspunsuri...acum ma pregatesc sa fac budinca aia cu gris ce-ai postat-o la un moment dat
Eli = Bianca + Andreas
gabitzam spune:
Foarte buna budinca aia, am facut-o si eu o data, dar am mancat-o eu toata
Ca iedul meu n-a vrut sa se atinga de ea.
Cred ca o sa mai fac o incercare, dar ce ma fac daca trebuie iar sa ma sacrific si sa o maninc tot eu? 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)