Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Simiena rabdare ca isi va da drumul la mers cand va fi sigur pe el, asta poate fi cand nu te astepti, trust me!
Sanatate la toti 3.

Denisa cum se mai simte Cristian? Mai face febra? Ai trecut pe antibiotice?

Laura ma bucur sa te vad aici cu noi...gandurile mele te vor sustine luna asta pentru ca stiu cat e de dureroasa pentru tine.
V-ati mai intalnit joi?
Bubele au inceput sa faca o crusta ca o gamalie de ac si sa-si reduca diametru, altele noi nu au mai aparut. Le-am dat si Claritine.
Dan pare sa nu aiba urmari cu dovleacul, in orice caz prostia lui m-a speriat.

Adina 20 de caini????? Inteleg iubirea de animale dar intr-un apartament e totusi exagerat...eu am in stanga si-n dreapta doi vecini cu caine si cand sunt plecati la servici isi spun fiecare oful, macar aud stereo , d-apoi 20???
Totusi Aviatiei e o zona selecta, nu? Ramane Ema fara perete lui Winnie

Gusta e greu sa conlocuiesti cu santierul, dar rezultatul final merita efortul, asa am zis si eu cand am inceput, dar s-au tergiversat lucrarile de mi s-a acrit si incepusem sa regret investitia, dar nici cum era inainte n-as mai vrea

Daca sunteti as vrea sa facem o listuta temporara (stiu, iar listute), daca asta e, cu inaltimea copilasilor sa am o idee pe unde ne situam, ca mie tare mica mi se pare Bia, Stefan e cu un cap mai mare...e doar o idee, treceti cu vederea

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix asa de completa e , aia-i geaca de munte, sa inteleg ca la iarna ne vedem, hai?

Hainute frumoase am vazut si la quelle, nemtesti. Eu am comandat 2 lampi la ei. Si astept catalogul special cu moda pentru copii.

Aici e soare dar bate un vant nu prea prietenos. Doarme matza si sunt cu ea in camera ca sa nu mai risc vreo trezire, apoi papam si iesim in parc ca spre seara parca vad ca se strica vremea
Eu am comanda zilnica de muffinsuri de la Andreas si lui Bibi ii plac foarte mult, cum vede ca scot tava din cuptor intinde mana sa-i dau.

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!!

Hai ca m-ati binedispus pe ziua de astazi!
Fran, m-ai facut curioasa si am recitit postarea mea..... mda, asa se intelege, ca vreau sa-mi las copiii acasa si sa-mi fac de cap..... dar eu am vorbit de copii la plural gandindu-ma la toti ai nostri de aici... ca doar suntem in familie!

Laura, ti-am urmat exemplul si am trecut peste starea aia proasta in care ma aflam. Realitatea e ca sunt probleme mult mai grave pe lumea astea dar cand trecem printr-o deceptie ni se pare ca a noastra e cea mai rea. Nu avem alta solutie decat sa privim inainte cu incredere, sa ne gasim alinarea in orice lucru frumos si de multe ori banal care ni se intampla. Data trecuta nu am avut problema cu depresiile in timpul sarcinii si credeam mie nu are cum sa mi se intample dar se pare ca tocmai ce am depasit una!

Andutzy, te inteleg foarte bine si imi pare rau ca te confrunti cu rautatile soacrei tale. Cert este ca sotul tau, oricat ar vrea nu poate ramane insensibil la "suferinta" mamei lui, probabil ca i se pare ca orice remarca venita din partea ei nu poate fi decat cu buna intentie. Asta pentru ca pierderea socrului tau este atat de recenta. Nici eu nu cred ca m-as fi descurcat mai bine in locul tau, poate ar fi o idee buna sa-l lasi pe sot sa se implice mai mult in cresterea lui Dragos, sa vada si el ce inseamna sa fi legat clipa de clipa de un copil si atunci poate ar fi mai in masura sa faca acuzatii si remarci la felul cum il cresti tu. Cere-i parerea cat mai des cand e vorba de o situatie mai diferita, intreaba-l el cum ar face in locul tau, ca ar trebui sa vina si cu o solutie mai buna daca are atatea reprosuri de adus.

Maysa, bine ai revenit!

Androix, vad ca se pricepe al tau sot sa faca cumparaturi pentru Filip! Mi-a placut mult gecuta de iarna! Tu cu ce te-ai ales de la Madrid?

Gusta
, stiu ca ti-e greu dar mai stiu ca tu esti puternica si o sa depasesti si situatia asta! Imi lipseste optimismul si umorul mesajelor tale de alta data!

Simiena, sanatate multa intregii familii! Poze cu Elian nu ne mai arati si noua, ca tare e scump!

Nelia, inceputul e intotdeauna mai greu! Curand va deveni rutina, o rutina placuta avand in vedere ca esti asa de incantata de tot ce inveti acolo. Nici nu o sa-ti dai seama cand vei reusi sa te exprimi in limba lor... e la fel ca si cititul in alta limba , la inceput te concentrezi prea tare si pierzi ideea dar pe parcurs nici nu-ti mai dai seama ca nu citesti in romana.

Elisor, mi-ai facut pofta de briose! In seara asta e musai sa facem si noi! Iar de santier, ce sa zic, eu am noroc ca Maya nu e asa sensibila la zgomot! Daca apuca sa adoarma se mai trezeste doar daca viseaza ceva urat, altfel nu. Cred ca pe mine ma mosteneste ca si eu am somnul greu! Pe 7 octombrie venim la o nunta in Brasov si planuim sa stam tot week-endul acolo. M-as bucura sa fie vremea frumoasa si sa ne putem vedea.

Adina, e greu de imaginat ce spui tu de vecina ta cu cainii! Nu exista nici o organizatie unde sa va puteti sesiza? Eu sunt disperata din cauza cainilor din fata blocului care se vor muta in holul blocului cand va veni vremea rece. Sunt protejati de vre-o doua-trei familii din bloc si ori de cate ori i-au adunat hingherii la cateva zile au aparut iar. Avem noroc ca femeia de serviciu este harnica si curata tot timpul dupa ei dar sunt si zile in care mirosul este insuportabil, ca sa nu mai spun ca sotul meu s-a trezit de doua ori cu purici pe el!

Maya fredoneaza intr-una melodia piticilor din Alba ca Zapada si imnul Stelei.
Ieri am inapoiat CD-urile cu Baby Enstein si nu am apucat sa-i copiez decat unul. Azi cum s-a trezit a inceput sa planga aratand cu mana spre DVD si imitand toate animalele din filmuletul ei preferat. Noroc ca am apucat sa i-l copiez in laptop desi nici nu a vrut sa se uite initial, ea stiind ca nu acolo vedea de obicei calutii si vacuta!
A invatat sa arunce la cos ce nu-i trebuie, azi tacticoasa a mancat un strugure si a venit sa arunce ciorchinele la galeata cu o asa naturalete...
La semafor cand vede culoarea rosie imi arata cu degetul "nu, nu , nu" iar cand se face verde spune "gataaaa".
Zilele trecute l-a simtit pe bebe cum a miscat si s-a cam speriat. O tineam in brate, s-a dat jos si s-a asezat langa mine nestiind daca sa ma mai atinga sau nu pe burta.

Vad ca de intalnire nu se mai pomeneste nimic. Mai devreme am deschis repede computerul, sperand sa nu fi ratat informatiile si intalnirea sa se fi terminat deja! Daca nu intervine altceva cred ca o sa dau o fuga pana in Mall, trebuie sa cumpar un cadou pentru nasa noastra si un altul pentru o Marie cu care nu am apucat sa ma vad!

Va pup pe toate!

Tina 24+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

In asteptarea consortului acasa ca sa stea cu plodu sa pot pleca la coafor( nu pentru mine...sa o tund pe Bianca ca mi-a facut creierii rotunzi)am zis sa mai trec pe la voi...

Mai da greu va urniti la intalniri zau asa...la noi e simplu...ceva de genul zis si facut ...joi am fost evident la fantanile lui Mazare unde ca de fiecare data am alergat care-ncotro dupa copii,dar macar doua fraze tot am schimbat intre noi,nu stiu cat de coerente au fost...

Florentina tu ai dreptate in ce spui,Nelia la fel, insa eu una recunosc ca sunt predispusa la depresii si inca la unele rele de tot ...de aia am si cerut ajutor de specialitate...sper sa si ma ajute cu ceva
Insa la mine a doua sarcina a mai fost mai depresiva decat prima,grijile mai multe, gandurile mai negre...poate unde stiam ca se dubleaza problemele...Dar capul sus ca macar ai ajutor si daca e poti evada pentru 5 minute singura ca sa-ti versi oful...

Adina sa mor ...unde naiba tine frate nebuna aia 20 de javre?!E dusa rau...nu se gandeste ca-i mediu proprice de infectii?!Ca de deranj si restul nu mai zic....

Monu nu am facut nimic deosebit...o zeama aita,o supa de fapt ciorba de rosii,un gulas cu vita daca l-o manca Delia si fasole verde cu pui si smantana...maine fac dulciuri...adica mufini ca si mie imi ploua in gura dupa ei...

Cuscra faine tare hainutele...jaca aia de iarna mi-o placut tare tare...iar pozele stilul sexi balamuc il prind pe domsorul Fizz...tu nu te-ai putut lichi de-o vizita la MAdrid?!

Elisor

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma bucur ca v-a placut domnisoru Fizz. Normal ca se pricepe la cumparaturi de copii Mihai daca acolo erau reduceri la greu, hainute super multe si super frumoase (nu ca la noi) si chiar si cele care nu erau la reduceri erau mult mai ieftine decat la noi. Cum dreq parca am fi paradisu milionarilor in dolari la ce preturi avem
Eu nu aveam cum sa ma lipesc de o vizita acolo ca a fost prea din scurt si numai avionul era dus intors 579 de euro. Asa ca... In schimb m-a cadorisit si pe mine cu o geanta de piele italieneasca care a costat 14 euro si cun ceas de mana foarte dragut.

Vorbeati de mutare. Si pe mine ma bate gandul de mult timp. Pe Mihai tot incercam sa-l conving dar cand am vazut ca e chitit sa ne mutam direct la casa (cine stie cand?) si sa nu renuntam sub nici o forma la apartamentul nostru, zicea el sa ramana pentru copii, l-am lasat in pace. Dar spre bucuria mea (si spre necazul meu in acelasi timp) a inceput si el sa-si doreasca sa ne mutam, din cauza problemelor cu izolatia si a vecinilor nesimtiti. Asa ca m-am uitat putin pe la preturi si m-am cam luat cu mainile de cap. Bine si pretul ap. nostru a crescut dar si la cele de 3 si 4 camere. Si apoi nici nu stiu inspre ce cartier sa ma orientez. Zau daca nu m-ar tenta tot colentina. Dar parca vad ca se ridica soacra-mea cu pretentii sa ne mutam in berceni si iar o sa fie revolutie in familie. Ca la noi cumparatul ap. in colentina si nu berceni a fost cu cantec acum 6 ani

Cat despre inatlneala, chiar ca ne urnim greu. Uitati si voi vremea sa strica din ce in ce si noi parlamentam aici de zor Eu propun ziua si ora: saptamana viitoare sambata, 16.09.06 la ora 16:00 zic sa ne vedem cu copil, sot, purcel si cine s-o mai nimeri sa vina cu noi si intalnirile ca intre fete sa le lasam pentru la iarna, la o cioco fierbinte si o barfa proaspata.
Voi propuneti locatia. Eu pot oriunde si sper s-o pot aduce si pe mama lui Eric cu mine, daca n-o putea sa vina sotul ei cu masina.
Incep lista:
1. Androix & Filip (cand imi confirma si Andreea o trec si pe ea)
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia
4. Flori & Maya & samburelu'

La tvr1 e monster inc. si fi-miu e cu okii lipiti. In afara de baby nu se uita la nik la televizor decat la reclame. Am incercat sa-i pun desene animate, d-alea frumoase cu cantat si alte alea si nu l-a interesat mai mult de 5 minute. Acum a stat vreo 10 minute cu tac-su care acum l-a lasat singurel ca vb. la tel si el se uita nemiscat pe canapea.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen-la Saturn la hotelul Diana vom fi incepand din 11.09 pana in 15.09. Ideea e ca, voi putea doar dupa ora 16 deoarece am convocare... dar ne putem intalni dupa daca ai timp si cu celelalte fete care sunt doritoare.
Imi duc si plozii dupa mine si bona care va avea grija bineinteles de ei ca doara nu i voi lasa in camera singuri.
Daca doriti sa ne schimbam nr de tel sa mi scrieti pe pm.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,venim si noi3 la intalnirea de sambata viitoare.Propuneti locatii,noi venim oriunde.:)

Azi mi-a demonstrat Ema ca poate fi geloasa.Am fost invizita la prietena mea care are un bebe de 6 saptamani. Moooama ce suparata era cand a vazut ca nu-l mai las din brate pe Andrei. Adevarul este ca eram topita dupa ghemotoc.L-am luat in brate si cauta sanul.M-am topit toata.Este un macacios.Toata ziua e la tzatza.Are 5kg deja,desi din spital a iesit cu 3kg.Ema urla de-a dreptul si incerca sa se urce pe mine.Daca nu-l luam pe bebe in brate,il pupa si-si punea capul langa el,dar cum ma atingeam de el,cum tipa.:)Andrei a si varsat zdravan pe mine din prima.Cum l-am ridicat din pt,cum mi-a servit un jet de lapte direct pe bluza noua.Iar eu eram asa de frumos imbracata.Imi luasem pantalonii mei preferati care in sfarsit ma cuprind. Da' eram asa de mandra ca nici nu m-am dus sa ma spal.M-a sters Andra cu un prosop.Am imortalizat totul pe camera.Sa mai creasca Andrei si o sa-i spun ce mi-a facut cand l-am luat prima data in brate.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Androix in principiu venim si noi la intalnire cu tot familionul.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Da elisor, de diseara intra pe antibiotice,am fost din nou cu el la urgente fiindca a facut din nou febra.A zis ca are un inceput ce otita si ia dat amoxicilina.Nu mai avusese saracutul de 3 luni otita,iar antibiotic nu mai luase de o luna...
Va pupic pe toate!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara,azi am fost la Ploiesti cu sotul la o convocare din partea unor distribuitori de hrana pt pet shop, ne-a prins si noua bine o iesire fara pitic, am mai condus si eu, cel putin din ploiesti pana in bucuresti doar eu am condus .Moama, ce mandra sunt!!!
Pe drum cat am condus am avut si o discutie educativa cu sotul meu, care a recunoscut ca ma-sa ma "tricoteaza" zilnic de fiecare data cand vorbesc la telefon,dar m-a asigurat ca nu il intereseaza, daca ii mai accepta niste idei, nu trebuie sa ma ingrijoreze, de-astea de-astea. M-a mai linistit putinel, desi tot cu ochii-n paispe trebuie sa stau.
NU ma simt bine deloc de 2 zile, am niste ameteli ingrozitoare, nu stiu de la ce, imi fac tot felul de ganduri negre, deja ma vad cu tumori pe creier doamne fereste si pe dragos crescand fara mine.... E clar, sunt super obosita, revin maine....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput