Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

La mine este in continuare santier.De citit va citesc tot timpul dar sincer nu am ce sa va scriu ca deja problemele pe care le am incep sa ma depaseasca si pe mine.De asta nici nu vreau sa scriu ca sa nu stric atmosfera de aici si problemele mele nu isi au locul aici la strunfi.

Pup toti copilasi si pe mamici.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sunt o lady ce pielea mea...barbatu spala plodu si eu ma lafai pe net...asa un pic ca apoi imi vine mie randul la culcat plodu si tare mi-e ca ador langa el...

Beatriced am citit ce mi-ai recomandat de manacare...mersi mult...numa ca eu nu am timp de facut tot timpul asa ca o sa ma rezum la retetele tale doar in we...ca altfel trebuie sa fac mancare pentru toata saptamana...
Clatitele arata mirobolant...si chiar am sa ma lafai si eu maine in cratite...

Gusta vezi sa nu ma depasesti pe mine cu santierul...a durat din iulie pana in decembrie...anul trecut...
Iar atmosfera mai rau decat mine nu cred ca o strici...

In rest stiu ca v-am citit dar nu mai retin mare lucru...am avut o saptamana infioratoare la servici.Sefu este internat in spital cred ca cu TBC,am 2 colege in concediu de odihna si una in medical si uite asa din cate eram ca ciorile am ramas eu singura apta de luat suturi in partea aia plina de celulita...si am centrat si-am dat cu capul de nu mai stiu de mine...
Din motivul asta nu am retinut mare lucru...dar stiu ca nu sunt puiuti bolnavi,ca Gabitza a invatat mersul pe jos si cu ratc-ul,ca cuscra isi traieste inca nostalgia concediului,ca Clara a fost la mosie si ca Iulia a lui Monu misca zilnic...ca Florentina vrea sa mearga pe blat la intalnirea cu mamicile fara bebe strumf...si ce-am mai retinut ca Ema vorbeste in propozitii...ca Nelia e suparata ca-i greu la scoala dar se va descurca mai mult decat crede ea ca o va face...ca Agata e scolarita si Tudora o minune...Andra tie ti-am povestit din miraculoasa mea experienta cu bestia soacra...Elisor ai fost balsamul meu azi pentru inima...
Denisa ma bucur ca ai scapat de grija cea mare...Maysa bine ai revenit...

Da stati asa ca tre sa culc plodu ....daca nu adorm revin...daca nu maine dimineata

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Loreen,multumesc pt informatiile pe scurt.

Noapte buna,mamici!

Mergi la inceput

Adina stai ca mai erau ceva dar lecitina scrie pe mine...

Una peste alta am reusit sa-i iau la copil niste hainute din noua colectie de la mariquita...tare frumoase...astept saptamana viitoare si coccodrillo unde m-am imbolnavit uitandu-ma la hainele din catalog...mergem in forta dupa haine,eu cu Lili si Cornelia daca reusim sa ne adunam laolalta...
Din cate am priceput eu cautand pe net exista in Bucuresti un magazin ceva de genul Belli reclama - reclama mascata unde se gasesc marci ca Cocco ,Rewon-cioraparaie de copii pe care v-o recomand cu incredere ca fiind cea mai buna din ce-am gasit pe piatza...

Gabitza saptamana viitoare este targul de toale in Mamaia...ala din primavara...asa ca se cade sa faci rodaju la frumusete de masina...

Mercedes poate saptamana viitoare reusim sa ne vedem numa sa mai zici odata unde stai...parca Saturn sau am retinut eu pe langa...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna.

Am venit si noi din concediu-muuuult mai obosita decat cand am plecat . Am venit la servici ca la odihna vreo 3 nopti . In decursul concediului am izbutit eu sa racesc , si cum eu sunt darnica am pasat raceala si mamei mele si lui Elian . Acum sunt si ei cu racelile spre final , eu am terminat de ceva vreme .In rest nu mare lucru , in afara de faptul ca tanarul meu fiu nu vrea sub nici o forma sa mearga decat tinut de manuta .

Gabitza-o rugaminte pe PM

V-am pupat.

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
M-am trezit cu o durere de cap crunta, o fi de la plantonul ce l-am facut azi noapte. Era 1.30 si ea nu dormea, dar era vlaguita de puteri si in final a pus cornu' in perna cu tv setat sa se opreasca. Nu o durea nici o masea, cum ati fi tentate sa credeti, pur si simplu au fost crizele de isterie pe fondul oboselii acumulate peste zi cand mi-a dormit doar trei sferturi de ora.
Am lasat-o si sa urle spre disperarea vecinilor banuiesc, dar am dat si eu tv mai tare sa n-o mai aud.
Uneori mi se termina si mie bateriile si nu mai pot desi teoretic o mama ar trebui sa fie 100% disponibila copilului.

O zi buna!

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Elisor,stiu cum este cu santierul,picamerele,zgomotul teribil,dar mai ales in orele de liniste.Nu stiu cum se face,dar cei doi vecini care renoveaza fac si mai mare galagie taman cand adoarme papadia.De cele mai multe ori se trezeste speriata si se prinde ca o pisica cu unghiile de cearceaf zbierand.Daca nu doarme se ascunde dupa fusta mea sau imi sare ca o maimutica direct in brate si ma tine strans.Ba mai mult,la noi s-a declansat un adevarat razboi din cauza unei vecine care are in ap.20 de caini.DOUAZECI!!!!Cand ii scoate in tarcul din fata blocului si incep sa latre,cand mai starnesc si maidanezii de la ghena iti vine sa vinzi ap.In plus mai avem si vecini "educati".Dupa ce ne exaspereaza peste zi cu manelele ce rasuna din masinile lor,noaptea asta,pe la 03;00 ne-am trezit cu muzica la maxim.S-a declansat o adevarata isterie in cartier.Au iesit somnorosi si nervosi masculii cartieului sa se intreaca in injuraturi care mai de care de-ti venea sa chemi politia.Si totusi locuim in cartierul Aviatiei..Sunt tot mai hotarata sa ne mutam in cativa ani.

Mergi la inceput

Buna dimineatza si de la noi...

Ca o fi buna ca o fi rea oi videa pe parcursul ei...
Delia s-a trezit conform obiceiului numa ca iar nu manca foarte bine si asta ma scoate din pepeni...cauze nu ar avea sa refuze decat daca iar o fi ceva pe sistem somatic...O mai las un pic si ma dau la ea ca tre sa plec si nu vreau sa ma dau acolo cu capul de toti peretii,mai ales ca nu ma duc la distractie...
Si daca tot sunt o duamna din inalta societate m-am apucat voiniceste de facut mancare asa ca am treaba azi cat cuprinde...e ultima saptamana cand mai gatesc ca apoi plec si dupa ce vin de la mama ne oprim la Moeciu la Pensiunea Margaritar vreo 4 zile ca merita si oasele mele un munte anul asta...

Am vrut sa ies afara cu fetele dar vremea aici nu-i una tocmai placuta si vreau sa le am sanatoase pentru vaccinul antigripal...plus ca lui Delia pana se termina anul luna de luna tre sa-i fac cate unul ,ba pentru hepatita,ba rapelul la rujeola,ba pentru varsat...bietu copil...da las ca-i prinde bine...

Elisor oi fi tu mama,dar mai esti si om pana la urma asa ca poti sa stai linistita daca ti s-or descarcat bateriile...e nasol ca tre sa pierzi noptile asa aiurea,mai greu apoi a doua zi ca nu ai cum sa te recuperezi...Eu am observat la Delia ca doarme imediat daca o las in baie mai mult decat deobicei si cu apa mai multa,mai calda,ca sa o oboseasca...nu-ii ia mai mult de 10 minute sa adoarma si dupa aia dai cu tunul si nu se scoala...
Cu bubele de pe pielea copiilor cum mai este?Da a lui Dan?!

Simiena sanatate voua...

Am mai vrut sa zic ceva da mi-a fugit ideea...ma duc sa o caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
urata vreme afara si e racoare. Alexia a dormit aseara de la 21.30 pana azi de dim la ora 9. Aseara era alba la fatza de oboseala. Acum doarme sa vedem si cat! Imi e groaza cand ma gandesc ac vin plile si vremea urata si o sa mai stea si in casa. O sa se urce pe pereti. PLus ca acum m-am uitat si da sa pocneasca o masea. Poate si din cauza asta mai urla ea seara prin casa.

Babygirl, te inteleg cu vecinii. si noi suntem hotarati cand o sa avem ocazia sa ne mutam. Partea proasta e ca nu stiu vreun cartier prin Bucuresti mai linistit. Poate in afara lui.
Loreen spor la bucatarie. poate ne spui si noi ce ai facut bun astazi.

profit a doarme fata si mai bantui pe net in cautare de haine de iarna.
pup

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, da vecinii futaciosi ce mai fac? Ma tot tineam de o vreme sa te intreb de ei.
Cuscra, imi pare bine sa vad ca ai revenit in forta ca mai aveam putin si se stingea subiectul singur.

Si eu am avut o dimineata de vis. M-am certat cu o proasta din bloc care e din comitet pe tema ploilor din casa mea. Ma umple de nervi ca da vina pe administrator de parca nu ea ar comanda aluia ce sa faca ci invers. Am ajuns pentru a nustiu cata oara la concluzia ca pana n-oi face eu cu mana mea o sa-mi tot ploua. Problema e ca ma costa minim 10 milioane pe care acum nu le am.
A venit Mihai de la madrid si pot sa zic ca i-am facut garderoba de toamna-iarna lui Filip, aproape completa. Uitati aici www.dropshots.com/day.php?userid=175782&cdate=20060908&ctime=214644" target="_blank">o poza cu micutul Fizz.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput