Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
andutzy spune:
Buna fetele!
va scriu din galeata cu deprimare si asta din mai multe motive. O data ca mi-a venit si luna asta, nu e sa fie inca cu bb2 si tare imi pare rau si din al doilea motiv ca simt cum mi se tensioneaza tot mai mult relatia cu sotul meu din cauza interventiilor mamicutei lui iubite, de care nu mai am loc sa respir. Se pare ca de cand i-a murit sotul, si-a facut un scop din a baga strambe la fiul ei in ce ma priveste, parca vrea sa si-l atraga sa fie numai al ei si sa nu il mai imparta cu nimeni. Si el din mila fata de mamica indoliata, ramasa singurica peste noapte inghite toate cacaturile ei in ceea ce ma priveste si mai apleaca si urechea ca totusi, "e mama, nu ii vrea raul". Simt cum incet incet se destrama armonia noastra si asa atat de clatinata in trecut, dar de data asta ma oftic mai mult ca oricand pentru ca vad ca nu ma pot pune cu "mama"....

.El zice ca e imun la prostiile ei, dar dupa ce imi povesteste ce ii spune de mine, dupa ceva vreme parca incoltesc si in mintea lui aceleasi idei si incepe sa-mi recite cum ca ar fi ideile lui....si ca mama poate chiar are dreptate. Cum pot fi unele mame sa fie asa? In loc sa se bucure ca are langa el pe cineva sa-l iubeasca....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
Hello!
La multi ani sarbatoritelor/sarbatoritilor zilei!
Elisor, nu stiu ce alergie o fi aia de la Bianca, eu am fost plina in copilarie, toata vara eram ceva de speriat dar nu am avut niciodata pe fata.
Am fost si eu cu mandra afara ca ea isi face un somn de frumusete in carut, a dormit o ora in loc de max 40 de minute, sa vedem cum facem cu somnul de la ora 14.00 ( care ieri s-a transformat in 14.45).
Ieri am fost in alta parte in parc si n-a avut astampar, a alergat tot timpul pe alei de m-a zapacit. A inceput si ea sa faca fitze daca o iau inapoi, urla si da din picioare.
Dar ii trece repede din fericire si este draguta ca vorbeste tot timpul si se amuza lumea cand o vede:)
Sa nu spuneti ca vine toamna ca ma ia depresia. Azi in Bucuresti vor fi 30 de grade, de ploi au spus ca prin nord vor fi.
Pozele mele
maysa spune:
Salutare si multi ani fericiti celor ce serbeaza azi ziua numelui!
Ne tineti, nu ne tineti minte, incercam si noi o revenire. Cu rusine pot sa spun ca nici macar nu am mai citit, e drept ca m-am gindit destul de des la voi si am vizionat foarte des si slideshow-ul. Sper ca puiutii vostri sunt sanatosi, voiosi, voinici, si daca nu reusesc sa aflu ce ati mai facut citind paginile din urma, macar sa tin pasul de acum incolo. Deocamdata o sa incerc sa-i vad in poze, caci cu cititul e mai greu.
Rares a fost la bunici, departe de noi. Foarte greu a fost pentru noi, el n-a avut probleme de adaptare. S-a simtit ok si asta mi-a dat sperante pentru a-l inscrie la cresa. Deocamdata e foarte plingacios si astfel destul de anevoiasa aventura cu cresa. Nici nu am prea mari sperante intr-o reusita cu cresa, dar ma rog pentru asta caci e sansa noastra de a fi impreuna.
Accept mustrari din partea voastra pentru perioada cit am stat ca strutul. Nu-i cu suparare
.
O imbratisare mare din partea nostra si toate cele bune.
Mihaela & Rares
Androix spune:
Helo fetele
Am avut o dimineata de groaza si mister: la 5:30 Filip si-a cerut sticla dupa care am dormit amandoi ca doi porci pana la 11 cad eu una m-am trezit cu okii umflati de atata dormit. Am fugit sa cumpar pampersi tocmai in dr taberei ca nu mai aveam si mi-am facut o groaza de nervi in traficul infernal. In sfarsit am ajuns acasa si i-am dat pranzul si l-am culcat. Sunt atat de chiauna incat nici n-as fi scris daca nu era postarea Andrei.
Deci Andra, cu dedicatie
In locul tau as proceda in felul urmator:
1. Socrella are interzis la vizita mai des de o data pe sapatamana, in afara de cazul in care vine sa aiba grija de baiat ca sa ma odihnesc eu, sa merg undeva cu prietenele, sa merg la cumparaturi, etc, in orice caz daca merg sa fac ceva exclusiv pentru sufletul meu.
2. Discutie pe fata cu sotul in care cer imperativ sa ii zica ma-sii de fata cu mine sa nu mai bage strambe!
3. Discutie in privat cu ma-sa: in care explici clar ca desi mama e una singura o "pasarica" tot trebuie sa aibe si de n-oi fi tu aia sa fie pe pace ca una tot o sa fie! (asta cu mama e una singura mi-a trantit-o soacra-mea in trecut, iar de cand cu Filip a reimprospatat memoria dar chipurile facea referire la mine si la fi-miu.) Si ii mai zici sa-si bage mintile in cap ca ai de gand sa lupti pe toate planurile sa iti pastrezi familia. Daca nu-i convine ceva la tine sa-si pastreze aprecierile si intelepciunea pentru sine ca fi-su e major, vaccinat, ditamai omu si speri din tot sufletul ca are un creier si o constiinta proprie.
Vezi si tu ce ti se potriveste din toate astea si ce poti sa aplici fara sa faci mai mult rau decat bine. In orice caz mai intai lucreaza serios la increderea in tine. Pe toate planurile. In orice caz sa nu te mai aud ca ti s-a spus ca na-i fi o mama buna si asta te afecteaza sau ca zici ca nu te vezi in stare sa te "lupti" cu soacra 
Eu am noroc cu soacra-mea ca scot mereu coltii la ea si si-a bagat mintile in cap si nu misca in front. Mai am o incredibila bafta ca nu vine in vizita decat daca ii zic eu, iar eu nu-i zic
, iar fi-su nu se duce la ea ca n-are timp si cand are vrea sofer
adik moi!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
andutzy spune:
Androix, saru mana, citesc si imi vine sa plang, pentru ca daca vezi situatia cat e de croita in avantajul ei, ai crede ca sunt eu paranoica si atat. La noi nu calca cu lunile, dar e suficient ca de cand a murit sotul, vorbesc zilnic la telefon...si de aici, tot raul. Cateva injectii in creier si eu nu mai sunt o mama buna si o sotie iubitoare, desi el se jura cu mana pe inima ca e de la el ideea, nu de la ma-sa...Cam asta e...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
loreen spune:
Buna ziua...
Incerc sa ma adun de pe unde m-am imprastiat si sa tin legatura cu realitatea...recunosc ca nu prea pot...iar faptul ca am copiii si asta inseamna responsabilitati nu reprezinta decat un impuls de a nu ma lasa coplesita de necazuri...dar atat.
Fetele sunt bine...Delia mi-a racit din cauza vremii care-i capricioasa tare,si cum nu am haine specifice toamnei acuma o trag...astept sa primeasca astia marfa ca sa-i incropesc plodului o garderoba cat decat...In rest este aceeasi... dulce, haioasa, crizata, nebuna, grevista, incapatanata,indaratnica,iubareata...cam cate putin din fiecare...Progrese evidente nu sunt...isi traieste zilele intr-un ritm numai de ea stiut...dar doarme noaptea fara pauze ceea ce-mi convine de minune...
Bianca isi traieste agonia ultimelor zile de vacanta...mi-a mancat ficatii,am pedepsiot-o pentru ca nu si-a facut temele pentru vacanta si a ramas fara calculator in camera.Probabil anul viitor in cazul in care nu fuge de-acasa nu stiu cu ce nu va ramane...
Iar eu sunt la capat...sunt intr-o stare sufleteasca mizerabila...azi este ziua tatei ar fi implinit 60 de ani...trebuie sa o sun pe mama sa-i spun 'la multi ani' fiind Maria si nu reusesc.Am vrut sa ma duc la cimitir si nu pot...nici lacrimi nu mai am...iar peste o saptamana intru in concediu sa ma duc la parastas...
La servici parca s-a rasturnat sacul cu hartii pe birou la mine...efectiv nu am timp nici sa ma ridic de pe scaun in alea 8 ore...
Cam astea sunt vietile noastre...
Revin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Fran, numai cu tine poza...
Andutzy, imi pare tare rau ca nu te intelegi cu sotul... NU poti insa sa-l faci sa inteleaga ca numai tu si puiul vostru sunteti familia lui, ca restul nu mai conteaza... Ce o fi asa, mamos, mai? Off...
Monu, ma bucur ca Alexia papa mai bine, era si timpul...
Sanatate bolnaviorilor si LA MULTI ANI de sf. MARIA, tuturor MARIILOR! Sa firi sanatoase!
Laura, capul sus, nu mai fi suparata! Asta-i viata mai,... O sa se bucure mama ta ca ai sunat-o... Hai sun-o!
Eu am facut acum niste clatite cu branza la cuptor...
Am si pentru voi o portie, luati de aici:
CLATITE CU BRANZA SI STAFIDE
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elisor spune:
Se trezeste Bianca urland si tremurand toata, crispata de frica, strangandu-si la piept leutul ei drag cu care doarme cand aude vreo bormasina in bloc, asta se intampla de cateva zile, coincidenta naibii numai cand doarme, in rest e liniste si pace. Si doar a crescut cu picamerul in sange ca doar am avut santier a la long long time, dar nu a speriat-o asa cum se intampla de la un timp incoace cand incepe si plange si daca ii spun mai rastit ca nu e voie.
Ce vreme superba.
Gabitza mersi, foarte util linkul.
Andutzy chiar nu stiu ce sa-ti spun, eventual o injuratura birjareasca soacrei tale. Lasand gluma la o parte intreab-o domle direct ce are impotriva ta, cand are vreo chestie de-asta stagnata pe creier sa ti-o spuna tie in fata nu sa i-o injecteze odorului.
Poate nu suporta sa stie ca baiatu' mami are o femeie buna si capabila sa-l iubeasca spre deosebire de ea care n-are pe nimeni.
Eu asa as proceda, intai cu ma-sa as vorbi, sa tai raul de la radacina.
Laura uita tot ce ti-am spus ca azi am facut-o lata rau cu sfaturile, in propria ograda. Cine-o fi inventat teoria si practica ca fiind doua notiuni separate n-a fost corect.
Hai la munte ca aici s-a dat startul de la jumatea lui august cu colectiile de toamna iarna, in paralel cu reducerile de vara.
Maysa ma bucur ca "te-ai intors", fii linistita ca nu te critica nimeni, esti binevenita atunci cand poti. Ma indoiesc sa gasesti vreun loc la cresa acum din toamna, cel putin la noi sunt full.
Si cum mi s-au imprastiat gandurile care incotro ma retrag sa fac o infuzie de buna dispozitie in natura.
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
Maysa, bine ai revenit! 

Sa ne povestesti din aventura lui Rares cu cresa! E de stat? Privata? Ce program are? Tu te-ai intors la servici?
Laura, sintem aici, daca ai nevoie...
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()

17+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)