Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza nu sta nici ea invelita, dar atat s-a frichinit, se ridica in picioare, se arunca pe spate, am lasat-o sa-si faca numarul si am iesit din camera, cand m-am intors s-o invelesc nu gaseam copilul.

I-a priviti cum arata bubele, a ramas pentru dimineata vizita la medic sa vad cum evolueaza pana maine, la Bianca sunt mai putine, dar Andreas le are grupate, eu zic ca totusi tantarii nu lasa asa urme si n-am vazut picior de tantar. Ce naiba or fi?!
Dan a fost la medic ca s-a simtit rau, dar a coincis si cu o indigestie, asa ca voma si greturile s-ar putea sa provina de la ea.

Am fost in parc si s-a lovit maimutza la nasuc, m-am speriat ca tare a mai urlat si doar eram langa ea.
De cand a inceput sa mearga crede ca nu mai are nevoie de mine, nu-mi da mana sub nici o forma, atata indaratnicie n-am vazut.
Am fost fara carucior dar mai mult in brate am dus-o ca schimba directia ceva de groaza, daca o obligam sa tina directia se punea jos, dar intinsa.
Mie incepe sa-mi fie rusine cand ies cu ea or am senzatia ca se uita parintii la mine, dar alti copii n-am vazut sa faca crize de isterie daca nu le convineceva, isi vad de treaba lor.

Lili, Simona multumesc de felicitari, deja suntem veterane , avem o saptamana de exrecitiu.

Denisa ma bucur ca esti spre bine, era si timpul de niste vesti bune, din pacate e bolnav puiutul, un si o de la Bianca sa se faca repede bine.

Sigur mai era ceva de spus, dar si-asa m-am intins mai mult decat era cazul, sa aveti un somnic bun!

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Fran hai ca m-ai facut sa rad cu labutzele si fetele lui Flore, ce spirit de observatie ai.
Bey, dar e tare lungana Iepu, cu 10 tzanti mai mult.
Ha, esti in acelasi an cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cica e eclipsa partiala de luna acum afara. Se vede ca o geana de umbra in partea de sus a lunii.

Si Andrei stationeaza cu lungimea de ceva vreme, dar habar nu am cat are, undeva in jur de 80cm.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, eu sunt prin zona, dar cand sa scriu mesaje, vine Alexia si imi inchide urland tastatura. am avut o sapt f incarcata si obositoare.

Ce mai face Alexia - a inceput sa manance ceva mai bine si iti arata cand ii este foame, cu urletele mai rar (se manifesta cel mai tare seara la ora de culcare), a invatat sa spuna DA, sa se joace cu alti copii si sa ii ia de mana, se urca pe scaune/fotolii, deschide usa de la bucatarie.

Am facut azi papanasi si au iesit un dezastru - au iesit tari-beton iar aia care erau comestibili au primit reject de la dra.
Si azi am facut curat pe la haine si am golit sertarele. majoritatea ii sunt deja mici sau ii vor fi mici cand va veni iarna. asa ca... testez piata si contul sa vad ce cumpar pentru la iarna. sa nu o scot in fundul gol
bb2 misca deja in fiecare zi.

va pup si multa sanatate tuturor.

16+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

neatza fetele. unde ati disparut?

16+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Aici sint. Am ajuns la birou si mi-e lene, inca n-am facut nimic pina la ora asta. Beau o cafea. Ascult Carcotasii la Kiss FM.

Mergi la inceput

Neatza!

LA MULTI ANI tuturor MARIILOR si MARIANELOR, MARIUTELOR, MARIUCELOR si derivatele care mai exista. Sa traiti cu numele si sa fiti sanatoase
Un pupic special pentru Maria a Corneliei, o fetita dulce si dragalasa.

De maine cica se anunta ca vin ploile asa ca azi vreau sa stam cat mai mult pe-afara sa ne bucuram de soare, ca va fi din ce in ce mai scump.

Gabitza nici eu nu prea am chef de nimic (am drumuri de facut), asa ca voi incepe cu un dus, o tava de muffinsuri e in asteptare si apoi vom mai vedea.

Lili sau oricare din mamicute care foloseste acel spray in loc de bephanten, spuneti-mi pls numele ca am fost la Sensi blue si nu stia despre ce e vorba.

Mergi la inceput

Eli, cred ca este vorba de Panthenol. www.babyexpo.ro/b/index.php?op=fisa_expozant&id_expozant=672" target="_blank">Uite.

Vine toamna?? Nu vreaaaauuuuu

Mergi la inceput

Elisor ai drepate. Azi e Sf Maria. LA MULTI ANI sarbatoritilor!

Noi am venit acum de afara si soarele arde. Nu imi vine sa crd ca din we vin ploile.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Nu ma innebuniti cu ploile acum ... noi de luni vom fi la mare, asta mi ar mai lipsi.
Apropo m am uitat pe prognoze si e ok pt sapataman viitoare.

elisor - totusi bubitele nu sunt piscaturi de tantari? si la bia mea tot asa mari se fac, eu o dau cu off spray

Mergi la inceput