Copiluti de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Eli, mai nasol cu geamul. Doamne fereste sa fii fost mai nasol... Bine ca nu a fost decat asta! Off!

Si imi place si pozitia de somn.. E mortala!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ca sta invelita Bibi, ca Andrei nu suporta nici un cearsaf pe el, dar o patura. Il pot inveli doar dupa ce adoarme, iar cind se trezeste primul lucru azvarle jos cu ce e invelit.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

UAUUUUUU, ADina, da ce ai slabit. Bravo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Lucas,da,dar s-au dus in multe luni.Din martie am inceput cu Monti,apoi HoneyBeauty,s-au mai dus cateva intre timp,iar acum dieta balerinelor pe care n-o recomand nimanui si n-o mai repet.
Cand ne vedem sa-mi dai BabyEinstein?:P

Andreelor,veniti azi in Floreasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina, in w/e musai!!! vedem noi cum. nu de alta dar ema chiar se uita la Baby...comparativ cu Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mamicutelor,valuarea la beta a iesit sub 0,5 deci negativ.Si hemograma mi-a iesit bine asa ca nu trebuie sa iau nici fier.Pe miercurea viitoare sa vedem ce s-o intampla.Durerile aproape nu mai sunt de loc si sangerarea la fel.
Cristian e tot racit si are febra.Daca si maine dimineata mai are febra ne ducem la dr. pt antibiotic.
Va pupic pe toate dulce, dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Denisa! Bine ca macar cu problema ta te-ai linistit. Acum ai grija de pui! Sanatate multa!!!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

In sfarsit mai dau un semn de viata dupa un secol. M-am saturat pana peste cap de hartzoage, visez la o vacanta luuuuunga, sa-mi iau bebele si sotiorul din dotare si sa plec undeva in creierii muntilor si sa nu mai aud de nimic. Da' neaparat sa am internet .

Noi suntem bine, sanatosi, dar Sergiu parca e din ce in ce mai alintat. Are crizele clasice cand nu facem ce vrea el (pe care vad ca le au si alti copii), adica ceva urlete, se da cu capul de pereti, da; nu prea tare, sa nu-l doara si tranteste lucrurile pe jos. Nu ne laudam nici cu un vocabular prea bogat, in afara de mama, tata, opa (hopa), gata, apa, tare, nu vorbeste decat pe limba lui. Stationam si cu dintii - a iesit nr. 7 dar altii nu dau semne ca vor sa iasa.
Macar a inceput sa inteleaga cand il certam, lungeste boticul si se uita cu coada ochiului la noi pana ne scapa un zambet, ca sa ni se urce iar in cap.

Mi-am facut totusi temele si am citit aproape tot. Asa ca pot sa incep cu Bianca si Maya, felicitari pentru primii pasi!
Aurasa sarcina usoara si un bb sanatos!
Andutzy, felicitari pentru permis. Te asteptam sa faci un drum la Constanta ca antrenament.

Ooof, ce-nseamna batranetea! Cand am citit, aveam o gramada de raspunsuri de dat, dar acum cand m-am apucat sa scriu parca mi-a curatat cineva memoria. Hai ca incerc sa revin mai tarziu dupa ce imi iau notite .

Eu sunt suparata foc. Am vrut sa cumpar un patut pt finutza mea (inca in burtica la mama ei), am gasit unul Graco de 4,9 mil la Selgros care ne-a placut si am cerut sa ne dea unul sigilat. Am trecut peste indignarea salariatei de acolo si am insistat sa-l desfac sa vad daca e aceeasi culoare. Norocul meu, ca era un albastu turbat, numai bun pentru o fetitza. Bineinteles ca altul nu aveau. Si acelasi patut l-am gasit pe net cu 1,2 milioane mai scump decat la Selgros .
Dar nu de aici vine supararea mea cea mare. Am intrat pe site-ul Graco si am gasit un model cu mult mai smecher si costa 100$. Doar ca este in America . Si acum stau sa-mi storc creierii sa vad cum pot sa-l iau de acolo, ca nenorocitii nostri de comercianti pun niste adaosuri de te doare capul.
Daca vreti sa vedeti diferenta: cel de la noi - http://www. t r e i ursuleti .ro/patuturi-copii/patut-contour-120-roll-a-bed-bassinet-671/ (scoateti voi pauzele) si cel de la americani - http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=9447SND&CategoryID=3

Hai ca plec si eu acasa si poate ne vedem mai tarziu

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Mai apuc sa intru pe fuga pt. ca taica-meu, proaspat pensionar de o luna si-a gasit de lucru si...mi-a rechizitionat laptopul. Cica abia peste o luna pot astia la care lucreaza sa-i dea laptop...asa ca. Deja ma obisnuisem cu timpul liber pe net cat o plimba el pe Iepu' in parc. Salutare...
Bea-scuze, eu am fost pe coclauri cand ai zis tu de colaj. Da' in we trimit si eu. Doar mutra mea sau si cu Iepu' ? Data mea de nastere cred ca am mai zis-o: 5aprilie '72.
Elisor-eu am chestii din alea pt. usi de la Chicco si se lipesc, nu se gauresc usile-sunt cate 2 in set. Cred ca pe la bebelusul. tau sau reclamamascata gasesti sa faci comanda. Mai vroiam sa-ti zic ceva, da' batranetile... A, da...cred ca si Iepu' stagneaza cu lungimea tot cam de 2 luni. Oricum e lungana are 85-86, eu sunt multumita pt. ca in perioada asta au aparut si maselele(4) si zic ca a avut mai mult Ca disponibil pt. ele Oricum , cam 74 cm e media pt. fetitze la varsta lor, nu e mica Bia. In schimb i-au crescut labutzele...in iunie nr. 18 ii purta cu sosete mai grosutze ca erau prea mari, acum poarta 20. In ritmul asta la vara ii dau sandalele mele...
Ma bag si eu la intalneala propusa de Androix. M-am distrat de ce a scris Florentina-zicea ca vine oricand fara COPII Mey, fara ala micu' nu cred ca poti...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Scuze, v-am zis ca scriu in graba, de labutzele Iepuretelui vorbeam, nu de ale Biancai.
Monu, Laura ...?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput