Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
lucas spune:
eu ma bag si la si fara.
in w/e asta cred ca am putea.si in cursul saptaminii se poate.
eu mai practic sportul asta, cu prietene la o cafea.(o data pe luna)
Gabitzam, pentru sotz a fost greu prima oara sa stea cu Matei dupa aia........ca sa zic asa a prins drag. 3 ore nu sunt mult.eu ii las in parc.
Florentina G spune:
Mi se pare grozava ideea de a ne intalni intr-o zi, cu sau fara copii, eu pot oricum. Ideal ar fi sa stabilim intalnirea undeva in centru, in Herastrau mi-ar lua o ora numai sa ajung...
Beatrice, sa-ti dau si datele mele: 21 Mai 1978 
Tina
24+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
elisor spune:
Neatza cat mai e din ea!
Va zic repede de-ale mele ca n-am citit inca, desi cafeaua am baut-o demult.
Copiii mei sunt plini de bube mari si rosii, initial am zis ca sunt de la tantari, dar am exclus aceasta varianta pentru ca piscaturile sunt si in zone greu accesibile unei insecte si culmea la amandoi, au si pe organele genitale. Nici varianta cu mancarea nu poate fi luata in calcul fiindca au mancat diferit.
Nu stiu ce-ar putea fi, noi parintii nu avem nimic.
Aseara le-am dat Claritine in prima faza ca m-am speriat cand am vazut ca s-au inmultit.
Nu am idee ce ar putea fi, dupa masa din nou la doctor cu ei, of, de abia ce-am fost marti.
Alta sperietura ce-am tras-o ieri a fost cu Dan, a iesit pe balcon la un trabuc si cum lateralele sunt date jos (s-au micsorat da cand cu termoizolatia si nu sunt prinse definitiv) si era curent s-a gandit sa sprijine cumva si bineinteles ca la o rafala mai puternica i-a cazut in cap
si s-a spart si geamul. Evident ca si-a spart capul, eu cand am vazut sange m-a luat cu ameteala, m-am speriat foarte rau. Cand am auzit bubuitura am incremenit (si oamenii de pe strada s-au oprit sa vada ce s-a intamplat).
Partea buna (daca poate fi) e ca nu i-a cazut rama ci i-a venit sticla, in fine, l-am certat de nu se poate pentru prostia pe care a facut-o ca putea fi tragic, el gasind de cuviinta sa glumeasca "te lasam cu creditele pe cap".
Ieri a venit si ne-a montat o usa si bineinteles ca nu e pusa bine, cand l-a sunat Dan a zis ca o sa vina intr-una din zile cand are o fereastra. Bai, asa m-am enervat, adik el face treaba de mantuiala si tot el sa vada cand vine. N-o lasa ca azi sun la sefi sa vedem daca tot asa imi va spune.
Am gatit ieri la greu, sper sa ajunga pana luni, am facut si muffinsuri, au iesit excelente, dar nu toate, unele le-am facut cu piersici, iar in altele am pus borcanel cu fructe de-al Biancai si s-au pleostit putin si a iesit pasta pe-afara. Aveam nevoie de un sfat urgent (de-asta te-am sunat Laura) cata cantitate sa pun in forme.
Am visat ca aveam 70 de ani si nu pricepeam cand au trecut anii, culmea, eram mai batrana decat socru-meu, dar aratam ca acum. Brrrrrr!
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
Eli, nu stiu dupa ce reteta ai facut muffins, dar eu pun cam 3 sferturi din gaoacea aia din tava de muffins, pt. ca imi cresc destul de mult in cuptor. Iar fructele le scurg foarte bine daca pun.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Cloreta spune:
Helau!
Ne adunam si noi sau nnumai eu dupa caz:)
Elisor, daca nu crezi ca e de la mancare nu exclude posibilitatea piscaturilor. Teodora are de doua zile una pe picior, mare, rosie si cu un mic motz si asa am zis si eu ca nu e de la tantari. Daca sunt amandoi asa poate totusi tantar a fost.
Air de faza cu balconu, ce sa zic? Ma infioara ce ai scris.
Simona, bine ai revenit!
Voi la ce ora mai iesiti in parc? Ca se intuneca destul de devreme si noi avem program destul de strict, adica la noua cel tarziu suntem in casa.
Pozele mele
elisor spune:
Clara 
ar fi culmea sa mai faca in pampers, analiza asta la scaun i-o fac lui Andreas, el e vizatul. Eu i-am facut de-a lungul timpului coprocultura, dar dura cateva zile pana aveam rezultatul si auzisem la voi ca vi le da pe loc si lucrul asta as vrea sa-l stiu ce si cum, mie mi-a scris pe trimitere MFOP, nu e coproparazitologicul. Sarumana de raspuns.
Par foarte usor de facut papanasii, au aceeasi compozitie cu galustele cu prune?
OlgutaM
promit sa nu mai spun. Aslo i-a iesit mare pe la 5 ani dupa repetatele raceli cu rosu in gat, la fiecare raceala mi-a dat sa-i dau antibiotic. 
Ganglionii ii are mariti (adenopatie) de multa vreme, asa e starea lor naturala, desi intotdeauna mi-am facut griji pentru asta (e ghimpele ce-l am in suflet si minte de cativa ani), dr. mi-a zis sa-i urmaresc, nu prea stiu cum ca mie mi se par mereu mari. Si eu am niste galme jucause in zona mandibulara si m-am gandit ca o semana cu mine in privinta asta.
Adina mi-e asa cunoscuta starea de rau pe care ai avut-o, asa fac si eu si nu numai cand tin regim, in general eu nu mananc pana pe la ora 17 din comoditate, recunosc. Noroc ca m-am maritat si am si copii ca altfel cred ca ajungeam rau de tot cu stomacul la stilul meu de mancare. Adik n-as fi gatit, as manca mai mult porcarii gata facute, dulciuri, orice ce nu necesita efort depus in bucatarie.
De ani buni zic ca trebuie sa schimb stilul asta dar de multe ori tot acolo ajung. Noroc cu vacantele cand mananc si eu normal.
Incep de azi ca ieri tot gatind a trebuit sa gust, plus ca am facut si muff si tb. inaugurate si de papilele mele.
Am vazut pozele, e atat de prietenoasa Papadia cu aparatul de zici ca are in sange arta de a poza (am revazut intregul album ca mi-e tare drag s-o vad), sper s-o inscrii la concursul Pampers "Bebelusul lunii" si "Bebelusul anului" ca sigur ar castiga.
Simona bun venit acasa! Imi pare rau sa te anunt dar demisia ti-e respinsa, nu avem inlocuitor asa ca va trebui sa ocupi in continuare aceasta functie, cea de mama ![]()
Nelia sigur ca e greu la ce te-ai inhamat dar atata timp cat iti doresti lucrul asta te vei descurca, pentru ca esti o luptatoare.
Tot ce e frumos si bun in lumea asta se obtine cu efort, energie, timp, suflet...iar tu detii toate ingredientele necesare.
Succes!
Tdi imi pare rau ca impresiile vacantei nu sunt la superlativ, desi se spune ca nepotii sunt pentru bunici lumina ochilor, au grija de ei mai mult decat au avut de proprii lor copii.
Bine ca sunteti in habitatul vostru calduros (apropos trimite si aici neste caldura de-aia de 30 de grade), placut si drag impreuna cu tati care imi imaginez ce dor i-o fi fost si lui de voi.
Astea fiind zise m-apuc de treaba, am culcat gaza...
babygirl spune:
Androix,foarte buna ideea ta.Eu pot veni in weekend oricand.Ema poate ramane fara probleme cu Mihai.Inca mai pot si in timpul sapt,cu exceptie lunea cand merg la cursuri.Inca mama este libera,pana incepe scolile si toate meditatiile,deci ma mai poate inlocui.Apropos,a fost minunat ca a avut vacanta.Vine zilnic la mine si imi aduce mancare,spalavasele,se joaca cu Ema care ii spune asa de frumos"Bobo".La toamna-iarna nu stiu cum va fi.Papadia musai trebuie sa alerge macar o ora si jumatate/zi,altfel este f agitata.In fine,pana una-alta,haideti deocamdata sa organizam o intalnire cu copiii in acest weekend.Noi ne-om intalni si in zilele ploioase la o cafea.Ce ziceti?Mihai este liber.Venim oriunde.Si va mai fac o propunere pt zilele reci:va invit la mine in grup organizat.Fetele care au fost la ziua Emei stiu ca desi avem doar 2 camere este destul spatiu pt pitici.Ce spuneti?Asa se vor mai vedea si copiii pana la primavara.
L-am rugat pe Mihai cand are timp sa-mi downlodeze Pilates.Ma apuc si eu de indata ce am programul.Dimineata aveam cu 500g mai putin decat ieri desi m-am abatut de la dieta.Doaaamne,cand ma gandesc ca am avut 76kg cand am terminat exlutonul nu-mi vine sa cred. Azi am 63kg.Inca 5kg si sunt ca atunci cand m-a cunoscut Mihai.
Elisor,multumesc pt complimente.Din pacate imi rod unghiile si astept pozele facute de altii pt ca Mihai inca n-a avut timp sa mearga la OPC cu reclamatia,deci n-avem aparat.In curand primim de la cumnati si pozele de la munte.Acelea sunt mai multe si vi le arat negresit.
Cum este cu dieta?Esti la zi de paste azi,nu?Eu mancam Barilla cu sare si ulei de masline.Bun.
Gabi,cred ca sotul tau s-ar obisnui sa-i poarte de grija lui Andrei in lipsa ta.Iesi la inceput doar la cumparaturi in cartier si vezi cum se comporta amandoi.
elisor spune:
...vorba vine, am culcat-o. Am depus-o in patut, si-a aruncat leul cu care doarme in wc si urla dupa el, atata l-am cautat prin casa si chiar ma gandeam ce naiba, doar n-a intrat in pamant, noroc cu Andreas ca s-a gandit sa se uite si acolo.
No, l-am stors bine si i l-am dat pana adoarme, apoi il pun l-a spalat ca am masina pregatita, sper ca n-o fi sarbatoare.
Gabi am facut dupa reteta Olgutei din Canada si am pus o lingura din compozitie, apoi am aruncat piersicile si apoi am completat, e drept ca mai mult de 3/4 din forma, aproape pana la varf, cele cu fructe au rezistat eroic umflaturii, dar cele cu borcanel de bb, aoleu ce m-ai ma invarteam prin fata geamului de la cuptor rugandu-ma de ele sa stea linistite in forma. Uite cum au iesit aici
I-a uitati cum doarme fata mea aici, mereu o gasesc ghemuita intr-un colt, asa dorm si ai vostri?
elisor spune:
Adina aoleu cat ai slabit!!!!!!!! Wuaw, felicitari!
Azi e prima zi, ieri am tras chiulul cum am zis mai sus, dar din motive umanitare, trebuiau gustate bucatele gatite, nu?
Clara dupamasa ies in jur de ora 6. Tare mi-e dor de vremurile cand ieseam la plimbare cu gaza si la 11 noaptea.
simona_filipas spune:
Am apucat sa citesc si eu cateva pagini ....ca daca ma gandesc la cate capitole ati scris ma ia cu ameteala
.
Tin sa felicit mergaretele frumoase.
Felicitari Bianca! Felicitari Maya! Haideti printeselor sa vedeti ce frumoasa e viata cand va alergati parintii![]()
![]()
Andutzy felicitari pentru carnet. Acuma poti conduce tu si sta sotzul in spate cu copilul![]()
Hehe profit si eu de cateva minute cat sta Dragos la desene ca altfel nu pot scrie nimic.
Elisor de la ce au aparut bubitele? Cum se mai simt?
Am o intrebare. Ce-i pot da lui Dragos pentru tuse? Are o tuse seaca care ma cam enerveaza pe mine ca se pare ca pe el nu-l deranjeaza inca. Nu tuseste mult ...dar tuseste.Am fost la farmacie si am cerut ceva sirop specificand si varsta copilului iar cretina de farmacist mi-a dat un sirop pe care scria clar ca se da numai la copiii peste 3 ani. Binenteles ca i-am atras atentia si daca mi-am permis lucrul asta mi-a trantit ca daca nu-mi convine sa vin cu reteta de la medic. Asa ca iar m-am enervat si-am plecat si nervoasa si fara sirop.
Fetele multumim frumos pentru urarile de bun venit.
Imi cer scuze ...sigur am omis multe...dar inca n-am apucat sa citesc prea mult.
Ma duc sa ma enervez iar ...ca doar trebuie sa hranesc copilul grevist.
Ha cand am citit cat mananca copiii vostri iar mi s-a facut rau.
Va pupam pe toate
Simona si Dragos Octavian