Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Androix spune:
Adina, da monty asa zice. Eu as mai zice ceva. Nu vreau sa te descurajez. De cand cu kilogramele de dupa sarcina si eu am luat-o razna cu slabitul desi la teorie sunt toba. Nu este o dieta sanatoasa. Daca te-ai simtit rau de nu te-ai putut ridica din pat eu te-as sfatui s-o intrerupi.
Din mai pana acum am dat jos 6.5 kilograme. De vreo luna jumate stagnez, dar nici nu pot spune ca am facut mare lucru in timpul asta ca sa slabesc. Recunosc cu mana pe inima ca cel mai bine am dat jos cand am facut sport sustinut si am fost atenta ce am mancat. Si in trecut pana in "era Filip" am slabit 8 kilograme cu monty in 2 luni. Ca la carte! 1 kg pe saptamana!
M-am reapucat de bicicleta si o iau usurel. Mai intai fac bicla zilnc si de saptamana viitoare o sa reincep si winsor pilates si exercitiile pentru talie.
Oricum se pare ca si organismul incepe sa-si revina dupa sarcina (cam tarziu stiu dar better late than never!) pentru ca dupa cum am revenit la vechile obiceiuri ma asteptam sa pun fiecare gram la loc repejor. Dar nu s-a intamplat. Deci eu zic ca sunt pe drumul cel bun. Perseverenta este ceea ce-mi lipseste. Daca as investi la fel de mult timp in slabit cat investesc in forumul asta as putea fi top model ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
babygirl spune:
Cateva poze de la ziua finutei sotului meu,Alexia.
Ema&Alexia la Balotesti
Le puteti vedea?
Androix,ai mare dreptate!Acum mi-am revenit si ma simt mai bine,dar asta pt ca am mancat si 2 oua,sunt sigura.Sa vedem ce urmeaza.Celelalte 2 zile de vita le voi inlocui cu pui ca sa pot manca.Eu nici n-am prea mancat zilele astea 2 pt ca abia inghit vita.In zilele cu legume/zarzavaturi voi manca si branza daca simt nevoia.Este o combinatie admisa,nu?Si da,o sa ma opresc daca o sa ma mai simt rau.Multumesc pt incurajari,sfaturi.La Pilates ma gandeam si eu.As face seara la 20:00,dupa ce adoarme Ema,inainte sa vina Mihai.De unde iau cd-urile?Sunt cele de la Puntoshop?
Cloreta spune:
Salutici!
Am fost in parc si am alergat gargarita, in juma de ora bem bibi si la nani.
Elisor, eu i-am faut copro, am dat hartia aia cu rezultatul dr de familie dar caut eu si iti spun exact ce scria acolo. Monu ma intreba mai demult si i-am citit de acolo denumirea a trei investigatii. eu una atat stiu: coproparazitologic:)) Iar de recoltat f simplu: din olita sau daca nu face la olita din pampers. Sunt recipente speciale cu lingurita pentru asta, am inteles ca se gasesc in farmacie si costa vreo 15 mii lei vechi. Noua ne-a dat dr de familie. Rezultatul se da pe loc, cel putin unde am fost eu asa e, costa 100 de mii.
Ieri mi-a spus verisoara mea ca si Ilinca ei are oxiuri dar dr ei de familie a zis sa ii dea numai helmiflores fara pastile ca e prea mica. A mea a luat doar o data si pe urma nu am mai pacalit-o.
Papanasi, noi ii facem asa: jumatate de pachet de branza de vaci, un ou, 2 linguri de gris, o lingurita de faina ( nu plina tare) si zahar cat doriti, noi nu ii facem f dulci si punem cam 2 lingurite rase. Se freaca pana la omogenizare toate astea si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Teodora ii mananca cu iaurt de fructe si mamica ei cu dulceata:))
Va pupam!
Pozele mele
Androix spune:
Le dai jos de pe dc++. Nu merita sa dai banii pe ele cand acolo sunt gratis.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Tdi spune:
Babygirl, Cloreta - multumesc pentru retete!
o sa-i fac maine daca ma lasa pitik, o sa pun si poza sa va fac pofta!![]()
Androix - pliz, poti sa explici mai clar de unde se ia Pilatesu' ala gratis ca io-s tare habarnista si nu pricepui...(eventual daca au si varianta pentru lenesi e si mai bine!![]()
)
hai c-am plecat la treaba, noapte buna s-aveti!
Album Alyssa
simona_filipas spune:
Buna ...dimineatza...as putea spune
Nu v-am parasit ci am fost plecati la bunicii mei in jud. Arges cu catel,purcel si tot tacamul.
In primul rand mi-ati lipsit tare, tare mult.
Ne-am simtit bine.A fost mai mult odihnitor pentru ca am trait ca-n epoca primitiva. Nu televizor, calculatorul e ceva de domeniul stiintifico-fantasticului....undeva in varful dealurilor( mai mici ce-i drept).
Dragos e tot asa de atomic. E bine sanatos si la greva foamei in continuare. Deja simt ca cedez fizic, psihic si moral si-n consecinta imi dau demisia din functia de mama ca altfel nu stiu cum l-as face sa manance.
N-am apucat sa citesc mare lucru ....iar de recuperat atatea capitole .......nu va este mila si de mine ai?
Ma apuc de treaba sa vad ce pot recupera.
Pupici si promit sa revin cu amanunte din concediul prelungit.
Simona si Dragos Octavian
gabitzam spune:
Simona, bine ai revenit acasa! Ai facut poze acolo la tara? Vrem sa vedem cum a mai crescut Dragos. I-au placut animalele?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Androix spune:
Simona, bine ai revenit!
Tdi, pai DC++ este un program cu ajutorul caruia te conectezi in retea. Reteaua asta e o "adunatura" de utilizatori care s-au conectat acolo ca si tine
SI fiecare sharuieste ce are el mai de pret prin pc: filme, programe, antivirusi, jocuri, carti, muzica etc. Si dai cautare dupa numele pe care il cauti, ti-l gaseste la ala in calculator si il descarci.
Mai simplu nu stiu sa explic. DC++ il gasesti pe download.com si e gratis.
Mi-e un somn de nu va vad. Nu stiu nici eu de ce ca Filip a fost finut si n-a dat trezirea mai devreme de 8:30 dar eu tot daramata ma simt. Si n-am facut nimic. Asta e treaba ca abia azi trebuie sa fac...
Auziti mai bucurestencelor! Eu mai citesc pe la fetele de ian-feb 2006 si am vazut ca o data la un timp au un obicei foarte misto. Se intalnesc. Ele singure, fara copilasi. Beau o cafea, mananca, vorbesc, se pozeaza si pe urma pleaca acasa. Ce parere aveti? Oricum ori asa ori cu copiii in parc tot as vrea sa facem si noi o intalnire serioasa (adik cu mai mult de 3-4-5 fete) acum cat inca mai e timp frumos, la un sfarsit de saptamana ceva. Ei?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:
Andreea, ar fi tare fain, dar mi-e teama ca nu pot sa-l las pe Costi singur cu copilul, in weekend, si sa plec la intalneala cu fetele, desi taaare mi-ar place ![]()
Iar in timpul saptamanii ar trebui sa fie undeva dupa ora 17:30, si sa nu dureze mult, ca ar trebui sa rog bona sa stea mai mult cu el peste program.
Si sincer, eu as prefera cu copiii mai degraba, ca mi-e drag sa-i vad asa miscaciosi si misunand. Cred ca de-abia acum incep sa socializeze, ca pina acum au fost cam paraleli, fiecare cu aia lui. Eventual inetresante au fost doar jucariile celorlalti. ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Androix spune:
Pai fetele de la ian-feb se intalnesc asa in timpul saptamanii dupa serviciu. Ma rog care dupa serviciu, care dupa o zi cu copilul ![]()
Oricum astept sa-si exprime disponibilitatea cat mai multe fete, fiecare cum poate cu copil sau fara si pe urma ne hotaram. Ce ziceti?
Andreea mamica lui
Filip Stefan