Copiluti de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Haideti la o cafea!
ca eu sunt varza cu somnul... Cred ca s-o fi lungit noaptea la noi, ca Alex le doarme acuma mai mult, dar tot parca as mai dormi!
Elisor, cu termenul la poze nu e graba. Cand se strang dau drumul la colaj... Pana acuma desi am anuntat, sunt 3 pozici... Cand va amai aduceti aminte si totusi vreti sa fac un colaj, bagati poza pe messenger la : rotaru_beatrice
Fran, am zis de colaj mai mereu, mai!
La noi Alex papa asa:
dimineata la 8 trezire si baga repede 260 ml lapte cu cereale..
la ora 9, omleta cu branza, rosii, ardei gras, cremvusti... Le amestec pe toate...
pe la 13, baga ciorbita, felul 2
pe la 16, papam alt fel de mancare, ieri am facut un fel de musaca, dar e cu piure de cartof si un strat de carnita de vita, bagat ala cuptor...uite aici, poza dupa ce am scos-o din cuptor.. Are crusta de cascaval deasupra...CARNE CU CARTOF PIURE
apoi pe la 18 - 19.00 ceva budinca sau ce mai fac eu, un iaurtel si apoi laptele cu cereale si se culca...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Fetele uitati o cura de slabire, eficienta!
10 zile- se maninca pepene verde cit vrei, ziua si noaptea. Mai poti minca UNUL din urmatoarele alimente: 1 iaurt 400g degresat, 150 g parizer de pui, 150 g brinza degresata, 1 ou fiert tare, o pulpa de pui fara pielita, fiarta fara sare.
10 zile - salata de legume crude de care preferati si in orice cantitate, DAR...fara sare, cu zeama de lamiie in loc de otet si daca doriti ulei numai 1 lingura de masline.
10 zile - in salata de legume se poate adauga unul din cele 5 alimente specificate mai sus.
Cura o tineti cite zile doriti, cite kg vreti sa slabiti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
elisor spune:
Am venit de-afara, e soare cu dinti, bate-un vant rece de mai sa fac pe mine, dar am rezistat 1 ora sa ia si gaza aer.
Data viitoare nu mai iau caruciorul ca vad ca-l duc degeaba, ba mai mult am si grija lui.
Cica am pus-o sa faca nani, a dormit cam 15 minute si s-a trezit fara sa fie vreun zgomot sau interfon, dar nu-i dupa ea, trebuie sa mai doarma.
Mi-a spus o mamica in parc ca Fenistilul e pentru piscaturi de tantar, amandoi copiii s-au trezit piscati, Bianca si pe fata. Ma gandesc ca tantari or fi, dorm in camere diferite, deci vreun paianjen e exclus, desi n-am vazut nici urma. Autan am dar e pentru preventie, fenistilul e bun?
Am luat tava de muffins asa ca e timpul sa fac si eu, de abia astept.
Clara
multumesc pentru incredere. Spune-mi cum ai procedat pentru recoltarea scaunului la Teo, adik in cat timp a fost gata, cum se numea analiza, etc.
Gabitza 
mi-l imaginam pe Andrei bagand ob-ul in gura si cum i se umfla inauntru.
Clamite si elastice avem o gramada (mereu i-am luat sa putem asorta la hainute) dar si le trage jos cu tot cu par si tot cu el in ochi e.
De cateva zile am mai multa libertate, in sensul ca a inceput sa-i "streseze" si pe altii din casa, daca se joaca Andreas la el in camera atunci m-am scos ca Bia e topita dupa el, sa stea sa mestereasca cot la cot, sa-l incurce, isi ia si ea 2 omuleti si fericita defileaza cu ei, problema e ca dupa ce se plictiseste ii arunca in wc.
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
gabitzam spune:
Haide mai Eli ca nu-l desface si de tzipla aia in care sint invelite, ca sa se umfle 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Tdi spune:
Ciao fetele!
sorry ca n-apuc sa mai scriu da' parca as avea o herghelie de cai in casa nu doar o pitika neastamparata, imi consum toate fortele ca sa-i fac fatza...acum sta la tv ca i-am pus un dvd cu ea si se uita linistita (cateva minute
), facem "cultul personalitatzii"
ca sa mai pot respira si eu.
pe la noi e foarte cald, aseara la 7 erau inca 32 de grade si aerul extrem de umed si sufocant...mai stam in casa pe la racoare pe cat posibil.
Elisor, m-ai intrebat cum fu acasa...fu naspa!
mult trambitzatul ajutor de la ai mei a fost cam nu, ma refer la statul cu Alyssa ca se jucau cu ea rar si prost, plus ca o parte din casa era in renovare (in acelasi stadiu de anul trecut...deh, delasarea-i boala grea), lu' pitik i-au iesit 2 dintzi noi si 4 masele in cateva zile si am tras singura la nopti albe de-am tampit, ii era si dor de tati si cauta tot timpul dupa el, ba mai facea si crize de plans de nu mai stiam cum s-o calmez. cireasa de pe tort a fost raceala cu rosu in gat si febra 39 pentru ca in unica ora in care am lasat-o singura cu ei au scos-o transpirata afara la 15 grade si i-au dat struguri reci din gradina si s-a udat pana la piele.
asta e...stiam ca nu pot sa ma bazez pe nimeni dar n-am crezut chiar asa eva...o sa-mi fie invatatura de minte!
va las ca s-a plictisit de cultul personalitatzii!![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
tot eu...please ziceti-mi si mie cum faceti papanasii? ma gandesc sa-i fac si eu Alyssei dar habar n-am cum!
Album Alyssa
denisa73 spune:
Mamicutelor Cristian iar a racit(nu mai fusesera de mult racit de o luna.Inca nu i-a dat antibiotic desi era putin rosu in gat si avea febra si nasul ii curge.Zice ca pana nu se dezvolta bacterii nu ii da antibiotic.Eu cum sa-mi dau seama daca se dezvolta sau nu bacteriile astea?
Azi am ajuns la marele dr din Hanovra,care mi-a zis ca se va elimina extrauterina si chisturile.Chistul de 3,5cm dupa stanga a ajuns la 5mm,deci si asta e pe duca.Zice ca a inceput sa se descompuna sacul(desi avea aceeasi dimensiune ca sapt trecuta)si ca se elimina.Eu oricum sunt Toma Necredinciosul,pana nu vad nu cred.Mi-a luat sange iar pt beta si o hemograma(la cerere caci la cat sange am pierdut...).Mi-a zis ca dupa ce scap de asta imi face o laparascopie, iar daca nu o rezolva la laparascopie imi face microchirurgie.M-a chemat miercurea viitoare din nou la eco.
Va pupic dulce pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
andutzy spune:
Hello fetele, azi sunt cam in vitez, am am multa treaba, suntem bine, Dragos un scaun moale, 3 tari nici nu stiu ce sa mai cred. Ii dau si Debridat mai nou, Smecta si ceai de menta. Regim alimentar, lapte HN. Mai nasol este ca se apropie data vaciinului cu Varilrix, iar intalnire cu doctoru....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Elisor-fenistilul este bun. L-am folosit si eu destul de mult pentru ca in Romania, Maya era mereu muscata de tantari.
Dar de ce avea Andreas ASLO marit? Si ganglionii? Si sa nu mai spui ca nu ai grija de el ca te bat
. Mi-a placut mult povestea cu Andreas si cu dusul.
Gabitza-simpatic Andrei cu ob-urile.
Si ca a venit vorba, eu nu stiu de ce nu am putut sa port niciodata asa ceva, nici ob-uri, nici Tampax. Am incercat dar ma jenau atat de tare ca renuntam rapid.
mygirl-m-ai complexat cat lapte bea Alex. Pai Maya bea atata intr-o saptamana. Dar sper sa compensam cu alte lactate.
Ma duc, ca maine plec si mai am o multime de lucruri de facut.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
babygirl spune:
tdi, uite reteta de www.gustos.ro/retete-culinare/dulciuri-diverse/papanasi.html" target="_blank">papanasi.Sau www.hetco.de/papa-mura.htm" target="_blank">cum ii face bunica mea
Elisor,azi am mancat pe langa carnea de vita 2 oua fierte pt ca nu mai rezistam.Daca nu ma insel, Montignac zicea ca ouale si carnea sunt o combinatie admisa.Androix cred ca poate sa spuna daca am dreptate sau ma insel.Dimineata abia m-am ridicat din pat,m-amsimtit f rau,asa ca mi-am pus urgent la fiert 2oua si mi-am revenit.Sa vedem dimineata ce zice cantarul.Daca este cat aveam in dimineata asta, e ok. In loc de friptura de vita voi manca pui la cuptor.Nu rezist zilelor de vita.Sunt la mijlocul curei,s-audus 2,5kg,daca mai dau jos de maine pana la final inca atat ma declar multumita.Oricum,se zice ca pt a nu pune inapoi kg piedute e bine sa nu dai jos mai multde 1,5kg/sapt.